من عمرا جسارت کنم
ولی در کل فکر کنم اگر وندرسار 1 یا 2 سال دیگر هم بازی میکرد راحت جزو 3 دروازه بان اول جهان بود و منچسترم دنبال دروازه بان نمیگشت
پ ن : همه صغره سن میگیرند فکر کنم وندرسار کبره سن گرفته :ی چون اصلا بهش نمیاد 40 سالش باشه![]()
من عمرا جسارت کنم
ولی در کل فکر کنم اگر وندرسار 1 یا 2 سال دیگر هم بازی میکرد راحت جزو 3 دروازه بان اول جهان بود و منچسترم دنبال دروازه بان نمیگشت
پ ن : همه صغره سن میگیرند فکر کنم وندرسار کبره سن گرفته :ی چون اصلا بهش نمیاد 40 سالش باشه![]()
Last edited by xmehr; 27-04-2011 at 21:47.
دقیقا...به چهرش که نگاه کنی اصلا به چهل ساله ها نمیخوره...ولی خوب دیگه...زن خوب داشته خوب مونده
گفته که بعد بازنشستگیش 2سال فقط میخواد در خدمت خونوادش باشه بعد هم ایشالا مربی گری کنه واسه منچستر...مربی دروازه بان ها البته....
نه دیگه باید قبول کنیم با اینکه خیلی عالی بوده این فصل دیگه باید بره کنار....به هر حال اینجوری بیشتر تو دل هوادار ها میمونه
دقیقا" ... خداحافظی تو اوج بهترین چیز ــه .نه دیگه باید قبول کنیم با اینکه خیلی عالی بوده این فصل دیگه باید بره کنار....به هر حال اینجوری بیشتر تو دل هوادار ها میمونه
هیچ چیز بدتر از این نیست که دروازه بان تیم ملی آلمان بیاد بشه دروازه بان منچستر .
بابا دخه آ به اون خوبی .![]()
ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺎﻟﺒﻪ ...ﺑﺎﺭﺳﺎ ﺗﯿﻮﯼ ﺷﻨﺒﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﭼﻠﺴﯽ تاتنهام ﺭﻭﭘﺨﺶ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ . ﺑﺠﺎﺵ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﺭﻭﭘﺨﺶ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯿﺶ ۹۰ﺩﺭﺻﺪ.
چلسی!؟!؟!؟!؟!؟
فرگوسن هم گفته رونالدو بهتر از مسی هست
تاوان این حرفشو پس میده
تاوان ؟.. اه خدای من . عجب تراژدی ــی شد .
الان این پست چه ربطی به این تاپیک داشت ؟
مسی هم هرچی داره بخاطر ژاوی و اینیستا هست . مسی اصلی همونی بود که تو جام جهانی دیدیم .
اون قسمت از حرفتو باید با آب طلا نوشت.
خب من توصیه میکنم متن خبر رو به دقت از یه منبع معتبر بخونین تا متوجه بشین نگفته بهتره چون با یک کلمه ی "بهتره" نمیشه دو تا موضوع خیلی کوچیک رو هم با هم مقایسه کرد چه برسه به دو تا ستارهبلکه گفته: دو تا بازیکن متفاوت اند و انتخاب بین اونا کار سختیه و به دید فرد ربط داره ... پس دوستان رو هوا حرف نزنین و هر خبری رو هم نپذیرید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)