3 سال پیش که ازشون گرفتم قبض گرفتن که اون موقع هم سر قبض 2 ماهی معطل شدم! اصلا با عقل جور در نمیاد شماره ای که تازه میخواد وصل شه هنوزم وصل نشده رو قبضش رو بخوان !
3 سال پیش که ازشون گرفتم قبض گرفتن که اون موقع هم سر قبض 2 ماهی معطل شدم! اصلا با عقل جور در نمیاد شماره ای که تازه میخواد وصل شه هنوزم وصل نشده رو قبضش رو بخوان !
در حال حاضر سرعت دانلود روزانه برای 128 دار ها چقدره ؟ اگه کسی از مرکز مخابراتی صالح طبری هست لطفا حتما اعلام وضعیت کنه
Last edited by Silent TR; 12-07-2011 at 19:56.
سلام دوستان به نظرتون برای خونه 512 میدن؟
اگه تنها به دو صفحه قبل مراجعه می کردی جواب میگرفتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز مشترکی که خط جدید گرفته باید فقط فیش زرد یا آبی بانکی که رفته پول ریخته تا خط تلفن را بخره رو ارائه دهد و این فیش برابر قبض تلفن میباشد.
کلیه مراکز مخابراتی موظف هستند تا با این فیش بانکی نسبت به واگذاری پورت به مشترک جدید خط تلفن اقدام نمایند.
توی اکباتان سرعت 140 - 150 هستش ...
اتفاقا من هم اکباتان هستم
از داتک سرویس داشتم و داتک رو کنسل کردم و الان از صبا درخواست دادم
ابن چند شبی که قطع بودش و دوستان اعلام میکردن برای شما هم قطع بود ؟ و اینکه شما شبانه تا چقدر میتونید دانلود کنید ؟
من خودم از صبا ندارم ... دوستم از صبا داره میگه با این سرعت دی ال میکنه ... در مورد قطعی چیزی نگفت ... فکر نکنم قطع شده باشه ...
چرا تو سایت صبانت سرویس شبانه رو زده از 3 تا 7 !؟!؟ مگه از 2 نشده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب مشکل بعدی اینه که صاحب خانه رفته دنبال خرید خط و اصلا من در جریان کاراش نیستم اون فیش زرد و آبی رو میدن به صاحب خانه دیگه ! که فک کنم گرفتن اون فیش از صاحب خانه سخت بشه برام !اصلا فک کنم کپی شناسنامه ش رو هم نده به من
از بس بد عنوق هست! عجب گیری کردیم ها چه بده مستاجری
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)