دوباره میما نظر میدم چون تجربه ای جدید کسب کردم !
دوستانی که میخوان از لپ تاپ استفاده طولانی مدت بکنند حتما به این مدل نطری داشته باشند.
تقریبا سیستم من از صبح ساعت 8 تا شب ساعت 12 روشنه !
مشکلی هم نداشته !
دوباره میما نظر میدم چون تجربه ای جدید کسب کردم !
دوستانی که میخوان از لپ تاپ استفاده طولانی مدت بکنند حتما به این مدل نطری داشته باشند.
مشکلی هم نداشته !
سلام براي 7تمين بار خواهشا يكي كوييك ست اين لبتابو برايxp دستكاري كنه تا نصب بشه
درايور جديد گرافيك خيلي امكانات اضافه داره
Last edited by mohammadi_4u; 15-04-2011 at 08:19.
لپ تاپ محدودیت برای روشن موندن نداره ( البته باید به نکات دقت کنیم) !!دوباره میما نظر میدم چون تجربه ای جدید کسب کردم !
مشکلی هم نداشته !
من خودم 48 ساعت روشن گذاشتم !!
درسته نداره ! ولی دیدم سیستم هایی که روشن هستند ولی هیچ فرقی با خاموشی ندارند !
استفاده از کول پد یکی از ظروریات و ملزومات استفاده ی طولانی مدت هست
سلام خدمت دوستان من اون پست مربوط به ریفر بودن لپ تاپ ها رو مطالعه کردم و این طور میشه نتیجه گرفت تمام لپ تاپ هایی که در بازار ایران به فروش میرسه ریفر هستند و برای پنهان کاری فوقش برچسب ریفر بودن رو از روی کارتون لپ تاپ میکنن ولی مورد ما برند Dell هست که احتمالا تمام لپ تاپ هایی که توی ایران با این برند به فروش میرسه ریفر هستند تازه اگه هم امکانات لپ تاپی رو ارتقاع بدن مثلا رم 2 گیگ رو 4 گیگ بزارند حتما سعی میکنن باس کمتر و آشغال ترین رم موجود رو استفاده کنن تا بیشتر سود کنن.
خوب سوال ایناست تا حالا کسی لپ تاپ Dell غیر ریفر دیده؟اصلا توی ایران هست؟
من که فکر نمی کنم غیر ریفر باشه کسی دیده ما رو هم در جریان بگذاره....
حتما همه میدونید که ورژن جدید support center به صورت آنلاین نصب میشه و هربار که ویندوز نصب می کنید باید دوباره به صورت آنلاین نصبش کنید
اما شما می تونید دقیقا بعد از دانلود support center و قبل از نصب کامل ، محل اون رو پیدا کنید و از setupش کپی بگیرید
برای ویندوز 7 ، 64 بیتی محل ذخیره فایل بعد از دانلود این آدرس هست
C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\PCDr\Update\Binaries\full_5744_02 _64_08.exe
توجه!!!
زمان زیادی برای کپیه این فایل ندارید، یعنی بعد از دانلود بصورت اتوماتیک نصب و بعد این فایل حذف میشه و فقط حدود 2 دقیقه وقت برای کپی دارید!!!
Last edited by sheytoon001; 15-04-2011 at 21:53.
لپ تاپ شما در حالت عادی مثل وبگردی چندساعت شارژ نگه میداره؟
حدود یک ساعت بازی کردم شارژش تموم شد.عادیه؟
آیا برای ارسال فایلها به گوشی بوسیله بلوتوث به نصب قطعه ایی نیاز است یا نه؟
دوست من خود لپ تاپ بلوتوث داره شما باید درایورش رو نصب کنی بعد آیکون بلوتوث میاد کنار ساعت ویندوز و شما میتونید استفاده کنید.
سلام
چندتا سوال داشتم در مورد لپ تاپ Dell Inspiron N5010 15R /// Intel Core i3
قيمت اين لپ تاپ الان چنده؟i3 با i5 چه فرقي داره؟
چرا روي جعبه و پشت لپ تاپ نوشته Made in China ? يعني اصل نيست؟ولي تصاوير اين لپ تاپ كه در سايت ديدم و مشخصات ظاهري كه بيان شده با اين لپ تاپي كه من ديدم يكيه و هيچ فرقي نداره. يعني اين مدل چيني هم داره يا همه ي دل ها ساخت چين هستند؟اگر اين مدل چيني داره قيمت چيني اين مدل چنده؟
اين لپ تاپ چند وقته كه اومده به بازار؟
يه مطلب ديگه اينكه چرا پشت لپ تاپ فقط نوشته N5010 ولي روي برچسب زير كيبورد فقط نوشته Inspiron 15R? جفتش يكيه؟
ممنون ميشم اگه جواب سوال هامو بديد چون من خيلي از لپ تاپ سررشته ندارم و هرچقدر هم سايت رو زيرو رو كردم جواب سوال هامو نديدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)