تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 492 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام به همه.

دو تاسوال استادم داده نمي دونم چطور حلش كنم براي امتحان مشابه اش را احتمالا ميده

سوال اول : فرض كنيد 10 جفت گوزن در يك پارك جنگلي محافظت شده وجود دارند اگر در هر سال 20 درصد به تعداد اين گوزن ها اضافه شود و 5 درصد آنها از بين بروند رابطه بازگشتي رشد جمعيت گوزن ها را نوشته و آن را حل نماييد. تعداد اين گوزن ها با اين شرايط پس از چند سال سه برابر خواهد شد

سوال دوم : آيا گزاره زير صحيح مي باشد . پاسخ خود را اثبات نماييد

"از هر چهار عدد صحيح نامنفي متوالي ، حداقل يكي از آنها بر 4 بخشپذير است "
    سوال اول:
    تعداد گوزن ها در ابتدای کار :
    تعداد گوزن ها در سال n ام:

رشد جمعیت گوزن ها در سال n ام:

دیگه خودتون حساب کنین که به ازای چه مقداری از n ، برابر با 30 خواهد شد. (سه برابر تعداد اولیه ی گوزن ها)

سوال دوم:
    به سادگی میتوان ثابت کرد که گزاره ی نوشته شده درست است. هر عدد صحیح و مثبت مانند Y را میتوان به یکی از صورت های زیر نوشت:

Y=4k
    Y=4k+1
    Y=4k+2
    Y=4k+3

که منظور از k یک عدد صحیح و مثبت است. اعداد طبیعی همگی جزء حتما یکی از این دسته ها قرار میگیرند. در صورتی که مثلا داشته باشیم: Y=4k+4 آنگاه میتوان نوشت: Y=4(k+1)=4K که باز هم همونطور که میبینین در دسته ی شماره ی یک قرار میگیره. برای سایر اعداد دیگه هم به همین روش میشه عمل کرد.

از 4 دسته ی فوق تنها دسته ی شماره ی یک بر 4 بخشپذیر است. پس مطمئنا از هر 4 عدد صحیح و نامنفی متوالی حتما یکی و فقط یکی از آنها بر 4 بخشپذیر است.

=========================================

یکی این معادلاتو واسم حل کنه. تو انتگرال گریشون مشکل دارم

x^2 y``+2x^3 y`+y=1 , y1=sin 1/x

x^2 y``+2 (1-x) y`+(x-2) y=2 e^x , y1=e^x

y``- (2/x) y`+ (1+(2/x^2)) y=x e^x , y1=x cos x
    خب همونطور که میبینین، خود سوال اومده و جواب خصوصی معادله ی دیفرانسیل رو نوشته. فقط کافیه که جواب معادله ی همگن رو بدست بیاریم. برای اینکار بایستی طرف سمت راست معادلات رو برابر با صفر در نظر بگیریم و معادله رو حل کنیم. روش عمومی حل این معادلات هم استفاده از سریهای توانیه که با جایگذاری در معادله و متحد قرار دادن ضرایب بدست اومده با طرف سمت راست، رابطه ی بازگشتی ضرایب بدست میآد و ... این روش خیلی وقتگیره و بنده فقط سوال اول رو به همین روش براتون حل میکنم و بقیه اش به عهده ی خودتون:

==========================================

سلام دوستان ..
    تبدیل فوریه ی این تابع رو میخواستم.

جواب نهاییش مهم نیست اونو خودم حساب میکنم فقط راهنماییم کنید چطور میتونم انتگرالشو حساب کنم.
    میشه از تبدیل لاپلاس بعد از تغییر متغییر استفاده کرد ؟

ممنون.
    سلام. عکسی که گذاشتین رو بنده نمیتونم ببینم. لطفا مجددا در جای دیگه آپ کنین.

=======================================

سلام. کسی میتونه به صورت ریاضی شکل بالارو اثبات کنه؟
    چرا گرافی که 4 ضلعی مجود در آن بدون قطر باشد بازه ای نیست؟!!

ممنون
    سلام.
    تعریف گراف بازه ای به این صورته که به ازای هر راس گراف یک بازه ی باز از اعداد حقیقی رو در نظر میگیرن. در صورتی که بازه ی دو تا از این رئوس با هم اشتراک داشته باشه، بین اونها یال قرار میگیره. (البته واضحه که چون بازه به صورت بسته نیست، پس اشتراک در مرز دو بازه نمیتونه به وجود بیاد) بنابراین با اندکی تمرکز میتونین دریابین که هیچگاه در گرافهایی اینچنین نمیشه حلقه ای از گراف را پیدا کرد که بیش از 3 راس داشته باشد و هیچ یالی نیز وجود نداشته باشد که مسیر حلقه را به کمتر از 4 راس برای ما کوتاه کند. (اصطلاحا به چنین حلقه هایی حفره گفته میشود)
    برای مطالعه ی بیشتر به این لینک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقت کنین که خیلی ساده و گویا همراه با شکل توضیح داده.

=========================================

سلام عزیزان دانشمند

خواهشا به این سوالات خیلی فوری فوری جواب دهید چون سه شنبه امتحان ترم داریم

1)راستش من بیشتر مشکلم روی c هستش و اینکه از کجا اومده و مخرج چرا این هست و موقع مخرج مشترک گرفتن چرا ضربدر (x+1)(x-1) میشه ( اینجا رو با نرم افزار هر کاری کردم نتونستم بنویسم)

=

2)این مثال رو هر کاری کردم اصلا نتونستم هیچ کاریش بکنم
    حجم کره ای به شعاع R را به کمک انتگرال بدست اورید

خواهشا هر کسی که میتونه سوالات منو جواب بده چون سه شنبه ترم داریم میدونی ترم
    سلام عزیز دانشجو

1) در تجزیه کسرها اگه در مخرج کسر، ریشه ی مضاعف داشته باشیم، باید در تجزیه حتما یه بارکسری با مخرج اون ریشه و یه کسر با مخرج ریشه به توان 2 بنویسیم و بعد اقدام به پیدا کردن صورت کسر کنیم وگرنه جوابی که بدست میاریم درست نخواهد بود. در اینجا هم ریشه ی x=-1 به صورت مضاعف وجود داره پس در تجزیه هم باید رو بیاریم و هم یه بار . سپس بدیهیه که وقتی داریم کسر رو با بقیه مخرج مشترک میگیریم باید صورت و مخرج این کسر رو در ضرب کنیم چون مخرج مشترک نهایی کسر ما باید به صورت باشه. امیدوارم تا همینجا براتون مفید واقع شده باشه.

2) مبدا مختصات رو روی مرکز کره در نظر بگیرین و جزء انتگرال هاتون رو هم دیسک های نازک افقی به قطر dz که همگی مرکزشون محور z ها هستش و شعاعشون برابر با میشه، در نظر بگیرین و حجم تک تک دیسک ها رو حساب کنین و با هم جمع بزنین. (برای درک بهتر از چیزی که گفتم به شکل زیر دقت کنین)
      محتوای مخفی: شکل 

همگی موفق باشین.
    89/10/27
    Last edited by davy jones; 17-01-2011 at 11:53.

2. 7 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان گرامی ؛ کسی پیدا نشد که جواب ما رو بده ؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام دوستان گرامی ؛ کسی پیدا نشد که جواب ما رو بده ؟
    یه سوال :

توی کتاب نظریه مجموعه‌ها توی فصل 3 بخش 3 تمرین 11 یه سوالی هست که خود کتاب هم حلش کرده ولی من قانع نشدم خواهشا کسی که میدونه میتونه توضیحات کامل رو برام در اینجا قرار بده .؟.

مسئله : اگر یک مجموعه‌ی ناتهی باشد نشان دهید که :

حل :

برای برخی از
    برای برخی

فقط توضیح هم ارزی قسمت آخر برام مهمه ! ... (خود کتاب نوشته که بر اساس یک قضیه در همون بخش ... ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کرده؟)

سلام.
    منظورتون رو از / و اپسیلون چیه؟

موفق باشین.
    89/10/27

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام بر دوستان
    اين مساله رو اگه ميشه از معادله ي درجه اول حل كنيد ، ممنون ميشم .

- لاستيك جلوي اتومبيلي بعد از a كيلومتر و لاستيك عقب آن پس از b كيلومتر ساييده مي شوند . بعد از چند كيلومتر جاي لاستيك جلو و عقب را عوض كنيم تا با هم در يك زمان ساييده شوند ؟‌

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نشان دهید برای هر x حقیقی داریم:

قسمت موهومی تابع و سری تیلور آن.
    Last edited by 1233445566; 25-01-2011 at 12:49.

7. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مسئله : اگر یک رابطه‌ی هم ارزی روی مجموعه‌ی ناتهی باشد نشان دهید که :

حل :

برای برخی از
    برای برخی

سلام.
    منظورتون رو از / و اپسیلون چیه؟

موفق باشین.
    89/10/27
    سلام دوستان ...

یک رابطه‌ی هم ارزی روی مجموعه‌ی ناتهی هست . و یک افراز از مجموعه‌ی ناتهی است .
    بنا به تعریف یک رابطه‌ی هم ارزی روی میشه .
    میخوام قسمت آخر همون اثباتی که من توی اون پست (همون چرایی ) قرار دادم رو توضیح بدین تا توجیه بشم .

ممنون...

موفق باشید.
    Last edited by قاهر - Gahir; 26-01-2011 at 15:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام.این سوال امتحانمونه.شنبه داریم.هیچکس تو مدرسه نتونسته حلش کنه!!!!!!!!(تیزهوشان اراک)

گفته با راه حل تشریحی بگید log4 مبنای 3 بزرگتره یا log6 مبنای 5!!!!!!!!!!!که ما میدونیم اولی بزرگتره ولی راه حلشو نمی دونیم.کسی می تونه حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.این سوال امتحانمونه.شنبه داریم.هیچکس تو مدرسه نتونسته حلش کنه!!!!!!!!(تیزهوشان اراک)

گفته با راه حل تشریحی بگید log4 مبنای 3 بزرگتره یا log6 مبنای 5!!!!!!!!!!!که ما میدونیم اولی بزرگتره ولی راه حلشو نمی دونیم.کسی می تونه حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام ...

من قصد جسارت به اساتید این تاپیک ندارم ولی ...

بنا به تعریف لگاریتم :

و

چون و اعدادی ثابت هستند پس نسبت بزرگی مخرج به صورت هر کدوم که بیشتر شد ، کل کسر کوچیک میشه .

التبه چون شما گفتید که واجبه من این روش به ذهنم اومد ...
    ببخشید اگه احیانا نادرست بود ...

ممنون.

11. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگرَخود توان باشد ثابت کنیدrank(I-A)=N(A)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیزم شما برو توی این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودش راه حل هم داره به شرطی که بگیری چی نوشتهl

log@(5)(6)
    log@(3)(4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •