تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 380 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام یک پلاسمای 51 اینچ بخرم. بین دو مدل f4850 و f5850گیر کردم. تفاوت این دو مدل فقط سر HD و FULLHD بودنشونه. ولی تفاوت قیمتی حدود 700 هزار تومن دارند. می خواستم ببینم این FULLHD بودن ارزش داره که بخوام این تفاوت قیمت رو بدم یا نه؟ اگه با همین حدود قیمت مدل بهتر میشه گرفت ممنون می شم راهنماییم کنین.
    یه سوال دیگه اینکه من الان ال سی دی 40 سری 4 دارم و از کیفیت و رنگش هم راضیم. می خواستم ببینم این دو مدل پلاسما کیفیت بهتری نسبت به اون دارن یا نه؟ (بدتر نباشه یهو آبرومون بره )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سونی w670
    ولی سامسونگ f6450 هم گزینه خوبیه که البته 3 بعدیه یا f6350
    زیر 2میلیون هم اسمارت پیدا میشه؟

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

همین سونی w670 بدون گارانتی زیر 2 تومنه 42 اینچش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    میخواستم بدونم که کسی از سایت بانه مارکت خرید داشته یا خیر؟ آخه میخوام یه تلویزیون 47 la8600 یا 47 sony w804 بخرم
    ولی نمیدونم بخرم یا نه؟
    Last edited by yaniss; 28-01-2014 at 14:58.

داره خودمونی میشه loveglance90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    sky

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام یک پلاسمای 51 اینچ بخرم. بین دو مدل f4850 و f5850گیر کردم. تفاوت این دو مدل فقط سر HD و FULLHD بودنشونه. ولی تفاوت قیمتی حدود 700 هزار تومن دارند. می خواستم ببینم این FULLHD بودن ارزش داره که بخوام این تفاوت قیمت رو بدم یا نه؟ اگه با همین حدود قیمت مدل بهتر میشه گرفت ممنون می شم راهنماییم کنین.
    یه سوال دیگه اینکه من الان ال سی دی 40 سری 4 دارم و از کیفیت و رنگش هم راضیم. می خواستم ببینم این دو مدل پلاسما کیفیت بهتری نسبت به اون دارن یا نه؟ (بدتر نباشه یهو آبرومون بره

================================================== ===================================
    به نظر من فول اچ دی رو بخرید.تصویر پلاسما برای دیدن فوتبال بسیار عالیه.کنتراست پلاسما از ال سی دی کمتره ولی واقعی تره.پیشنهاد میکنم برو فروشگاه و تصویر ال ای دی و پلاسما رو مقایسه کن.در مورد سایز هم اینو در نظر داشته باش که برای دیدن تلوزیون ۵۱ اینچی به اتاق بزرگی نیاز دارید و باید از فاصله بیشتری نگاه کنید به تی وی تا تصویر خوبی رو ببینید

در آغاز فعالیت saadaat2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام خسته نباشین.معمولا اقایون تو زمینه صوتی تصویری نظراتشون بهتره.میشه راهنمایی بفرماییدما میخوایم تلوزیون led بگیریم.از دو شرکت الجی و سامسونگ.بهترین تلوزیونی که میشه خرید چی هست؟؟قیمت،تا 3200.....اینچ تا 47.....بعد،نمیدونم 3d واجبه یانه،اگه از نظر شما واجب نیس واسه ما هم 2dو 3d فرقی نداره.....گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.....ممنون میشم راهنمایی کنین.ما که اصلا از تلوزیون هیچی سر در نمیاریم.خواهشا کمک کنین بهترین چیزی رو که میشه خرید بگیریم.
    Last edited by saadaat2; 28-01-2014 at 17:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشین.معمولا اقایون تو زمینه صوتی تصویری نظراتشون بهتره.میشه راهنمایی بفرماییدما میخوایم تلوزیون led بگیریم.از دو شرکت الجی و سامسونگ.بهترین تلوزیونی که میشه خرید چی هست؟؟قیمت،تا 3200.....اینچ تا 47.....بعد،نمیدونم 3d واجبه یانه،اگه از نظر شما واجب نیس واسه ما هم 2dو 3d فرقی نداره.....گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.....ممنون میشم راهنمایی کنین.ما که اصلا از تلوزیون هیچی سر در نمیاریم.خواهشا کمک کنین بهترین چیزی رو که میشه خرید بگیریم.
    سلام شما می تونید از بانه به ق 3300 یه 47 سونی مدا 804 بون گاانتی بگیری حال کیفیت رو بکنی
    من خودم 3800 47 الجی 8600 گرفتم

در آغاز فعالیت saadaat2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام شما می تونید از بانه به ق 3300 یه 47 سونی مدا 804 بون گاانتی بگیری حال کیفیت رو بکنیمن خودم 3800 47 الجی 8600 گرفتم
    بانه کجاس؟آقا شما از خانوما چ توقعی دارین؟پاشیم بریم بانه؟ی چیز بگین ما به فروشگاه سفارش بدیم برامون بیارن.ی چیز که همه جا داشته باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    یه سوال دیگه اینکه من الان ال سی دی 40 سری 4 دارم و از کیفیت و رنگش هم راضیم. می خواستم ببینم این دو مدل پلاسما کیفیت بهتری نسبت به اون دارن یا نه؟ (بدتر نباشه یهو آبرومون بره

================================================== ===================================
    به نظر من فول اچ دی رو بخرید.تصویر پلاسما برای دیدن فوتبال بسیار عالیه.کنتراست پلاسما از ال سی دی کمتره ولی واقعی تره.پیشنهاد میکنم برو فروشگاه و تصویر ال ای دی و پلاسما رو مقایسه کن.در مورد سایز هم اینو در نظر داشته باش که برای دیدن تلوزیون ۵۱ اینچی به اتاق بزرگی نیاز دارید و باید از فاصله بیشتری نگاه کنید به تی وی تا تصویر خوبی رو ببینید
    ممنون از راهنماییتون.
    جایی که می خوام تلویزیون رو بذارم بزرگه و مشکلی از اون نطر ندارم. وقتی میری توی فروشگاه و مقایسه می کنی به طور وحشتناکی کیفیت پلاسما پایینه. ولی نمیشه به اون اعتماد کرد چون کیفیت سورس و نور خود فروشگاه خیلی تاثیر داره. خود فروشنده هم می گفت وقتی ببرین خونه در نهایت فرق زیادی بین ال ای دی و پلاسما حس نمی کنین. تازه می گفت چون توی خونه تکه و تلوزیون دیگه ای هم برای مقایسه نیست این تفاوت تقریبا به صفر میرسه. حالا موندم چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بانه کجاس؟آقا شما از خانوما چ توقعی دارین؟پاشیم بریم بانه؟ی چیز بگین ما به فروشگاه سفارش بدیم برامون بیارن.ی چیز که همه جا داشته باشه.
    بانه یکی از شهرستان های کردستانه
    احتیاجی نیست برید بانه
    اگه بدون گارانتی میخواید بگیرید سایت های فروش بانه ای هستن میتونید سفارش بدید براتون میارن ، اگه گارانتی دار میخواین از نمایندگی ها و فروشگاه های مجاز بخرید
    چند تا تاپیک های مشاوره خرید رو بخونید خیلی چیزا دستتون میاد
    این تاپیک برای پرسیدن قیمت هاست
    شما سوالتون رو به صورت یه تاپیک جدا مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •