فقط حواست باشه برق قطع نشه و باتری هم تو دستگاه حتما باشه. از تو ویندوز انجام بدی فکر کنم بهتره. با همون برنامه ی خودش که اسمش فکر کنم Winfalsh هستش انجام بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم بهتر بشه.
![]()
فقط حواست باشه برق قطع نشه و باتری هم تو دستگاه حتما باشه. از تو ویندوز انجام بدی فکر کنم بهتره. با همون برنامه ی خودش که اسمش فکر کنم Winfalsh هستش انجام بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم بهتر بشه.
![]()
البته من که بردم گارانتی خودشون این کار رو کردن
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم
دوباره هم میخواد؟![]()
ورژن بایوس رو باید از کجا ببینم؟
شرمنده از اینکه می پورسم
کسی نبود جواب من رو بده :((
با برنامه های مشاهده سخت افزار که قبلا یه 9 10 تا رو معرفی کردم میشه دید زد.
حالا پیچیذش نکنیم .... همین جوری تا لپ تاپ روشن شد دیلیت رو بزن که بری تو بایوس. صفحه اول یه جاش نوشته.
مثلا نوشته 210 یا 212. این عددش رو نکاه کن حله.
برنامه هم خواستی این خوبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوریا جان اگه حس نمیکنی سرعت کم شده مهم نیست. آخه Turbo Boost با کوچرکترین برنامه ی تک تردی همین عکس العمل رو نشون میده.
تازه شما ببین با چی نگاه کردی ؟؟؟ شما داری با گچت توربو بوست اینتل نگاه می کنی که تعداد سمپل هایی که در هر ثانیه میگیره خیلی کمه. اگه شما با یه برنامه ی دقیق تر نگاه کنی متوجه میشی که کلاک سی پی یوت به شکل وحشتناکی هی داره میره بالا و هی میره پایین. در هر ثانیه شاید 100 بار هم بیشتر ....
زیاد بهش توجه نکن. فقط دقت کن چی گفتم ... اگه حس میکنی سرعت کم میشه این میتونه به خاطر یه برنامه ی مشکل دار مثلا ویروس باشه.![]()
دوستان (آقا محسن) در مورد کار با نورتون قست یه سری سوال وجود داره،
داداش کوچیکم هم همون سوالات رو پرسیده که من هم واسه اینکه بعدا که رفتم سربازی و نبودم بتونه با نورتون کار کنه یه فیلم درست کردم براش.
شاید به درد شما هم خورد.
قضیه اینه که اگه یه دونه درایو داشته باشیم به نام C و بخوایم بک آپ تهیه کنیم، با استفاده از Norton Ghost 15 Boot Disk چه طوری میشه این کار رو انجام داد ؟
سوال دیگه اینکه یه درایو داشته باشیم و هارد اکسترنال هم نداشته باشیم، بک آپ رو کجا ذخیره کنیم ؟
جوابش اینه که با Acronis اول درایو C رو دو تیکه میکنیم. بعد با نورتون قست بک آپ میگیریم. میتونیم موقع گرفتن بک آپ اون رو به قطعات 4 گیگی تقسیم کنیم و رو DVD بعدا رایتشون کنیم.
این هم فیلمش که دیگه بیشتر از این فشرده نمیشد. 15 دقه فیلم رو کردم 8 مگابایت. رکورده ها !!!:
امیدوارم به درد بخوره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من5 تا برنامه ی قوی برای بک آپ تست کردم. روی n61jq نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 37 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2.5 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 40 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 از طریق خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 36 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 32 گیگ در حالت فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 از طریق بوت دیسک : زمان بک آپ گیری 51 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 43 گیگ در حالت فشرده سازی Normal
امروز با دستاپ خودم هم تست کردم. پردازنده Intel e6750 و هاردش 7200 RPM هست. ویندوز رو ریختم و بلا فاصله شروع کردم به تست بک آپ گیری با این برنامه ها.آخه سرچ کردم دیدم گفتن اکرونیس در کل بهتر از نورتون هست و میخواستم این موضوع رو خودم بررسی کنم. همه ی برنامه ها با سی دی بوت استفاده شده نه توی ویندوز.نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 2:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.9 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 7:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.35 گیگ درجه فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 4:12 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.25 گیگ در حالت فشرده سازی Standard
Paragon : زمان بک آپ گیری 3:55 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 7 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.16 گیگ درجه فشرده سازی Standard
Windows 7 از داخل خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 6:40 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 1 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 6.5 گیگ درجه فشرده سازی Standard
تست بعدی هم رو پی سی داداشم با AMD 720 BE و هارد 7200 RPM:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 17 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 27 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 25 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 28.5 گیگ در حالت فشرده سازی Standard
Last edited by alireza1411; 16-12-2010 at 18:08.
بچه ها امتیازهایی که ویندوز به سیستمتون میده چقدره ؟
به ترتیب:
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9
ویندوزم 64 بیتی آپدیت ماه اکتوبر. درایور گرافیک و چیپ ست هم آخریاش هست. که فرقی هم نمیکنه البته ...
امتیاز ویندوز رو جدی نگیرید. کیلویی هستش یه مقداری.![]()
درسته , ولی واسه من همه رو 5.9 میزنه , اولی رو هم 6.9 !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)