دانش براي تلاش كردنه نه براي گول زدن خود.
دانش براي تلاش كردنه نه براي گول زدن خود.
دانش وسیله ايست که به شما در تلاش برای گول نزدن خودتان کمک میکند.
ofcourse there is ambiguity in this sentence but I guess the aforementiond translation is more possible than the other
دقیقا!! ... یعنی سوال اینه که شما از کجا فهمیدی که مفهوم جمله چی بود ؟ (چون اصلا جمله ای مطرح نشده بود در اون پست) ... بنابراین صرفا بعد از انتخاب جمله اس که میشه محتواش رو تعیین کرد ...
یه چیزی شبیه پاسخی که به پست زیر دادم (یعنی حتی بعد از تعیین جمله هم نیاز به تعیین context داریم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستش من همینطور !!! ... (and that's exactly my pointمن که نتونستم تو جمله های بالا Direction رو به کار ببرم!!!!؟)
جواب خودتون:طبیعتا همه این جملات رو میشه با direction هم ساخت
استاد، ما جهت میخواستیم که حل شد. ما Right و Left نمیخواستیم که بگیم میشه از دلشون جهت در آورد. وقتی جهت حرکت یه ابول رو میخوای میگی Direction. همین!!!!راستش من همینطور !!! ... (and that's exactly my point)
البته از Archi جان و بقیه عذر میخوام که تاپیک رو منحرف کردم.
قسمت اول که طبعا کنایه بود ( (فکر کردم واضحه) وگرنه خیلی ساده: اولی رو که گفتی - دومی میشه " this is our movement's direction " - سومی میشه : they're coming to this direction ... و اگه شما می خوای بگی که " خب این جملات که دقیقا همون قبلی ها نیستن " ... من مجبورم دوباره بگم : دقیقا (چون دوباره پوینت من ثابت میشه)!!!...
و بله ... 100% اگه فقط قرار بود معنای کلمه مطرح باشه ، من هم با شما موافقم ... مساله اینه که اینجا معنای کلمه در جمله و context مطرحه ... دیدیم که دوستمون هم بعدا استفاده از این اصطلاح رو در یک context خاص (که فیزیک باشه) مطرح کرد... درسته؟
ضمن اینکه مگه هدف کلی تاپیک(و اساسا فوروم) غیر از تبادل پست دوستانه ، مفید و یاد گرفتن چیزای جدیده؟... کار ما مصداق اینه یا مصداق انحراف؟
یه نموره انحراف داشتیم از مبحث Translation که به کمک خالق هستی ها و زیبایی ها (دی) مشکلی نیست.ضمن اینکه مگه هدف کلی تاپیک(و اساسا فوروم) غیر از تبادل پست دوستانه ، مفید و یاد گرفتن چیزای جدیده؟ ... کار ما مصداق اینه یا مصداق انحراف؟
yup...![]()
ادامه همون مطلب درباره تحکیمه ؛ آره ؟
نرخ تغییر حجم یا تحکیم خاک ، رابطه مستقیمی با نفوذپذیری خاک دارد ؛ زیرا سرعت نفوذ آب در خاک (=پایین رفتن آب در خاک) به میزان نفوذپذیری خاک بستگی دارد . میزان نفوذپذیری اکثر خاک های ماسه ای (شنی) آنقدر بالاست که وقتی مقدار زیادی بار ، بطور ناگهانی یا با نیروی زیاد به خاک وارد شود ، زمان لازم برای تحکیم خاک قابل چشم پوشی است . و به شکل برعکس ، نفوذپذیری پایین خاکهای رسی باعث می شود که پس از وارد کردن فشار و بار به این نوع خاکها ، تغییر حجم با سرعت پایین تری صورت گیرد و در نتیجه باید آنرا بعنوان یک فاکتور موثر در نظر بگیریم (=دیگه قابل چشم پوشی نیست) .
در نتیجه ، تست ها و مطالعات مربوط به تحکیم که در آزمایشگاه صورت می گیرد ، منحصر به خاک هایی با نفوذپذیری پایین می باشد . پدیده ی تحکیم ، یک پدیده بنیادی و مهم است که باید در همه تحقیقات مربوط به رفتار خاک (که در مهندسی عمران مطرح است) درک شده و در نظر گرفته شود .
اینو چجوری میشه ترجمه کرد:
در صورت تمایل شرکت کننده، ما میریم خونمون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)