ببخشید این تو بازار هست یا باید دموش رو خرید؟!تورنت نسخه ی کاملش رو از کجا گیر بیاریم؟!
ببخشید این تو بازار هست یا باید دموش رو خرید؟!تورنت نسخه ی کاملش رو از کجا گیر بیاریم؟!
Last edited by senaps; 06-10-2010 at 23:24.
جواب بدین لطفا
با این سیستم نباید مشکل داشته باشه !!!!!!!!!!!!!
تو دی وی دی های بازیتون کرک داشته !
اگه اره که احتمالا باگ پیدا کرده کرک !
باید کرک دیگه ای رو امتحان کنید.
با سلام.
اقایون من این پچ GamingAccess Community Patch 1.0 رو نصب کردم
اسامی تیمها و لوگوها درست شدن اما لباسشون نه !
اگه براتون مقدوره من رو راهنمایی کنین.
سپاسگذارم.
برو اینجا با لینک مستقیم دانلود کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اصلآ نمیتونم وقتی دروازبانها شوت میکنن ضربه ی سر اول رو بزنم و همیشه این کارو cpu سریعتر از من میکنه...یکی بگه کدوم دکمه ها رو بزنم![]()
من که موقع ضربه زدن دروازبان دکمه ی پاس دادن رو نگاه می دارم بعد که توپ داره میرسه به بازکنان شروع به زدن سریع همین دکمه می کنم !!!!
تا حالا هم که جواب داده !!!!!
تازه اگه جهترو هم بگیری به همون جهت پاس میده !!!!
برای دانلود پچ خیلی زوده من جای شما باشم فعلا با قسمت های مختلف خودم رو سرگرم می کنم بازی خوشبختانه خیلی جالب از آب در اومدهالبته من زیاد نتونستم بازی کنم چون درگیر درست کردن فایل های نصبی دستکاری شده اش بودم که به لطف محمد سعادت و علی سنتوری عزیز این مشکل برطرف شد و تونست یک نصب اورجینال نسخه تک زبانه انگلیسی درست کنم که ورژنش هم به صورت دیفالت 1.01 هست و نیازی به نصب پچ 1.01 نداره. نسخه خوبی الان گیرم اومده و از همه مهمتر تک زبانه انگلیسی هست و جاگیر هم نیست. پس از ارائه فایل ها و ابزار های ویرایش و از همه مهمتر کیت سرور gdb ساپورت مناسب با نسخه 1.01 کم کم کار ساخت پچ رو شروع می کنم برای لایسنس کردن ها البته فعلا منتظر اولین dlc هستم چون احتمال زیاد چند تا تیم بواسطه dlc لایسنس بشنبعد شروع می کنم به اصلاح تیم های لایسنس نشده باقی مانده. باز هم منتظر یک پچ شسته رفته و لایسنسگر که بازی شما رو به هم نمی ریزه و فقط مشکلات لایسنس اون رو حل می کنه
+
از اونجایی که کلا تونستم با این نسخه ارتباط خوبی برقرار کنم می تونم بازی کنم و یه نقد کامل هم بنویسم با این امید که مورد توجه دوستداران بازی قرار بگیره
Camera ش که خیلی جالب شده!!
چرا میخواید عوض کنید؟؟؟؟؟
سیوهارو کپی کردی؟؟
کرکارو چی کپیشون کردی؟؟
اگر میتونی یبار دیگه فایلهارو ریبیلد کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)