ﺻﺪﺍﺵ ﺧﺐ ﺍﻧﺼﺎﻓﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﺿﻌﻔﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﻮﺕ ﻟﻮﺩﺭ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﻫﮑﺮﻫﺎﯼ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﯾﻪ ﺣﺮﮐﺘﯽ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯿﮑﻨﻦ
(ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻞ ﯾﻪ ﺭﺍﻩ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ! )
ﺻﺪﺍﺵ ﺧﺐ ﺍﻧﺼﺎﻓﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﺿﻌﻔﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﻮﺕ ﻟﻮﺩﺭ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﻫﮑﺮﻫﺎﯼ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﯾﻪ ﺣﺮﮐﺘﯽ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯿﮑﻨﻦ
(ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻞ ﯾﻪ ﺭﺍﻩ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ! )
میگن توی ژاپن با تلفن بلند صحبت کردن بی فرهنگی حساب میشه یکی از دلائل کم بودن صداش همینه
در نتیجه گیری کلی گوشی XPERIA X10 مشکی رنگ با کلاس است
صدای کم گوشی x10 ربطی به فرهنگ مردم یک کشور نداره دوست من.
جدی میگی من نداشت همچین چیزی توی جعبش...فروشنده بی مروت برش داشته انگاریﻋﺰﯾﺰ ﻫﻤﻮﻧﻪ
ﻗﯿﻤﺘﺶ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﺎﺩﻣﻪ ۷۰ ﺍﻻ ۸۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻮﺩ ﺍﮔﻪ ﺳﻮﺍ ﻣﯿﺨﺮﯾﺪﯼ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﻓﻮﻝ ﭘﮏ ﮔﯿﺮ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ۵۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺩﺭﺑﯿﺎﺩ
ﺳﯿﻢ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﮐﻮﺗﺎﻫﻪ ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻫﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﺮﻭﻓﻮﻧﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ (ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻧﻪ) ﺍﻭﻧﻮ ﻭﺻﻞ ﮐﻨﯽ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻪ اندازش
ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ ﻫﺴﺖ ﻣﮕﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﮏ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ؟
سلام.
اگه اینی که شما میگی درست باشه دقیقا" برعکس صداش باید بلند باشه تا وقتی اهسته هم صحبت میکنه طرف مقابلت بتونی به راحتی صداش رو بشنوی.![]()
یه اصلی رو توی تلفن زدن و مکالمه فراموش نکنین
وقتیکه با موبایل بلند صحبت میکنید صدای اون طرف هم درست شنیده نمیشه
اگه هر دو طرف متناسب صحبت کنند صدا هم واضح شنیده میشه
در مورد ژاپن هم باید بگم حقیقت داره
چون پسر دختر عمه من الان مدت های زیادی ناگویا ژاپن زندگی میکنه وقتیکه ایران اومد خودش واسم تعریف کرده بود این قضیه تلفن زدن تو ژاپن
ضمنا در ژاپن کسیکه با موبایل بلند صحبت کنه مردمش اینو نشانه بی فرهنگی و بی تربیتی میدونن
مثل این هستش که یکی بیاد جلوی جمع مثلا در مترو گاز معده بالا بیاره صداش در بیاد
Last edited by farhooode; 14-05-2011 at 13:15.
نه والا دقت نکرده بودم..الان فقط خود سیم هندزفریه...که کوچیک هستا...همون...عجببببببب کلاه رفت سرم...اخخخ قبلم...چند هست حالا این؟ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ ﻫﺴﺖ ﻣﮕﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﮏ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ؟
منم همین سوال رو دارم.
کسی نمیدونه؟؟؟؟
نه نیومده. تابستون یه آپدیت درست حسابی میاد که میشه 2.3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)