بدون اون آپدیت هم اجرا میشه , آخه از این می سوزم که 18 مگ آپدیت با یک فایل 12 مگی رو با این اینترنت دایال آپ کوفتی دانلود کردم , ولی بعد اجرا نشد.
حالا که نمیشه کاری کرد , این آپدیت تو بازی چه تاثیری داشت؟
بدون اون آپدیت هم اجرا میشه , آخه از این می سوزم که 18 مگ آپدیت با یک فایل 12 مگی رو با این اینترنت دایال آپ کوفتی دانلود کردم , ولی بعد اجرا نشد.
حالا که نمیشه کاری کرد , این آپدیت تو بازی چه تاثیری داشت؟
سلام دوست عزيز ممنون از توجه شما ولي من بدون آپديت هم نتونستم بازي رو اجرا كنم و ارور زير مياد
فايل هاي پوشه Ubisoft رو هم كه شامل Ubisoft Game Launcher مشود رو هم كپي كردم هم جدا و هم در مسير نصب و كرك رو هم با ديزيبل كردن نود كپي كردم ولي باز هم ارور پيدا نكردن Ubisoft Game Launcher ميده....ديگه نميدونم چيكار كنم ؟؟؟؟؟لطفا راهنمايي فرماييد.متشكرم
lممنون مشكل پيدا شد......
Ubisoft Game Launcher رو بايد جداگانه از توي دي وي دي نصب ميكردم.
یه مشکلی دارم من .
میخواستم سیوم رو بدم به یکی از دوستان .
اما دادم گفت این نیست . کل فلدر storage رو پاک کردم بعد رفتم تو بازی کردم .
مشکل چیه ؟ سیوای من کجا ذخیره میشه ؟
کسی ترینری داره باهاش تایمر رو غیر فعال کرد/
نقل قول آموزش سيو
3-آموزش سیوها:
آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)
پوشه ی سیو شما قبل از کرک SKIDROW:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید
پوشه ی سیو شما بعد از کرک SKIDROW:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4
سرور مجازی من کار نمیکند و مینویسد SERVER IS NOT RUNNING
عزیزم خیلی زود تر ازاینکه شما بیای تو این بازی من اونو خونده بودم (نزدیک به 10بار) ! پس لطفا چیز نامرتبط نقل قول نکنید . حاضرم شرط ببندم شما پست منم نخوندی
من میگم سیوام اصلا تو STORAGE نیست . کل اون فلدر رو پاک کردم بازم رفتم دیدم سیوم سرجاشه . بعد شما میای میگی کرک SKIDROW سیوش جای دیگست ؟ َLOL
Last edited by Tirion Fordring; 14-06-2010 at 18:30.
من سیو یک مرحله یا یکی دو مرحله بعد از مرحله ای رو میخوام که این پایین گفتم
زمانی که چاقو خوردیم و بعد از به هوش اومدن یکم ریش اتزیو دراومده، بعدش تا اونجا که یادمه اون یاروهه که بهمون چاقو زده بودو بعد از چند مرحله گیرش میاریم و میکشیمش
خواهشا واسم بزارین
شما خودتو به زحمت ننداز این پسر تشکر بلد نیست!!!
سرور مجازی رو بندازید دور! به خدا با این کرک skidrow اگر بازی کنید دیگه هیچ کرکی رو حتی نگاه نمیکنید!
شما برو اینجا مو به مو عمل کن بعد از بازی لذت ببر!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز باز باز! باز این جو گرفتش! بچه جون یادت ندادن یکی که یه کاری میکنه تشکر کنی ازش؟! حالا به دردت نخورده نباید که مسخره کنی اخه. من نمیدونم چرا تو همش باید با یکی دعوا کنی.![]()
داداش تو که اینقدر زحمت کشیدی عکس پرها و چیزهای دیگه رو گذاشتی خوب لا اقل نقشه codex page ها رو هم میزاشتی !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)