چند وقت پیش 580 گرفتی؟
از کجا؟ تهران؟
من که چند روز پیش 3 تا پاساژ تو مشهد رو زیرو رو کردم از 620 کمتر قیمت ندادن...
چند وقت پیش 580 گرفتی؟
از کجا؟ تهران؟
من که چند روز پیش 3 تا پاساژ تو مشهد رو زیرو رو کردم از 620 کمتر قیمت ندادن...
بوشهر
الان همش ناراحتم كه چرا اينجايي كه ميگم ميده 520 نخريدم گوشي هم پكيجش باز نشده و برچسبش سالمه اين مغازه كه ميگم مغازه معتبريه
داداش منم هقته پیش 580 خرید
سلام دوستان
امیدوارم که این خبر برای کاربران پرشمار این گوشی درست از آب در بیاد:
بتازگی از سوی سایت هلندی SamFirmwares توییت زیر منتشر شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون مهرو جان .. کاملا تایید میشه ! .. قبل از عید همگی اندروید 2.3 رو تجربه خواهیم کرد ...
شخصا که فقط منتظر 2.3 هستم ...
دوستان من یه گوشی میخوام که آندروید باشه و صفحه نمایششم حتما super amoled باشه نه lcd .
1 ماهه که دارم تحقیق میکنم و تو گوشیهایی که فعلا در بازار موجوده تنها گوشی ای که پیدا کردم همین galaxy s هستش .
2 تا سوال داشتم.
1- به نظرتون الان بخرمش یا اینکه صبر کنم تا infuse 4g بیاد احتمالا این گوشی هم ارزونتر میشه ؟
2- تنها شکی که تو خرید این گوشی دارم اینه که دوربینش فلش نداره . به نظرتون چقدر کیفیتش پایینه بدون فلش ؟
infuse 4g كه به صورت رسمي تو بازار ايران نمياد و بعيد ميدونم تاثير خاصي بر قيمت اين گوشي داشته باشه
اگه قرار باشه مدلي قيمت اينو به طور محسوس كاهش بده گالكسي اس 2 هست كه تو فوريه و تو نمايشگاه mwc2011 معرفي ميشه و به نظرم بايد خيلي صبر كني تا تو بازار ايران بياد و قيمتش متعادل بشه
منم قبل از خريدنش تو مسئله ي فلاش دوربين يكم شك بودم اما الان زياد بهش اهميت نميدم
فيلمبرداريش تو اتاق با نور نه چندان زياد هم راضي كنندس (چون فلاش هاي led معمولا يه نقطه ي خاص تصوير رو زياد روشن مي كنن و جاهاي ديگه رو كمتر) و تو نور عادي كيفيت فيلمبرداري و عكس برداري عالي داره كه با صفحه نمايش معركش ديدن عكساش لذتش چند برابره
به نظر من كه بخر و منتظر مدل هاي بعدي نباش چون تا اونا بيان و قيمتشون متعادل بشه بازم يه سري گوشيهاي تازه ميان
infuse 4g اصلاً ایران نمیاد و مخصوص یه اپراتور خاصه و اصلاً باعث افت قیمت این گوشی نمیشه ... ولی اگه صبر کنی با معرفی galaxy s2 حتماً ارزون میشه
فلش اکثر گوشیا led ه و نور آنچنانی نداره و حداکثر نیم متر جواب میده یعنی این که فلش نداره فقط تو نیم متر کم میاره فاصله های بیشتر به خاطر گشودگی لنز F/2.6 بهترم عمل میکنه
كسي چيزي نميدونه؟
تایید میشه پست های بالا...
فعلا گلکسی بهترین انتخاب و به طور مطلق بهترین گوشی بازاره برای این سیستم عامل...دوربین هم تو نور کهولی تو شب،خوب یه خورده گیر می افتی ولی نه زیاد...البته نباید انتظار داشته باشی که کیفیت عکس های شب که مثلا بیرون از خونه یا جایی که نور نداره خوب باشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)