من نمیدونم از دست این اینترنتشون کجا برم 2 روزه قطعه.
سامانه که نمیره برای شارژ، به 2030 هم زنگ میزنیم میگه به خاطر اینکه کارشناسان خیلی پاسخگو هستند خداحافظ!!!!
من نمیدونم از دست این اینترنتشون کجا برم 2 روزه قطعه.
سامانه که نمیره برای شارژ، به 2030 هم زنگ میزنیم میگه به خاطر اینکه کارشناسان خیلی پاسخگو هستند خداحافظ!!!!
خدا وکیلی اگر کل اپراتورا دنیا رو جمع کنن یه مقایسه آبکی بین همشون انجام بدیم مخابرات اصفهان بینشون آشغال ترین و بی ارزش ترین و بی کیفیت ترین اینترنت دنیا رو مال خودش کرده
ایول اصفهان همیشه تو همه زمینه ها اوله ! از جمله IT![]()
اینترنت افتضاح
آب و فاضلاب اصفهان پاسخگوییشون بهتر از ایناست حداقل از راه دستشویی سر در میران
سلام خوبی مهدی؟
اینو که گفتی یادم افتاد به این اینترنت از راه فاضلاب
محصول جدید گوگل با نام TiSP و یا Toilet Internet Service Provider، اولین محصول سختافزاری شرکت گوگل است. این محصول که اینترنت بیسیم (Wireless Internet) را در خانهی افراد فراهم می کند، مانند بسیاری دیگر از محصولات گوگل رایگان است و از طریق شبکهی فاضلاب شهری اینترنت را به خانهها میبرد.
[URL="http://barsam.ir/wp-content/uploads/TiSP2.jpg"]
افراد پس از ثبت نام برای این محصول بستهای شامل کابل فیبر نوری، Spindle، Wireless Router، لوح فشردهی راهانداز و راهنمای نصب -بصورت رایگان- دریافت میکنند. نحوهی کار بدین صورت است که سامانهی TiSP گوگل بر روی سنگ توالت منزل قرار میگیرد و از طریق کابل فیبر نوری –که امکان نفوذ آب در آن وجود ندارد- به یکی از سامانههای گوگل در شبکهی فاضلاب شهری متصل میگردد و اتصال به اینترنت را برای منازل فراهم میکند.
در آزمایشاتی که شرکت گوگل به انجام رسانده است، سرعت انتقال اطلاعات در دستگاه TiSP تا ۱۰ برابر سرعت DSL میباشد.
ادامه:[/]:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی میخواستم بگم توی خارج سرعت اینترنت از فاضلابشون اینقدر عالیه اما ما روی سیم هنوز مشکل داریم![]()
بیا از فاظلاب هم اینا استفاده می کنند با پاسخگویی خوب
برای من هنوز سایت امور مشترکین باز نمی شه ! برای شما هم همینطوره ؟
فکر کنم درست شده.
راستی فهمیدید چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
ماهی یک گیگ هم نمی سوزه وتو اعتبار می مونه.![]()
می گن سامانه درست شده .رفته پشت fire .
سرعت اینترنت ملی(ارتباط ایران) کلا برای این فیلترا اومده پایین .![]()
dial up وصل شو خودت رو شارژکن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)