بستگي به مدل ضبط داره
اكثرا دو تا سوراخ دوطرفش دارن كه اهرمش داخل كارتون ضبط هست
با اون ها ضبط كامل در مياد و ضبط مورد نظرتون با كشويي خودش جا ميزنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بستگي به مدل ضبط داره
اكثرا دو تا سوراخ دوطرفش دارن كه اهرمش داخل كارتون ضبط هست
با اون ها ضبط كامل در مياد و ضبط مورد نظرتون با كشويي خودش جا ميزنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس براحتی قابل سرقته. چه فایده. درضمن موقع تحویل نه جعبه ای میدن نه اهرمی. سوراخهای ریز روی ضبط رو دیدم.
درود
دوستان یک مشکلی دارم که خیلی وقته ذهنم رو به شدت به هم ریخته از شما عزیزان می خوام با توجه به مسائلی که در ذیل مطرح می کنم، بهم مشاوره، راهنمائی، همفکری و کمک برسونید.
از زمانی که سورن ELX رو از تیر ماه 93 گرفتم تا الان با مشکلات گسترده و پیچیده و رو به رشد این خودرو درگیر شدم، از لحظه ای که برای اولین بار سوار این ماشین شدم تا الان که کارش به تعویض موتور رسیده و از 10 آذر تا الان نمایندگی خواب هستش، بیش از 7 بار به نمایندگی برای رفع مشکلات متعدد، گسترده و بی پایان این ماشین اقدام کردم، وقتی از ایساکو پیگیر وضعیت موتور درخواستیم شدم، ازشون خواستم تا مشکل روغن ریزی گیرباکس رو هم بررسی کنن(سومین باره که ازش روغن می ریزه) گفتن فعلا اجازه بده موتورت بیاد، بعد می ریم توی کمیسیون برای حل مشکل گیرباکس یا احتمالا تعویضش!!!!
حالا من بحثی که دارم این هست با توجه به اینکه مشکلات دامنه دار خودرو من در قسمت های برقی، الکتریکی و مکانیکی هست، حجم بالائی داره و پیچیدگی گسترده ای داره و نه تنها کم نمی شه و دیگه توان عصبی و فیزیکی لازم برای مقابله با ایران فرغون دزد رو ندارم یک سری راهکار تو ذهن خودم اومده، از اونجائیکه خودم احساس می کنم دیگه نمی تونم تصمیم درست بگیرم خواستم با شما عزیزان مشورت و درد دل کنم و راهکارهائی که تو ذهن خودم هست رو با شما مطرح کنم و یک ایده خوب بگیرم و اون رو عملی کنم، حالا این راه ها به ذهنم رسیده:
1- شکایت از ایران خودرو به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران که زیر مجموعه وزارت صنعت و معدن هست و ظاهرا مسئول رسیدگی به شکایات از خودروسازها
2- به محض اینکه از نمایندگی گرفتمش اگه دیدم مشکل فنی نداره، سریع بفروشمش.
3- بعد از فروش سورن، ام وی ام بگیرم (که اصلا از کیفیت، خدمات پس از فروش، سواری، راحتی و افت قیمتش خبر ندارم)
4- بعد از فروش سورن، پارس جدید (تی یو 5) بگیرم، که از کیفیت و افت قیمت اون هم بی اطلاع هستم.
5- با همین ماشین ادامه بدم (که به نظرم خیلی سخته، بعید می دونم بدون مشکل بتونم باهاش ادامه بدم)
6- چطوری توی سیستم ایران خودرو بتونم فشار وارد کنم که دقیق بررسی بشه که چرا ماشین من اینقدر همه قسمت هاش مشکل داره، چون اصلا هرچی به مرکز تماس زنگ می زنم فقط از سر خودشون باز می کنن، کارشناس پرونده من تو ایساکو هم فقط من رو پیچوند!!!
این مسائل تو ذهنم هست، خواهش می کنم اگر هر کدوم از این گزینه ها به درد بخور و منطقی هست بهم بگین تا همون رو اجرا کنم، اگر کسی از دوستان راهکار دیگه ای به ذهنشون می رسه سپاسگذار می شم کمکم کنید.
Last edited by وحید گودرزی; 11-12-2014 at 15:03.
سلام دوست عزیز خدا بهت صبر بده به نطر من بفروش و پارس tu5 بگیر مضراتش کمتر هست
با سلام .
3 هفته میشه سمند مواتی پایه گاز سوز گرفتم و بعد از اینکه ماشینو از نمایندگی اوردم بیرون بعده 30 دقیقه رانندگی دیدم امپر اب موتور بالا نمیاد.سریع زدم کنار ودیدم فن های ماشین کار میکنه خلاصه با کلی تماس با اینورو انور هیچ نتیجه ای نگرفتم .
رفتم نمایندگی ایران خودرو پشت امپر{صفه کیلومتر} سفارش دادن طول کشید ولی اوردنو عوض کردن ولی بازم درست نشدو گفتن از یه جایه دیگست حالا نمیدونم باید چیکار کنم![]()
Last edited by mr.amir hesabi; 11-12-2014 at 16:36.
درود
یعنی فن های ماشینت نان استاپ کار می کنه؟ اگر این طوره من از یک بنده خدائی که مشکل مشابه داشت شنیدم که مشکل از رله های ماشین هست و هر سه تاشو عوض کرده بود و درست شده بود، باز هم میگم نقل قول کردم از کسی که همین نوع ماشین رو داره و مشکلش دقیقا مثل شما بود، یعنی می گفت فن های ماشین یکسره کار می کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (یا للعجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
برده بود پیش یک باطری ساز خوب و هر سه تا رله رو عوض کرده بود و درست شده بود
یک تحقیق بکن،
در مورد اینکه با تعویض آمپر (ICN رو عوض کردن دیگه درسته؟) درست نشده باید بگم که متاسفانه علی رغم سر و صدای ایساکو به عنوان برترین خدمات رسان خودرو برای 1000 سال متوالی!!!!!!!!!!!! و کسب رضایت مشتری و هزار تا چیز دیگه، باید بگم که من هم یک مشکل داشتم، عدم کارکرد کیلومتر شمار، درخواست دادن، یک ماه بعد اومد، عوض کردم و درست نشد، متاسفانه نمایندگی ها توان، دانش و حال و حوصله رفع مشکلات من و شما رو ندارند!!!!!!!!!
سلام
احتمالا مشکل از فشنگى امپر اب هستش حالا يا خود فشنگى ايراد داره يا سوکتش
که فشنگى اطلاعات را به پشت امپر نميفرسته
سلام ممنونم از لطفتون
نه مشکل از فن های ماشین نیست. سیستم خنک کاری موتور از فشنگی اب + ترموستات + فن +رادیات+سیم کشیش کاملا سالمه نشونیشم اینه که زمانی که موتور گرم میشه فن دور ارام شروع به کار میکنه وبعد خاموش میشه { و من موقع گرم بودن ماشین سوکت فشنگی ابو که در میارم بلافاصله فنهای ماشین میره رو دوره تند تا که سوکتو دوباره جا بزنم }
هالا فهمیدیم از پشت امپرو اینا نیست.
مشکل باید {به نظره سیم کشه نمایندگی} از یه جعبه سیاه کناره ecu داخله کاپوت باشه
و من موقع گرم بودن ماشین سوکت فشنگی ابو که در میارم بلافاصله فنهای ماشین میره رو دوره تند تا که سوکتو دوباره جا بزنم }
دوست عزیز اگر وقت و حوصله داری گزینه اول پیشنهاد میشه اینجوری اعصابت بالاخره اروم میشه . مدارکاتو مرتب کن و موثق عمل کن. بست بشین در دفتر روزنامه و سایتها و همزمان شکایت هم بکن. در تمامی مراحل با ارامش و قانونمند پیش برو نیاز به مبالغه در مشکلات هم نداری. موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)