تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 892 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ديروز رفتم تهران... اون بابايي كه ميگفت N61jq رو 1340 ميده احتمالا سر كارم گذاشته بود... ميگفت ندارم!!!

من بالاخره...ASUS N61JV گرفتم...
    Core i5 520m, 2.4 GH
    4Gb DDR3 1066
    500GB hard 5400
    GF 325m 1Gb dedicate
    DVD RW
    DOS
    2 سال گارانتي الماس

1100

من از بازار رضا خريدم 1100
    من که به شما گفتم اول مطمئن شو بعد بیا خرید.درهر صورت لپ تاپ خوبی خریدی و مبارکت باشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز آقاي VAIOMAN
    من يادمه توي يکي از اين فروم ها نوشته بوديد که با ويندوز سون لپ تاپتون که 7P هست مشکل داشتيد و همون اول پاکش کردين . ميتونم بپرسم مشکلتون چي بود. يعني اگه ما هم گرفتيم بايد پاکش کنيم ...
    من چند جا گشتم سري PRO رو پيدا نکردم اگه همون N61JQ رو بگيرم، خيلي فرقش که نيست، هست ؟ البته کانفيگش همينه ولي کيفيت مانيتور برام بيشتر مهمه تا داشتن بلوري. امرتات هم قيمت برده رو 1530 . فکر کنم ديده خريدار زياده قيمت رفته بالا.
    اين مدل رو خوشم اومده ولي سوني هم دوست دارم . من چون کارم گرافيکه مانيتور برام خيلي مهمه . مدل F115 سوني به همين قدرت اسوس هست يا نه ؟ از امرتات بگيرم بهتره يا سازگار . سازگار يه نمه ارزونتر ميده ...
    خيلي ازت سوال کردم . شرمنده ،بي سواتيم ديگه
    دوست گلم Vespoher عزیز
    من میخواستم با یه نرم افزار خاص کا رکنم که روی 64 بیت نصب نمیشد.الان هم دو هفته ای میشه که دوباره Win اورجینالشو نصب کردم و خیلی هم عالیه.سری Pro و N61 فرق تقریبآ یکی هستند وفرق مهمی با هم ندارند.در ضمن F115 از لحاظ گرافیک خیلی از N61 ضعیفتره و بدردت نمیخوره.سازگار و امرتات هم جفتشون خوبه هر کدوم ارزونتر داد بگیر.در ضمن یه پیغام خصوصی هم برات دادم.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام به همه اساتید من یه سوال داشتم در مورد خرید لپ تاپ --- راستش بین hpdv6 2190 ---و sony f11 djx ---و asus jq ---گیر کردم کارم هم باهاش برای بازی ---طراحی سایت ---و نرم افزارهای مهندسی هست والبته زیاد میخوام ازش کار بکشم (خر کار باشه) -----حودم نظرم hp بود ,ولی میگن هم زیاد داغ میکنه وهم ریفر شده هست هم گارانتیش تعتیله ........---ممنوم میشم زود تر راهنماییم کنید---عجله دارم ---
    با تشکر

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام به همه اساتید من یه سوال داشتم در مورد خرید لپ تاپ --- راستش بین hpdv6 2190 ---و sony f11 djx ---و asus jq ---گیر کردم کارم هم باهاش برای بازی ---طراحی سایت ---و نرم افزارهای مهندسی هست والبته زیاد میخوام ازش کار بکشم (خر کار باشه) -----حودم نظرم hp بود ,ولی میگن هم زیاد داغ میکنه وهم ریفر شده هست هم گارانتیش تعتیله ........---ممنوم میشم زود تر راهنماییم کنید---عجله دارم ---
    با تشکر
    به این حرفهای بی اساس توجه نکنید .

اگر با وزن مشکل نداری این ( sony f11 djx ) بگیر

6. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تو رنج 1 تا 1.5 چه مدل لپتاپ های لمسی هست؟؟؟
    تو کارکرد چه فرقی با غیر لمسی ها دارن؟؟؟
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه؟
    تبلت های HP موجوده که از نظر کانفیگی معمولا ضعیفن ولی خب پول بیشر بدی قوی هم میشه..
    در ضمن مزیت لمسی اینه که میتونی هر آیکنی که رو صفحه باشه رو با سطح انگشت یا قلم مخصوص بزنی..

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر
    دوست عزیز چون شمااز لپ تاپ برای گیم هم میخوای استفاده کنی Asus N61jq رو بگیر .دو مدل دیگه هم خوبند ولی تو بازیهای سنگین کم میارند.Asus هم گرافیک قوی داره هم فوق العاده خر کاره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی

فقط من چند جا در مورد dell 1559 و نوت بوک های hp خوندم که خیلی داغ می کنه. این درسته؟ این نوت بوک قراره تو گرمای خوزستان استفاده بشه.

اگه به خواد از برندهای دیگه انتخاب کنه چی؟

مرسی از لطفتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoora-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض یکی کمکم کنه

سلام

مثل اینکه تازه واردا رو تحویل نمیگیرین
    بابا من 3 ماه میخوام خیلی سریع لپ تاپ بخرم اما هنوز به نتیجه نرسیدم
    سونی می خوام
    کمک لطفا!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مثل اینکه تازه واردا رو تحویل نمیگیرین
    بابا من 3 ماه میخوام خیلی سریع لپ تاپ بخرم اما هنوز به نتیجه نرسیدم
    سونی می خوام
    کمک لطفا!
    اینم از اون حرفها بود ها
    شما یه زحمت بکش، کاربردت از لپ تاپ و همچنین بوجه خریدت رو بگو،بعد ببین کسی راهنمایی میکنه یا نه!!!!

13. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •