من که به شما گفتم اول مطمئن شو بعد بیا خرید.درهر صورت لپ تاپ خوبی خریدی و مبارکت باشه.![]()
من که به شما گفتم اول مطمئن شو بعد بیا خرید.درهر صورت لپ تاپ خوبی خریدی و مبارکت باشه.![]()
دوست گلم Vespoher عزیز
من میخواستم با یه نرم افزار خاص کا رکنم که روی 64 بیت نصب نمیشد.الان هم دو هفته ای میشه که دوباره Win اورجینالشو نصب کردم و خیلی هم عالیه.سری Pro و N61 فرق تقریبآ یکی هستند وفرق مهمی با هم ندارند.در ضمن F115 از لحاظ گرافیک خیلی از N61 ضعیفتره و بدردت نمیخوره.سازگار و امرتات هم جفتشون خوبه هر کدوم ارزونتر داد بگیر.در ضمن یه پیغام خصوصی هم برات دادم.![]()
با سلام به همه اساتید من یه سوال داشتم در مورد خرید لپ تاپ --- راستش بین hpdv6 2190 ---و sony f11 djx ---و asus jq ---گیر کردم کارم هم باهاش برای بازی ---طراحی سایت ---و نرم افزارهای مهندسی هست والبته زیاد میخوام ازش کار بکشم (خر کار باشه) -----حودم نظرم hp بود ,ولی میگن هم زیاد داغ میکنه وهم ریفر شده هست هم گارانتیش تعتیله ........---ممنوم میشم زود تر راهنماییم کنید---عجله دارم ---
با تشکر
به این حرفهای بی اساس توجه نکنید .
اگر با وزن مشکل نداری این ( sony f11 djx ) بگیر
کسی نیست راهنمایی کنه؟
تبلت های HP موجوده که از نظر کانفیگی معمولا ضعیفن ولی خب پول بیشر بدی قوی هم میشه..کسی نیست راهنمایی کنه؟
در ضمن مزیت لمسی اینه که میتونی هر آیکنی که رو صفحه باشه رو با سطح انگشت یا قلم مخصوص بزنی..
دوست عزیز چون شمااز لپ تاپ برای گیم هم میخوای استفاده کنی Asus N61jq رو بگیر .دو مدل دیگه هم خوبند ولی تو بازیهای سنگین کم میارند.Asus هم گرافیک قوی داره هم فوق العاده خر کاره.![]()
مرسی
فقط من چند جا در مورد dell 1559 و نوت بوک های hp خوندم که خیلی داغ می کنه. این درسته؟ این نوت بوک قراره تو گرمای خوزستان استفاده بشه.
اگه به خواد از برندهای دیگه انتخاب کنه چی؟
مرسی از لطفتون
سلام
مثل اینکه تازه واردا رو تحویل نمیگیرین
بابا من 3 ماه میخوام خیلی سریع لپ تاپ بخرم اما هنوز به نتیجه نرسیدم
سونی می خوام
کمک لطفا!
اینم از اون حرفها بود ها
شما یه زحمت بکش، کاربردت از لپ تاپ و همچنین بوجه خریدت رو بگو،بعد ببین کسی راهنمایی میکنه یا نه!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)