تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 626 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه pdpdpd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض مشکل پارازیت

اشکال از ویندوز هست
    اگر رو مای کامپیوتر کلیک راست کنی بقل sp3 یه عدد ممیزی 4رقمی نوشته

سلام خسته نباشید من وقتی در ویندوز XP SP3 بازی GTA IV رو باز می کنم همه چیزش درست کار می کنه و روان
    ولی یه مشکل داره اونم پارازیت های ناگهانی میده یعنی میگیره دیگه ول نمی کنه بعد من CTRL+Alt+Delet رو
    می زنم Cpu usage بالایی داره سیستمم هم اینه:
    VGA:Geforce 9500 gt 1GB
    Ram: 2 GB
    Cpu: AMD Athlon 64 x2 5200n 2.7 ghz
    مشکل از چیه؟ ممنون

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام
    آقا من یه سوال دارم
    بعد از اینکه یکم بازی میکنم یدفه دوربین بازی شروع میکنه به تکون خوردن و آدمو دیوونه میکنه، بعضی وقتا هم وایمیسته بعد دوباره شروع میکنه
    مشکل از کجاست، چجوری باید رفعش کنم؟

شما باید بازی رو پاک و از اول نصب کنید و از کرک Razor استفاده کنید با یک جستجوی ساده تو اینترنت پیداش
    میکنید اگرم پیدا نکردی بگو برات آپلود کنم

3. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

13

به هر روشی بود دی وی دی ها رو نصب کردم

Rockstar دختره هم نصب شد ، اما خود مرده (شخصیت اصلی) که میاد برای نصب ، Browe میشه و Data2 میخواد ، من هر کاری می کنم نمی تونم از اینجا به بعدش رد شم ، چیکار کنم !؟

برای من این عکس میاد

(از عکس دوستمون استفاده کردم)

اما بعدش که ok می کنم یک چیز دیگه ای هم میاد که میگه Application failed To Launch و بعد که play میزنم هیچی نمیشه !

؟

در ضمن مشکل سیستمی ندارم ، Service Pack 2 xp الان

گرافیک 1گیگ

رم 2*2 گیگ (4 گیگ)

سی پی یو 9600Gforce

data2.cab که بهش میدم هی سه گزینه میاد abort , retry , Igrone ؛ Igrone که می کنم هی رد می کنه ، بعد از 5 - 6 تاییی بیرون میاد

حجم data2 حدود 600 کیلو بایت بیشتر نیست ، در کل این Game For فلان نصب نمیشه !

عزیز دلم شما باید ویندوز رو عوض کنید...تو پست اول هم نوشته بود چه ویندوزی باید داشته باشی(vista sp1&xp sp3)...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از راهنماییت.اما فک نکنم این مسایل مثل بنچمارک که هر دفعه یه آماری میده به ویندوز بستگی داشته باشه.در ضمن ویندوز 7 که الان اومده BUILD 7600 هست و نسخه نهایی نیست.تازه همانطور که میدونی نسخه 64 رم بیشتری نسبت به 32 میگیره.چجوریه که 64 بهتر میاره؟؟؟تازه بدون نصب گرافیک که تا اونجایی که ما دیدیم بازی اجرا نمیشه یا بد اجرا میشه چون امکانات 3D گرافیک نصب نشده؟؟؟؟دوستان عزیز کسی که گرافیک ATI بخوصوص 4870 X2 دارن میتونن بگن چه کاتالیستی (اپدیت)بهتره برای این بازی.شماره ورژن؟
    آقا یکی جواب این سوالات ما رو هم بده!!!!!!!!!
    این همه از سایت تعریف میکنین پس چی شد!!!!!!یه آدم حسابی نی جواب بده!!!!من این آخرین باریه که پست میزنم جواب دادی که هیچ ندادین یعنی بلد نیستین دیگه.هاهاها.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یک سوال کلی داشتم که یه خوردش به gta ربط داره من تو چند بازی که می خواست از حالت زیپ خارج که error می داد با این گزینه ها که try agin continue cancel که هر کدومو که می زنم جواب نمیده بعد هم error dont send میده تو بازی gear of war هم همین طوره یکی به صورت کلی میگه این مشکل از چیه ممنن می شم خیلی مهمه

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز دلم شما باید ویندوز رو عوض کنید...تو پست اول هم نوشته بود چه ویندوزی باید داشته باشی(vista sp1&xp sp3)...
    نخیر عزیزم!
    من خودم و خیلی های دیگه این بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردیم و داریم بازی میکنیم....

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام..
    یه سوال من وقتی سوار ماشین می شم خود بر خود ماشین خودش گاز می ده..
    چیکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض windows 7!!!!!!!!!!

نخیر عزیزم!
    من خودم و خیلی های دیگه این بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردیم و داریم بازی میکنیم....
    کاربر عزیز!!!!
    صحبت اصلا روی ویندوز 7 نیست...من خودم به شخصه روی تمامی مدل های ویندوز xp و vista نصب این بازی رو امتحان کردم این تجربه ی خودمه.

ولی تا بحال ویندوز 7 رو امتحان نکردم.
    موفق باشی

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کاربر عزیز!!!!
    صحبت اصلا روی ویندوز 7 نیست...من خودم به شخصه روی تمامی مدل های ویندوز xp و vista نصب این بازی رو امتحان کردم این تجربه ی خودمه.

موفق باشی
    دوست جون!!
    ویندوزه ایشون سون هست دیگه!
    شما گفتید که باید از ایکسپی و یا ویستا استفاده کنه که من میگم اروره ایشون ربطی به نوع ویندوزشون نداره!
    چون من و دیگر دوستان داریم روی همین ویندوز یعنی 7 این بازی رو انجام میدیم...
    بدرود.

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کاربر عزیز!!!!

موفق باشی
    نخیر عزیزم!
    سلام ...

با بعضی از دوستان موافقم ، این ویندوز زیاد مهم نیست ، البته پک هاش ...

DVD خراب بود فایلو کامل نریخته بود ، الان رفتم عوضش کردم و خیلی راحت نصب کردمو الان دارم بازی می کنم .

تازه من با Service Pack 2 بازی می کنم بدون هیچ مشکلی !

این ویندوز فکر نمی کنم پک هاش اینقدر مهم باشه ! بلکه مشکل ها از فایل های اصلیه

پیشنهاد می کنم بازی رو از Apple Pc Games بگیرین ، راحت نصب کنید و بازی کنید
    Last edited by The Joker; 11-08-2009 at 21:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •