به این عکس توجه کنید...
به نظر تقلبی میاد یا راست!
نکته: از بابت کیفیت شرمنده از این بهتر نشد!
به این عکس توجه کنید...
به نظر تقلبی میاد یا راست!
نکته: از بابت کیفیت شرمنده از این بهتر نشد!
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
یعنی هنوز 2 تازه اومده ، 3 رو منتشر کردن ؟ خوب اینکه تقریبا محاله....
آقا کسی نبود جواب بده :
من یه مشکلی تو صدای بازی دارم . وقتی گزینه ی 5.1 را برای صدا انتخاب میکنم فقط صدا از اسپیکرهای جلو میاد . اسپیکرم CREATIVE T6060 و کارت صدام آنبورد و گرافیکم 8800GT . صدا از همه اسپیکرها نمیاد !!
واو !! این عکسو از کجا اوردی اگه خبری درموردش داری بده.
ايول چه زود واسش پك درس كردن.ولي فك نميكنم به اين زودي از خبري بشه![]()
تو اینترنت که خبری نیست ولی این عکس خیلی زیاده باید صبر کنی ببینم مجله های خارجی چی نوشتند!
نه امکان نداره راست باشه چون COD 7 واگذار شده به یک شرکت دیگه که اسمش یه چیزی تو مایه های treyarch هست و موضوعش هم جنگ با vietnam هست
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
ساخا بازی در استریوی treyarch خواد بود .بازی در ویتنام است پس دگر با اصلحه های مدرن کاری ندارید….(کلاش و ام ۴) .
تا آنجایی که در خبرها آمده شخصیت اصلی بازی شخصی بنام فرانک بارنس است(frank barns) که در یکی از عملیاتهای مهم جنگ امریکا و ویتننام حضور داشته………..
دیگر شخصیتهای بازی تمام کسانی هستند که در این عملیات وجود داشته اند(بازی بدون کاپتان پرایس بازی نیست)
برای motion capture هم از حرفه ای ها استفاده خود شد(نه تنها برای شخصیت اصلی بلکه برای تمامی کاراکترهای بازی.
اینم قسمتی از این بازی خواستین منبع هم بگم
دوست عزیز بازی های ندای وظیفه:COD به دو دسته Modern Warfare و World Old Wars تقسیم شده و ما الان چیزی به نام Call of Duty 6 نداریم اسمش Call of Duty : MW2 هست پس ما راجع به نسخه ی بعدی صحبت نمی کنیم راجع به یک نسخه از بازی با این نام یعنی حتی ممکنه که نسخه 9 این سری بازی ها باشه...!
موفق باشید!
موضوع اینه که یکم با عقل جور در نمیاد از الان دارن واسه 2 نسخه بعدی یا 3 نسخه بعدی قاب درست می کنن؟؟؟
نمی دونم واللا!!!!!!
آقایون خبری درباره MW3 به دستم رسید تا 30 دقیقه آینده ترجمه اش میکنم میدم خدمتتون!!!![]()
او یه چیزی یکم به عکس دقت کنید... خیلی شبیه تیکه ی اول MW
2 هست همونجا که دو نفر بسکتبال بازی می کنند و ما هم داریم تمرین می کنیم!!!!
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
بی صبرانه منتظر هستم. . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)