تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 331 از 1135 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    شما هم خیلی خوشت میادا
    بابا میرید اونجا سیاست کاری داشته باشید مثلا یکی از کارمنداش هم که هیچی نیست رو به عرش برسونید بگید خب شما که دستتون میرسه و میتونید!!و رویه حرف شما حساب میکنن برامون یه کاری کن نه اینکه گوشی رو در بیاری بخوای بگی اگر تو خوندی من روندم به اون نشون که سوارت بودم
    من اگر وقت داشتم خودم حتما میومدم سرزبونم بد نیست
    آقا جون اگه مثل ما نمی تونی بری ، دیگه چرا توی دل بنده خدا رو خالی می کنی !

اصلا به فکر پاچه خواری نباش ، همین جوری هست که پر رو شدن و تو روز روشن سر مردم مخابرات کلاه می ذاره

4 نفر با افکار ایشون رفتن طرف رو به عرش رسوندن ، حالا چوبش رو بقیه باید بخورن.

مثل مرد برو از حقت دفاع کن ، بذار بفهمن مردم ..... نیستن.

2. 2 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Y.a.s.h.a.r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیـراز

پيش فرض

آقای ahriman323 بابا ول کن این شکایت بازی ها رو اینا مگه کار انجام میدن
    2 روز دیرتر قبض تلفنت رو پرداخت کنی تا 3-4 روز گیر هستی تا تلفنت رو وصل کنند دیگه وای به حال این که بری دنبال شکایت و...
    از این شاتل ...... بکش بیرون برو یه آی اس پی دیگه اینقدر اعصاب خودتو خورد نکن،عمر و وقت آدم ارزشش بیشتر از این چیزاست
    همین قطع اشتراکت خودش نشونه اعتراضه
    منم مثل خودت،میخوام تا 15 اسفند ترافیک اسفند رو تموم کنم برم یه آی ای پی دیگه

4. این کاربر از Y.a.s.h.a.r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

2 روز دیرتر قبض تلفنت رو پرداخت کنی تا 3-4 روز گیر هستی تا تلفنت رو وصل کنند دیگه وای به حال این که بری دنبال شکایت و...
    از این شاتل ...... بکش بیرون برو یه آی اس پی دیگه اینقدر اعصاب خودتو خورد نکن،عمر و وقت آدم ارزشش بیشتر از این چیزاست
    اینها از خداشونه که من از شاتل برم برای همین برام تغییر سرویس نمیدن به 512 منم وایمیسم و حقمو میگیرم و از شاتل نمیرم تا زیر مجموعه هایی را که اوردم بیرون کنم! شده میرم یه خط جدید میخرم میرم از یه جا دیگه سرویس میگیرم ولی دست از سر این شاتل ...... بر نمیدارم!
    یه بلایی سرشون اوردم که اینجا نمیشه گفت....

6. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام ( عذر می خوام ، جسارت نشه ):

شماها و افرادی که مثل شما فکر می کنن ، تو زندگی تون به هیچ جایی نمی رسین .

بابا ولش کن ، ای بابا حوصله دارید ، اصلا ارزش داره ، حیف وقتت نیست ، از اعصاب و هزینت بزنی و .... و هزاران استدلال

مسخره میارن تا حقشون توسط دیگران لگد مال بشه و ای کاش حالا که عرذه ی دفاع از حقوقشون رو ندارند ، ساکت

بشن تا بلکه از اون 100 نفر آدم تو سری خور ، اون یک نفری که پیدا شده که جلوی حرف زورشون وایسه ، دلسرد نشه.

آخه یکی نیست به اینا بگه پس چی توی تفکرات شما ارزش جنگیدن داره ؟ !!!

اینا زندگی رو راحت الحلقومی می دونن که یکی باید بیاد بذاره توی دهنشون .

حالا که امیدی به خیرتان نیست ،لطفا شر مرسانید.

8. 3 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام ( عذر می خوام ، جسارت نشه ):

شماها و افرادی که مثل شما فکر می کنن ، تو زندگی تون به هیچ جایی نمی رسین .

بابا ولش کن ، ای بابا حوصله دارید ، اصلا ارزش داره ، حیف وقتت نیست ، از اعصاب و هزینت بزنی و .... و هزاران استدلال

مسخره میارن تا حقشون توسط دیگران لگد مال بشه و ای کاش حالا که عرذه ی دفاع از حقوقشون رو ندارند ، ساکت

بشن تا بلکه از اون 100 نفر آدم تو سری خور ، اون یک نفری که پیدا شده که جلوی حرف زورشون وایسه ، دلسرد نشه.

آخه یکی نیست به اینا بگه پس چی توی تفکرات شما ارزش جنگیدن داره ؟ !!!

اینا زندگی رو راحت الحلقومی می دونن که یکی باید بیاد بذاره توی دهنشون .

حالا که امیدی به خیرتان نیست ،لطفا شر مرسانید.
    سلام نه عزیز من ... جسارت نباشه ها شما هم 180 درجه برعکس فکر میکنی
    عزیز گذشت دوره ای که یه هیکلی داشتی و بزن و بهادر محله بودی 4 نفر دوزت جمع میشدن و...
    شنفتی میگن حرف ملایم دروازه اهنین را میشکند؟؟
    خب دیگه الان این دوره هست و باید به درستی و کارت رو راه بندازی فکر میکنید فقط شما کارتون تو یه اداره ای گیر بوده؟ خیر .
    ولی من تا اونجایی که دیدم و تست کردم باید دمکراتی کار کنی . نه با زرنگی و شاخو شونه کشیدن و مدرک کامپیوترت رو بر داری ببری بگی من خودم لیسانس کامپیوترم!! و این چیزارو میفهمم.
    راستی شما نمیدونی من تابستون شاتل داشتم یکی از اقواممون میگفت با این وضعیتی که تو هردقیقه زنگ میزنی و میری توی شرکتش و .. اگر سرویست رو قطع هم نکنن خیلی حرفه!
    اخه هم زنگ میزدم هم میرفتم و هم چت انلاینش رو دیوونه کرده بودم
    بنده نمیگم از حق خودت دفاع نکن
    ولی به درستی.
    Last edited by wordship; 28-02-2011 at 05:45.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم سرعت دانلود امروز صبحم شاعت 6.30 با وی پی ان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان الان زنگ ردم قسمت فروش تهران قسمت شهرستانها گفتم شاتل برام تغییر سرویس نمیده گفت شما گفتم فلانی گفت به ما اعلام کردن تغییر سرویس ندیم برای شما گفتم برای چی گفت خودتون میدونید بعد از کلی سر کله زدن باهاش گفت به خاطر مشکلاتی که از طرف تنظیم مقررات برای شاتل ایجاد کردید منم گفتم خوشحالم که تونستم بالاخره مشکل برای شاتل ایجاد کنم اونم گفت برو قطع رانژه کن گفتم از لج شما هم شده قطع رانژه نمیکنم و دهن شما را .... میکنم یعنی به خاطر اینها شاتل قطع رانژه نمیکنم از خداشونه قطع رانژه کنم!

از دوستان کسی توی مخابرات یا مخابرات مدرس اشنا نداره سرویس منو بکنه مثل بقیه 128 ای ها یعنی 512 یا 196 الان دقیقا روی 128 هست!

13. 4 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    ای ول!!دیدید سر انجام به نتیجه رسید؟!
    م یکی از دوستانم نمایندگی ADSL چند شرکت رادارد،از ایشان می پرسم ببینیم می تواند کار کند یاخیر!

15. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان الان 23 روز هست که من هر روز درخواست تغییر مشخصات میفرستم به شاتل به معنای اعتراض و هر روز هم لغوش میکنن! یکبار هم از واحد مدیریت کنترل کیفیت تماس گرفتن
    دوستان شما هم به معنای اعتراض هر روز اینکار را بکنید!

17. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام نه عزیز من ... جسارت نباشه ها شما هم 180 درجه برعکس فکر میکنی
    عزیز گذشت دوره ای که یه هیکلی داشتی و بزن و بهادر محله بودی 4 نفر دوزت جمع میشدن و...
    شنفتی میگن حرف ملایم دروازه اهنین را میشکند؟؟
    خب دیگه الان این دوره هست و باید به درستی و کارت رو راه بندازی فکر میکنید فقط شما کارتون تو یه اداره ای گیر بوده؟ خیر .
    ولی من تا اونجایی که دیدم و تست کردم باید دمکراتی کار کنی . نه با زرنگی و شاخو شونه کشیدن و مدرک کامپیوترت رو بر داری ببری بگی من خودم لیسانس کامپیوترم!! و این چیزارو میفهمم.
    راستی شما نمیدونی من تابستون شاتل داشتم یکی از اقواممون میگفت با این وضعیتی که تو هردقیقه زنگ میزنی و میری توی شرکتش و .. اگر سرویست رو قطع هم نکنن خیلی حرفه!
    اخه هم زنگ میزدم هم میرفتم و هم چت انلاینش رو دیوونه کرده بودم
    بنده نمیگم از حق خودت دفاع نکن
    ولی به درستی.
    سلام

حالا چرا اومدی پستی که برای یک نفر دیگه گذاشته بودم ،نقل قول کردی ؟!

نکنه از اون پست به عرش رسوندنت خجالت کشیدی ؟!!! ( زیر همون جواب می دادی )

پس حالا که مدعی العومی ، یک خورده دقیق تر پست های قبلی رو بخون :

سلام

خسته نباشی .

اگه 4 نفر مثل شما می رفتن از حقشون دفاع می کردن ، الان این وضعیتمون نبود.

البته بنظرم چندجای کارت ایراد داشته :

1 - بحث تحویل گوشی ( هیچ وقت نباید بهانه دست اینا داد - آخه وقتی ازت می گیرن ، احساس خوبی بهشون دست می ده که ، آهان گوشیشم گرفتیم و .. .)

2- باید توی این جور موارد مستدل حرف زد ، اون میگه ، من میگم ، همسایمون داره و از این قبیل توضیحات فایده نداره .

باید شکایتت مکتوب باشه + مستندات که میتونه عکس یا کپی از قرداد باشه یا تست سرعت از سامانه که توی سایت خودشون هست.

3- باید بگی به نامه من جواب مکتوب بدید ، می خوام اگه پیگیری نشد ، از مراجع مربوطه کارم رو پیگیری کنم .

4- همیشه از کارمند برو به سمت رییس ( نباید یک ضرب رفت خونه آخر )

5- توی شکایت های اداری داد و بیداد اصلا جواب نمی ده ، هر کس دیدی داره خلاف قانون میگه ، باید بگی : ببخشید مسئول رده بالاتر از شما کی هست ؟ می خوام از طریق ایشون پیگیری کنم .
    ( تا میتونی اسم ارباب رجوع و تکریم اون رو بیار - همین که می فهمن طرف یک چیزی سرش میشه ،چرت و پرت جواب نمی دن - و اینکه همیشه از هرکی بد صحبت می کنه میپرسی : عذر می خوام ، جسارتا فامیلی شما چیه ؟)

6- نامه ها همیشه باید شماره ثبت دبیرخانه بالاش نوشته بشه و بعد که شماره زدن ، حتما حتما یک کپی ازش می گیری .

اصلا صحبت ایجاد مشکل برای دانشگاهت نیست ، مگه اینا سر پیازن یا ته پیاز و اصلا مگه دانشگاه بیکاره که بخوان به این چیزا توجه کنند.

به نظرم تو که تا اینجا رفتی ،برو پیگیری کن ، اگه دانشجویی که اصلا مشکلی نیست باید بدن و اگر هم شرکت دارید+مهر که طبق قانون مدنی ، شما شخصیت حقوقی حساب میشید.

من اگه بجای تو بودم یک نامه کتبی + یک پرینت رنگی از عکس زیر که یک نمونه از اون رو درست کردم ،بگیر ببر بده

( اگه خاصی چندتا عکس از سرویست بگیر ، من مثل این عکس زیر ، ادیتش کنم واست )

بازم قربون معرفت تو که دنبال کارت رفتی .

موفق باشی.

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

گویا شاتل خوابه . هنوز این تبلیغ ترافیک نصف قیمت رو برنداشته !!!!

و به بند 5 بیشتر التفات کن .

دیدی حالا کسی نگفته که دفاع از حق یعنی قلدر بازی ؟! بله دوره گنده لات بازی خدا رو شکر مدتی هست تموم شد

ولی گویا هنوز بعضی مثل کبک سرشون تو برف تا مبادا مجبور بشن از حقشون دفاع کنند.

در آهنین با گوشه چشمک هم میتونه باز بشه.

شما هم کار خوبی می کردی که نمی ذاشتی شاتل از سرویست بزنه

( من تا حالا چندبار رفتم و اومدم ، نامه به تهران زدم و .. .)

الان هم چون از سرویسم راضیم ، اعتراضی ندارم.

پس بهتر به جای شعار دادن ، راهکار ارایه بدید.

19. این کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •