اگه سرعت دانلود 128 در حد 30-40 بود که خیلی خوب میشد
نه حسن..خطرناکه حسن..اینکارو نکن حسن... ججججیزت میکنن حسن...(شوخی)
نیم کیلو بایت!!!منم اکو 128 هستم،سرعتم خیلی خوبه، شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه سرعت دانلود 128 در حد 30-40 بود که خیلی خوب میشد
نه حسن..خطرناکه حسن..اینکارو نکن حسن... ججججیزت میکنن حسن...(شوخی)
نیم کیلو بایت!!!منم اکو 128 هستم،سرعتم خیلی خوبه، شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!
سرعت تو این روزا باز کم زیاد میشه !
وبگردی که هیچی ...
یعنی خاک بر سر این مملکت و مسئولین بکنن
اینم یه فیلم از سرعت دانلود من(امروز). سرعتم خوبه، فکر کنم هنوز نوبت افت سرعت من نرسیده!(اکویی های عزیز نگران حجم فایل نباشید، زیاد نیست.
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پکیج آپدیت کاسپرسکی رو دانلود کردم و آفلاین اپدیتش کردم فعلا مشکل حل شده ولی آپدیت اتوماتیک کنیم بخاطر رنج آی پی 94 شاتل دچار دردسر میشیم![]()
سلام دوستان من در منطقه دور افتاده نوسود - استان كرمانشاه هستم
سرويس ADSL 128k نامحدود را ماهي 30000 تومان گرفته ام سرعت دانلود آن بطور متوسط بين 4تا 7 كيلوبايت مي باشد و پنگ ياهو هم از 200 پايينتر نمي رود مي خواهم بدانم متوسط سرعت دانلود و پينگ تايم ياهو براي خطوط شما چقدر مي باشد ؟
ضمنا پينگ تايم گتوي هم 28 مي باشد كه نمي دانم مناسب هست يا نه ؟
سرویس اکو برای دانلود شبانه خوبه 1 تا7 بخصوص اگه نامه ببری 512 بگیری ماهی 18900 با 2.5 گیگ
128 اکو هم با 2.5 گیگ ماهی 13900
256 هم 16900
سرویس ارت هم 20 به بالا هست.ارت1 یک ماهه 29300 در صورت پرداخت به صورت 3 ماهه 2% تخفيف
البته قیمت بعضی شهر ها فرق داره یک مقدار
من art 1 ام و خدا رو شکر هم سرعت دان ام خوبه هم سرعت وب و هم کسپرسکی آپدیت میشه ...![]()
اصفهان
شهید رجایی
سرعت معمول 128 باید 16 کیلوبایت باشه که بعضا بیشتر از این میشه مثلا تا 21 هم میره ولی 7 دیگه خیلی کمه
پینگ هم زیر 100 خوبه
راستی دوستان سرعت همه کم شده یا فقط ماله من کم شده ؟2 کیلوبایتی کم تر شده که واسه من که 128 دارم خیلی زیاده
![]()
یکی از دوستام همین مرکز هست، البته از یه شرکت دیگه سرویس گرفته، اونم از سرعتش خیلی ناراضیه.
برای من که فعلا خیلی خوبه، مخصوصا شبها همش بین 16 تا 23 میچرخه. روزها 15-19، فیلمشم چندتا پست بالاتر گذاشتم.
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)