فکر کنم شما نمی دونی که حداکثر سرعت 256 کیلوبیت 32 کیلوبایت است....شما که 35 کیلوبایت میگیری که بیشتر از استاندارد هم هست باید خوشحال هم باشی!!!!!!!!
فکر کنم شما نمی دونی که حداکثر سرعت 256 کیلوبیت 32 کیلوبایت است....شما که 35 کیلوبایت میگیری که بیشتر از استاندارد هم هست باید خوشحال هم باشی!!!!!!!!
به شخصه اگه محدودیت واسه همه بزارن عمرا دیگه پول مفت تو جیبه اینا نمی ریزم! واقعا پیشرفتمون قابل تحسینه! اینترنت با محدودیت حجمی عین خوردن آب شوره دریاست! ******* !!!
وقتی الان شاتل سرویس های محدود 512 با قیمت زیر 10 تومن در ماه ارائه می ده، حذف سرویس های نا محدود داتک به حذف خودش منجر می شه!!! همه می دونن وضع پشتیبانی و نوسان سرعت داتک چجوریه! تحمل کردنش هم به خاطر اینه که نا محدوده وگرنه...!
Last edited by eiankei; 12-02-2009 at 00:45.
این که نشد دلیل ! قیمت هاش که بیشتر از داتکه ، نوع سرویس هاش هم حداقل از لحاظ ظاهری با داتک کمی متفاوته . دست کم امیدوارم زیرمجموعه داتک نباشه ! چون اینطوری در صورت خرابکاری داتک ، گزینه هامون بیشتره !
مجددا تایید میشه (با توجه به اون یکی پستی که تو تاپیک داتک زدی و تایید کردم ! : دی )
ولی فعلا که هنوز هیچی معلوم نیست .
خیلی قروقاطی شده ! : دی یه بحثی داره تو تاپیک داتک پیش میره ، یه بحث هم به طور موازی تو این تاپیک ، یه بحثی هم با دوستان در پروفایل !
اگر همه موافق هستن بحث رو به طور کامل در تاپیک داتک ادامه بدیم .
Last edited by StormWielder; 12-02-2009 at 01:05.
سلام
كسي ميدونه راه اندازي سرويس adsl تو يه شهر كوچيك چقدر خرج داره
و همينتور سرويس isp
ای بابا من تو فکر بودم که adsl بگیرم حتی 128 نامحدود ولی اگه بخواد محدود بشه .....
راستی دوستان من الان رفتم این سایته
www.------------ بعد اینا خطمون رو ساپورت میکنن ولی مثلا آسیا تک که میرم زده غیر فعال ! چرا ؟ جریان چیه ؟
Last edited by ali_ranger22; 12-02-2009 at 14:55.
این شرکت رو صفحه قبل هم با یه آی دی دیگه معرفی کرده بودند ، که چندان هم جالب نیست ...
بنده فکر می کنم چیزی جز تبلیغ نباشه ، به آیدی افرادی که این شرکت رو معرفی کردن دقت کنید ...
اولین پست ، هر دو این شرکت رو معرفی کردن ، یه کم دقت کنید قصدشون دستتون میاد ...
حالا اگه سرویس هاش خوب بود یه حرفی ، چنگی هم به دل نمی زنه آخه ، سرعت خوب ، " قیمت پایین "
مرسی
یا حق
می گم ظاهرا سرویس هاش به اکو شاتل نمی خوره؟؟؟؟
هیچ شباهتی به تعرفههای شاتل نداره
از شاتل ارزونتر میده سرویساشو
شاتل هر گیگ رو نمی ده 7 تومان ....
ضمنا ، شاتل تو با هنر هست ، اما این با هنر رو نمی ده .... ( البته منافاتی با اکو شاتل بودن نداره ، چون خود شاتل هم تو با هنر اکو نمی ده )
خداوکیلی آدام نمیدونه چی بگه
من الان تو یک روستا هستم که اینقدر پرت هست که پمپ بنزین نداره
حتی ایرانسل هم آنتن نمیده ولی adsl گرفتم
64 نامحدود ماهی 4 هزار تومان
128 نامحدود ماهی 8 هزار تومن
256 نامحدود ماهی 16 هزار تومن
512 نامدود ماهی 20 هزار تومن
رانژه کردن خط نیم ساعته انجام میشه تازه هزینه مخابرات و... هم نداره
بعد من تو مرکز استان فارس شهر شیراز مرکز شهر نمیتونم adsl داشته باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)