یه مودم D-link دارم که با خط مچ نیستش و بعد از چند دقیقه روشن بودن سند و رسیوش قطع میشه!!
راهی هستش برای مچ کردنش یا باید بی خیالش شیم؟؟؟
یه مودم D-link دارم که با خط مچ نیستش و بعد از چند دقیقه روشن بودن سند و رسیوش قطع میشه!!
راهی هستش برای مچ کردنش یا باید بی خیالش شیم؟؟؟
سلام به همه
دوستای عزیز ، بزودی قراره از پارس آنلاین یه اشتراک ADSL بگیرم.
با توجه به اینکه اینجا نوشته شده که بعضی مودم ها با بعضی ISP ها مشکل دارن، میشه یه مدل مودم خوب و بی دردسر بهم معرفی کنین ؟
غیر از asus am 602 .
من الان از dlink usb 200 استفاده می کنم . هیچ مشکلی هم ندیدم .
سلام دوستان.
من چند روزی هست که یه Adsl اوردم ولی Received ش صفره و Sent داره
و من نمی تونم به اینتر نت وصل بشم.
البته گاهی اوقات Received داره که میتونم وصل بشم ولی دوباره قطع مشه علت کجاست؟؟
دوست عزیز بهترین به نظر من همین ایسوس هست تو این رنج قیمت مودمهای دیگه رو بیش تر شرکتا قبول نمی کنن ولی با ایسوس تک و توک هستند که مشکل دارند!
نقل فول از VIOMAN عزیز همکار انجمن سخت افزار:
دوست عزیز
دلایلی که ISP ها برای خرید مودم از خودشون مطرح میکنند هیچ پایه و اساس فنی و منطقی نداره.
این پول و سود چه کارها که نمیکنه!
Last edited by Sajad2006; 07-07-2009 at 09:06.
سلام به همگی
آیا مودمی وجود داره که هم پورت اترنت و یو اس بی داشته باشه و هم وای فای
اگر چنین چیزی وجود داره آیا میشه در حالی که اترنت اون به کامپیوتر وصله و کار میکنه با وای فای یه کلاینت دیگه بتونه دیتا دریافت کنه؟
مودمی که هر سه تا رو داشته باشه فکر نکنم باشه
در جواب سوال دومتون باید بگم بله من خودم 2640 دی لینک دارم با اترنتش توی پی سی کانکت میکنم با یک یوزر پس و توی لپ تاپ با وایرلس با یک یوزر پسورد دیگه کانکت میکنم و کاملا جواب میده
حالا خودمم یک سوال دارم که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
من میخوام یوزر و پسورد رو داخل مودم بدم که داخل مودم کانکت بشه ولی آی پی رو به خود سیستم بده چون میخوام از یک برنامه استفاده کنم که نیاز به ای پی اکسترنال داره (نمیخوام به صورت بریج کانکت باشم)
راهی هست؟
من تازه امروز adsl دار شدم اما چند تا سوال دارم
ماركه مودمم alfex مدله wifi 2000
1- چرا سرعت اينترنتم روي گوشي اين قدر كمتر از خوده كامپيوتره ؟؟؟كم نيستا اما نسبت به خوده كامپيوتر آشغاله
2- روي خوده مودم نوشته وايرلس تا 54mbs اما من اينترنتم 512 هست و سرعته دانلودم توي كامپيوتر 55 تا 60- آيا اين سرعته كمه گوشي به همين دليل نيست كه خطم 512 و وايرلسم 54 هست ؟؟
3- راستي من تمامه اين صفحاتو با تاپيكاي ديگه كه مربوط به وايرلس بود رو خوندم اين جور متوجه شدم كه اگه گوشي رو روي ad hoc بزارم سرعت كمتر از اون يكي ميشه .درسته ؟و ad hoc فقط ماله شير كردنه و اگه ازش به عنوانه اينترنت شير كردن استفاده كنم سرعتم كم ميشه .درسته ؟
4-سرعت 54-55 در دانلود واسه سرويس 512 كم نيست ؟
5- چه جوري ميتونم اين وايرلس رو قطع كنم و فقط در مواقع نياز وايرلسش رو روشن كنم ؟؟آخه ميترسم خدايي نكرده سزطان بگيرم اين قدر همش روشنه (در ضمن هيچ درايوي توي cd نيست و اون پايين هم هيچ علامتي واسه وايرلس و adsl ندارم اما هم adsl و هم وايرلسم كار ميده به درستي
6-مودمم رو وقتي روشن ميكنم خيلي داغ ميكنه ---اين طبيعيه يا ماركه مودمم بي خوده ؟
7-ميگند اگه زيادي روشن خاموش كني مودم ميسوزه و بهتر حتي وقتي كامپيوتر هم خاموشه و استفاده اي نداري مودمو بزاري روشن باشه و فقط شبا خاموشش كني __نظرتون در مورده اين چيه ؟خاموش كنم و فقط در مواقع استفاده يا اينكه هميشه روشن به جز شبا واسه خواب ؟
هو هو
سلام منم اومدم
حالا ببینید من چی کار کردم
یه مودم Asuse am602گرفتم 35000تومن می گین خوبه
راستی کارت شبکه باید همراش باشه یا نه
من دارم می رم فردا با شرکت فن آوا قرار داد سه ماهه ببندم :
send:256 receive:256 محدودیت5 گیگ در ماه
می گین چند ؟؟؟؟35500تومن نصبم 10000تومن می گرفت ولی خودم نصب می کنم
برای خط تلفتم 10000تومن می گیره یعنی کلاً45500
می گین می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فر دا صبح می رم که بگیرم
یه هفته ای هم گفتن آماده می شه
حالا نظرتون چیه یه کارت شبکه اینتر نال هم گرفتم 8500تومن
را ستی جدید ترون درایور این مودم رو از کجا باید بگیرم
اگه جوابم می دین که کامل بدین و اگه نه اصلاً نگین
ممنون
شما از تهران اون مودم رو گرفتین ؟؟؟ گارانتی هم داشت ؟؟؟ نه کارت شبکه نداره ( مادر بردت نداشت ؟؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)