تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 940 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

salam
    in barname farmework micorsoft ro ke download kardam hajmesh 2.7 mb bud
    vali mogheye nasb bazam mikhad be internet vas she va 63 mb ro download kone ke ba dial up gheire momkene
    in chera injurie?

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فکر میکنم منظورت این پچ باشه
    دوست خوبم عکسات نمیان برا من.شاید مشکل از منه.ولی به هر حال من اون پچیو که میگم دان کردم.ولی نمیدونم فایلشو کجا بریزم.میشه راهنماییم کنی؟

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

Microsoft .NET Framework l رو از روی خیلی از سی دی گیم ها قابل تهیه است که معمولآ به نام فایل Patch قرار می گیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

salam
    in barname farmework micorsoft ro ke download kardam hajmesh 2.7 mb bud
    vali mogheye nasb bazam mikhad be internet vas she va 63 mb ro download kone ke ba dial up gheire momkene
    in chera injurie?
    سلام خیلی سخت گرفتی این برنامه حجمش 70-80 مگ هستش و تو بیشتر سیدی های نرم افزار پیدا میشه
    اگه lord یا king رو داری تو شون هست

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه سوال مهم

آیا راهی هست که خودمون به جای گزارشگره بازی رو گزارش کنیم؟
    پچی، هکی چیزی هست براش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

راستی صدای گزارشگر و هوادارا و موزیک و ... درسته!فقط صدای سوت داور و توپ!
    من هم همین مشکل رو دارم تو ویستا

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان این دی وی دی من زبان ایتالیایی رو نداره
    فایلی هست که اضافه کنم این زبان هم اضافه بشه؟! فقط انگلیسی هست!

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

نه بگی که عکس کیت رو فایلهایی که تو سایت گیمینگ بود به صورت img بود گذاشتم
    خوب منم همینو میگم!

والا منم ده دففعه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ... دیگه امروز که دیدم کسی آدم حسابم نمی کنه با بدبختی کل لیگ انگلیس رو (فونت کیت و شماره) با GGS ریختم در حالی که اینطوری که من فهمیدم با کیت سرور خیلی ساده تره ... کاش یکی از دوستان آموزش کامله این کیت سرور رو بذاره یا بگه برم کجا یاد بگیرم ... ما که این چند روزه هرچی آموزش های نصفه و نیمه دوستان رو خوندیم به جایی نرسیدیم!
    دوست عزیز، منظور من این بود که هنوز شما نمی تونید وارد کنید (به جز img). چون هنوز هیچ dll طراحی نشده! پس در نتیجه شما پوشه ای به نام GDB نداری!

من که مشکل تکل خود به خودی بازیکنان را ندارم!

من هم فکر می کنم از کیت سرور بتونی برای گذاشتن کفش، توپ و چیزهای دیگر استفاده کرد
    خود من یک پچ دانلود کردم که الان با استفاده از کیت سرور کفش ها و برخی صفحه ها در بازی تغییر کرده.
    به نظر من استفاده کردن از کیت سرور نسبت به کیت سرور pes 2008 خیلی راحت تر شده! دیگه نیازی به map و اینجور چیزها نیست برای هر فایلی که در فولدر img بازی هست کافی هست یک فولدر درست کنید مثلا برای فایل cv0b که در فولدر img خود بازی هست شما یک فولدر با نامه cv0b می سازید و محتویاتی را که می خواهید در ان تغییر بدید در ان کپی میکنید.
    الان تنها مشکل من در استفاده از کیت سرور این هست که شماره ی بیشتر فایل ها را نمی دونم! برای همین مجبورم از برنامه GGS استفاده کنم تا جای که می خواهم تغییرات در ان ایجاد بشه را در فایل اصلی بازی پیدا کنم!
    اگر شماره ی فایلها را بدونی استفاده کردن از کیت سرور به مراتب راحت تر از نسخه ی قبلی هست.
    آقا علیرضا، کیت سروری که در آینده میاد و. کامل خواهد بود، دقیقاً مثل نسخه فول PES2008 خواهد بود. این کاری

که در کیت سرور فعلی انجام میدیم، فقط میایم مسیر فایل ادیت شده رو در img‌مشخص میکنیم. در این روش باید

اسم فایل (قسمت بعد از آندر لاین) و پسوند (مثلاً bin) دقیقاً مثل نسخه داخل فایل بازی باشه. اما در کیت سرور

کامل دیگه این محدودیت ها نیست و کلاً اون خیلی بهتره!

دوستان هیچ راهی نداره که اسامی بازیکن های کلاسیک درست بشه
    همه جور پچی نصب کردم ولی اسامی درست نشد

کسی تونسته تو نسخه 2008 اسامی بازیکن های قدیمی را درست کنه
    شما مگه تیم های کلاسیک واست اومده؟!!!!!!! میشه لینک آپشن فایلی رو که گالری رو آزاد میکنه، بدی؟

من از اين برنامه استفاده ميكنم
    اول برنامه رو اجرا كنيد بعد بازي بعد f1 بزن بعد توبازي برين قسمت become a legend/player setting.../ Strengthen بعد عدد ارو بزن num luck روشن باشه.
    من یادم رفته بگم این نسخه Prom این برنامه هست و فقط Speed این ترینر فعاله!!!

قابل توجه دوستانی که قبلامیگفتن pes 2008 افتضاح بوده و الان میگن pes2009 فوق العاده س
    چند تا مثال می زنم
    pes 2008
    1. وقتی بازیکن گل میزد تو خوشحالی هاش می خندید و انگشتهاش هم تکون می خورد
    2. کمک داور وقتی پرچم میزد دستش دور میله پرچم گره خورده بود
    3. وقتی شوت می کردی بسته به قدر تی که داشت توپ رو شوت می کرد و به خال اسمون هم نمی زد
    4. وقتی بازیکنا دعوا می کنن اینقدر حال میده که ادم می خواد خودش هم تو دعوا باشه
    5. راستی تو pes 08 دروازه بان از کرنر هم گل می خورد
    pes 20009
    1. وقتی بازیکن گل می زنه خیلی بی روح خوشحالی می کنه و انگار که لاله
    2. کمک داور وقتی پرچم می زنه انگار پرچم رو با چسب چسبوندی به دستش
    3. وقتی شوت می کنی باید دکمه شوت رو طوری فشار بدی که قدرت شوتش کم پر بشه تا حد اقل تو چهار چوب باشه اگه از نصف بیشتر پر بشه میره خال آسمون
    4. وقتی بازیکنا دعوا می کنن انگار یه عده آدم لال دارن با هم دعوا می کنن
    5. دروازه بان از کرنر هم گل می خوره
    راستی برای من وقتی می رم تو لیگ قهرمانان از بازی میاد بیرون چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    شما سیستمت چیه؟
    بازی رو روی چه رزولویشنی بازی میکنی؟

برنامه PES Legend هم فقط به برنامه Microsoft .NET Framework 3.0 به بالا احتیاج داره. توی ویندوز XP هم جواب میده.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این تاپیک خیلی شلوغ شده .البته جای خوشحالی داره که این بازی اینقدر طرفدار داره و و اینقدر برای همه لذت بخشه .تعدد پستها و تعداد زیاد صفحات سبب شده پیدا کردن فایلهای جانبی مثل پچ ها و ... که دوستان زحمت کشیدن و توی این تاپیک گذاشتن سخت بشه .اگه امکانی وجود داشت که میشد این فایهارو با توضیح و کارکرد هر فایل یکجا بصورت یک رفرنس و مرجع گذاشت خیلی عالی میشد.با اینکار هم دوستان برای پیدا کردن فایل مورد نظر لازم نبود کل تاپیکو بگردن و هم اینکه سوالات تکراری برای درخواست این فایلها این تاپیکو شلوغ نمیکرد.چطوری میشه اینکارو کرد؟

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

مثل اینکه اساتید اینجا هستند تا بحث های عمیق انجام بدن و از بین اینهمه Pes باز کسی نتونست جواب بده احتمالش میرفت...

سلام دوستان گل نمیخوام این سوال باعث 50 تا اسپم مثل صفحات قبل بشه (یکی یه چیزی میپرسه بعضی از آقایون انقدر روش مانور میدن که کچل میشه آدم)

پس خواهشا کسی که بلد هست لطف کنه بگه تو قسمت Legend که بازیکن درست میکنی تو بازی قدرتش بیشتر از 95 زیاد نمیشه ؟؟

اگه میشه چطوری؟ اگه نمیشه چرا؟

ممنون

موفق باشین
    اینو پرسیدم امروز صبح اومدم دیدم بقیه که اینهمه ادعا دارن از من بدترن خودم رفتم دنبالش چیزی رو که فهمیدم مینویسم

شاید برای یکی دیگه کمک بشه هر چی باشه از اسپم دادن بهتره

این بازیکنا تا قبل از 19 سالگی قدرتهاشونو میشه بالا برد البته اگه بخوای بیشتر از 95 هر قدرتشو بالا ببری اگه وارد 19 سال شدی تا آخرین سنی که بازی میکنی نمیتونی قدرتشو بالاتر از 95 ببری همه قدرتهاش تو 95 میمونن و بالا تر نمیرن

برای این کارم باید تو دوسال اول بازی بیشتر تلاش کنی تلاش که چه عرض کنم خودتو بکشی تو زمین ...

به بحث های عمیقتون ادامه بدین مزاحم نمیشم

11. 2 کاربر از Mist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •