salam
in barname farmework micorsoft ro ke download kardam hajmesh 2.7 mb bud
vali mogheye nasb bazam mikhad be internet vas she va 63 mb ro download kone ke ba dial up gheire momkene
in chera injurie?
salam
in barname farmework micorsoft ro ke download kardam hajmesh 2.7 mb bud
vali mogheye nasb bazam mikhad be internet vas she va 63 mb ro download kone ke ba dial up gheire momkene
in chera injurie?
دوست خوبم عکسات نمیان برا من.شاید مشکل از منه.ولی به هر حال من اون پچیو که میگم دان کردم.ولی نمیدونم فایلشو کجا بریزم.میشه راهنماییم کنی؟![]()
Microsoft .NET Framework l رو از روی خیلی از سی دی گیم ها قابل تهیه است که معمولآ به نام فایل Patch قرار می گیرن
سلام خیلی سخت گرفتی این برنامه حجمش 70-80 مگ هستش و تو بیشتر سیدی های نرم افزار پیدا میشه
اگه lord یا king رو داری تو شون هست
یه سوال مهم
آیا راهی هست که خودمون به جای گزارشگره بازی رو گزارش کنیم؟
پچی، هکی چیزی هست براش؟
من هم همین مشکل رو دارم تو ویستا
دوستان این دی وی دی من زبان ایتالیایی رو نداره
فایلی هست که اضافه کنم این زبان هم اضافه بشه؟! فقط انگلیسی هست!
خوب منم همینو میگم!
دوست عزیز، منظور من این بود که هنوز شما نمی تونید وارد کنید (به جز img). چون هنوز هیچ dll طراحی نشده! پس در نتیجه شما پوشه ای به نام GDB نداری!
آقا علیرضا، کیت سروری که در آینده میاد و. کامل خواهد بود، دقیقاً مثل نسخه فول PES2008 خواهد بود. این کاری
که در کیت سرور فعلی انجام میدیم، فقط میایم مسیر فایل ادیت شده رو در imgمشخص میکنیم. در این روش باید
اسم فایل (قسمت بعد از آندر لاین) و پسوند (مثلاً bin) دقیقاً مثل نسخه داخل فایل بازی باشه. اما در کیت سرور
کامل دیگه این محدودیت ها نیست و کلاً اون خیلی بهتره!
شما مگه تیم های کلاسیک واست اومده؟!!!!!!! میشه لینک آپشن فایلی رو که گالری رو آزاد میکنه، بدی؟
من یادم رفته بگم این نسخه Prom این برنامه هست و فقط Speed این ترینر فعاله!!!
شما سیستمت چیه؟
بازی رو روی چه رزولویشنی بازی میکنی؟
این تاپیک خیلی شلوغ شده .البته جای خوشحالی داره که این بازی اینقدر طرفدار داره و و اینقدر برای همه لذت بخشه .تعدد پستها و تعداد زیاد صفحات سبب شده پیدا کردن فایلهای جانبی مثل پچ ها و ... که دوستان زحمت کشیدن و توی این تاپیک گذاشتن سخت بشه .اگه امکانی وجود داشت که میشد این فایهارو با توضیح و کارکرد هر فایل یکجا بصورت یک رفرنس و مرجع گذاشت خیلی عالی میشد.با اینکار هم دوستان برای پیدا کردن فایل مورد نظر لازم نبود کل تاپیکو بگردن و هم اینکه سوالات تکراری برای درخواست این فایلها این تاپیکو شلوغ نمیکرد.چطوری میشه اینکارو کرد؟
مثل اینکه اساتید اینجا هستند تا بحث های عمیق انجام بدن و از بین اینهمه Pes باز کسی نتونست جواب بده احتمالش میرفت...
اینو پرسیدم امروز صبح اومدم دیدم بقیه که اینهمه ادعا دارن از من بدترن خودم رفتم دنبالش چیزی رو که فهمیدم مینویسمسلام دوستان گل نمیخوام این سوال باعث 50 تا اسپم مثل صفحات قبل بشه (یکی یه چیزی میپرسه بعضی از آقایون انقدر روش مانور میدن که کچل میشه آدم)
پس خواهشا کسی که بلد هست لطف کنه بگه تو قسمت Legend که بازیکن درست میکنی تو بازی قدرتش بیشتر از 95 زیاد نمیشه ؟؟
اگه میشه چطوری؟ اگه نمیشه چرا؟
ممنون
موفق باشین
شاید برای یکی دیگه کمک بشه هر چی باشه از اسپم دادن بهتره
این بازیکنا تا قبل از 19 سالگی قدرتهاشونو میشه بالا برد البته اگه بخوای بیشتر از 95 هر قدرتشو بالا ببری اگه وارد 19 سال شدی تا آخرین سنی که بازی میکنی نمیتونی قدرتشو بالاتر از 95 ببری همه قدرتهاش تو 95 میمونن و بالا تر نمیرن
برای این کارم باید تو دوسال اول بازی بیشتر تلاش کنی تلاش که چه عرض کنم خودتو بکشی تو زمین ...
به بحث های عمیقتون ادامه بدین مزاحم نمیشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)