تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 1138 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر شما سر کاری نیست؟

کد:
    جناب ال تی فک کنم مثل مدل قبل شما باشه،نه؟ باید 6 سیلندر باشه که 250 Hp قدرتشه، درسته؟

کد:
    داغ دلم تازه شد، به نظر شما قیمتش مناسبه؟ منو به فکر فرو برد ...
    Last edited by amiva; 22-10-2010 at 19:35.

2. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد کادیلاک زیاد معلوم نیست..تماس بگیرین بهتر نتیجه میده .اگر واقعا بدنه و شاسی خوبی داشته باشه قیمتش عالیه.بقیه چیزها هم درست میشه.در مورد کامار قهوه ای چون شش سیلندره زیاد قیمت نداره.من اینجور فکر میکنم..هشت یه چیز دیگه هست اما شش چندان طرفدار نداره مگر کسی که زیاد دنبال شتاب و قدرت نباشه.اون دومی هم همینطور .سال 83فکر کنم اون آبی را دیده بودم طرفهای شهرک غرب در تهران یه 68 بسیار تمیز هم کنارش بود که دنبالش بودم اما درب خانه را هرچی زدم کسی جواب نمیداد..خیلی پیگر شدم..اما کسی نبود!!
    کلا شش سیلندر توی آمریکایی چندان طرفدار نداره.
    مال من هشت بود.شش سیلندر که 250 اسب باشه ؟فکر نمیکنم..مگر اینکه تیونینگ کرده باشه که اونهم خیلی خیلی بیشتر از این قیمت روش میگذارن..

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد کادیلاک زیاد معلوم نیست..تماس بگیرین بهتر نتیجه میده .اگر واقعا بدنه و شاسی خوبی داشته باشه قیمتش عالیه.بقیه چیزها هم درست میشه.در مورد کامار قهوه ای چون شش سیلندره زیاد قیمت نداره.من اینجور فکر میکنم..هشت یه چیز دیگه هست اما شش چندان طرفدار نداره مگر کسی که زیاد دنبال شتاب و قدرت نباشه.اون دومی هم همینطور .سال 83فکر کنم اون آبی را دیده بودم طرفهای شهرک غرب در تهران یه 68 بسیار تمیز هم کنارش بود که دنبالش بودم اما درب خانه را هرچی زدم کسی جواب نمیداد..خیلی پیگر شدم..اما کسی نبود!!
    کلا شش سیلندر توی آمریکایی چندان طرفدار نداره.
    مال من هشت بود.شش سیلندر که 250 اسب باشه ؟فکر نمیکنم..مگر اینکه تیونینگ کرده باشه که اونهم خیلی خیلی بیشتر از این قیمت روش میگذارن..
    در مورد 6 و 8 که بنده با گوشت و پوست و استخون فرقش رو درک کردم. اما ال تی ها فابریک نه کولر دارند نه اتوماتیکند و ... درسته؟ چون معمولا ال تی رو برای مینیمم Option ها به کار میبرند، درسته؟ مال شما چه طور بود؟

راستی این هم جالبه:
    کد:
    Last edited by amiva; 22-10-2010 at 22:01.

6. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

علی آقا فکر کنم منظورشون از 250 اسب که مینوسین همون 250 اینچ مکعبی هستش
    من زیاد توی این آگهی ها دیدم این رو

8. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

در مورد کادیلاک تا جایی که اطلاع دارم سر کاری نیست.اول قیمت گذاشت 1.800 ظاهرا الان مشتری زیاد شده قیمتش بالا رفته.
    در مورد کامارو قهوه ای هم با اینکه 6 هست اما بسیار سالمه و بی خرج.یه جورایی صاحبشو میشناسم.حتی قرار بود ماشینو بخرم اما یهو نظرم رفت رووو پونتیاک و از خرید کامارو منصرف شدم.کلا ماشینش سرپا و روبراست و بدرد استفاده روزمره هم میخوره.

10. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کامارو ال تی 1976 من موتور 8 سیلندر 350 داشت که بعدا به دلیل فرسودگی شدید سیلندر کل موتور با یه 305 عوض کردم.گیر بکس اتومات 350 و سیستمهای کولر و بخاری را هم استاندارد داشت و همینطور دور شمار موتور و حتی گرمکن شیشه عقب .آلارم اخطار کمربند و دربها و فرمان بشکن در 5 وضعیت .خلاصه با کامارو 6 سیلندر که مقایسه میکردم خیلی متفاوت بود.حتی 8 سیلندر هم میدیدم که این اپشنها را نداشت.احتمالا شما منظورتون همان 6 سیلندر بیس بوده(شاید 8 سیلندر بیس هم داشته باشیم) اما تا انجایی که من متوجه شدم پایه اصلی را بیس قرار میدهند بالاتر از اون را با اسامی مختلف یا کد های گوناگون نامگذاری میکنند تا تفاوت آپشنها مشخص بشه.مثل بیوک بی 1 و 2 و 3 الی اخر یا نوا سی 1 و 2 و الی آخر و یا کامارو بیس و زد 28 و آیراک زد 28 و رالی و غیره..

یه نفر چطور روش میشه به این بگه کلاسیک و کلکسیونی؟؟؟؟!!!!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro lt; 22-10-2010 at 23:57.

12. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کامارو ال تی 1976 من موتور 8 سیلندر 350 داشت که بعدا به دلیل فرسودگی شدید سیلندر کل موتور با یه 305 عوض کردم.گیر بکس اتومات 350 و سیستمهای کولر و بخاری را هم استاندارد داشت و همینطور دور شمار موتور و حتی گرمکن شیشه عقب .آلارم اخطار کمربند و دربها و فرمان بشکن در 5 وضعیت .خلاصه با کامارو 6 سیلندر که مقایسه میکردم خیلی متفاوت بود.حتی 8 سیلندر هم میدیدم که این اپشنها را نداشت.احتمالا شما منظورتون همان 6 سیلندر بیس بوده(شاید 8 سیلندر بیس هم داشته باشیم) اما تا انجایی که من متوجه شدم پایه اصلی را بیس قرار میدهند بالاتر از اون را با اسامی مختلف یا کد های گوناگون نامگذاری میکنند تا تفاوت آپشنها مشخص بشه.مثل بیوک بی 1 و 2 و 3 الی اخر یا نوا سی 1 و 2 و الی آخر و یا کامارو بیس و زد 28 و آیراک زد 28 و رالی و غیره..

یه نفر چطور روش میشه به این بگه کلاسیک و کلکسیونی؟؟؟؟!!!!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این جور که شما می فرمائید واقعا کاماروتون حیف بوده... از سرنوشتش اطلاع ندارید؟ شاید صاحبش اهل فروش باشه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته..خیلی سرحالش کرده بودم..اما بهر حال رفت..دیگه هم دوست ندارم ببینمش چون خاطرات زیادی از اون دارم..
    صاحب جدیدش ماشین باز بود و خودش شورلت زیاد داشت اما چند تا کار مسخره انجام داد که خیلی اذیت شدم.اول اینکه سقف ماشین را تی تاپ کرد..دوم گلگیرها را باد انداخت و رینگ و لاستیک خیلی پهن روش گذاشت..سوم فرمان زیبای کامارو را برداشت و یه فرمان اندازه درب قوطی رنگ روش سوار کرد که به قول خودش اسپورت بشه!! چهارم اون باله زیبای فابریک عقبش را برداشت و جاش را بتونه پر کرد..
    نمیدونستم چی بهش بگم...
    فکر میکنم تا الان چند دست دیگه فروخته باشه و خودش هم انگار زیاد سر حال نبود..بهتره بیشتر چیزی ننویسم..

15. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درسته..خیلی سرحالش کرده بودم..اما بهر حال رفت..دیگه هم دوست ندارم ببینمش چون خاطرات زیادی از اون دارم..
    صاحب جدیدش ماشین باز بود و خودش شورلت زیاد داشت اما چند تا کار مسخره انجام داد که خیلی اذیت شدم.اول اینکه سقف ماشین را تی تاپ کرد..دوم گلگیرها را باد انداخت و رینگ و لاستیک خیلی پهن روش گذاشت..سوم فرمان زیبای کامارو را برداشت و یه فرمان اندازه درب قوطی رنگ روش سوار کرد که به قول خودش اسپورت بشه!! چهارم اون باله زیبای فابریک عقبش را برداشت و جاش را بتونه پر کرد..
    نمیدونستم چی بهش بگم...
    فکر میکنم تا الان چند دست دیگه فروخته باشه و خودش هم انگار زیاد سر حال نبود..بهتره بیشتر چیزی ننویسم..

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

يه كم دل عاشقان رو بسوزونم!:

کد:
    کد:

يه كم هم دل خودم رو بسوزونم!:

کد:
    کد:
    Last edited by amiva; 24-10-2010 at 11:36.

18. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •