تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 331 از 2550 اولاول ... 2312813213273283293303313323333343353413814318311331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پنجم آقاي مهندس جليل زاده در مورد گذشته و Dialup در مورد يونان صحبت كردن در حال دوستمان آقا توحيد متاسفانه موبايلشان زنگ زد مجبور شدن جواب بدهن اشتباه متوجه شدن.
    موفق باشيد
    دوست عزیز،

اولا که شما از وقایع جانبی اتفاق افتاده در جلسه، سوء استفاده میکنید.

در ثانی! اتفاقا شما از قضیه برداشت صحیحی نداشتید.

من کاملا جریان یونان رو شنیدم

علاوه بر این خودم متوجه بودم که اون جریان یه خاطره بود.

ولی به این دقت کنید که چه پیغامی در برداشت؟

آیا ما فقط باید حرفها رو بشنویم و از کنارش به سادگی رد بشیم؟

آقای جلیل زاده در مورد یک نفر صحبت میکردند که در گذشته امتیازی رو که هماراسیستم نزد شرکت یونانی داشت، به نام خودش زده بود. و شرکت یونانی طرف حساب رو اون فرد میشناخت.

ایشون اضافه کردند بعد از گذشت زمان خاصی و طی شدن برخی مراحل، امتیاز شرکت به نام بنده (آقای جلیل زاده) ثبت شد. و اونهادر حال حاضر هم منو به عنوان طرف حسابشون میشناسند.

شما به اون قسمت آبی دقت نداشتید!!!

شاید بگید اینطوریه اونطوریه نمیدونم چی چیه.!!!

ولی به یک مورد هم دقت نکردید.

اینکه من حدود 85 دقیقه از حرفهای آقای جلیل زاده رو با موبایل ضبط کردم.

پس لطفا مراقب باشید که در صحبت هاتون اشتباه نکنید تا بین دوستان هم سو ء تفاهم پیش نیاد.

همین الان از اون فایل صوتی گوش دادم. بد نیست یادآوری کنم که تلفن من زمانی زنگ خورد که صحبت در مورد افزایش سرعت به یک مگ بود. و دقیقا شما داشتید منظور خودتون رو در مورد " برت " توضیح میدادید !!!!!

اینو هم اضافه کنم که دوستان لطفا پ خ ندند که آقا اون فایل صوتی رو بده ما هم گوش کنیم (اصلا امکان نداره و به پیغام ها جواب داده نخواهد شد)

ولی اگه خودتون مایل باشید که مطمئن بشید که من زمانی که با تلفن داشتم صحبت میکردم قضیه یونان نبود، میتونم بیام به محل کار تون و اون فایل رو واسه تون پخش کنم.

پس خواهش میکنم درحرفهایی که میگید کمی دقت بیشتری به خرج بدید.

موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 11-11-2009 at 10:17.

2. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11

دوست عزیز،

آقای جلیل زاده در مورد یک نفر صحبت میکردند که در گذشته امتیازی رو که هماراسیستم نزد شرکت یونانی داشت، به نام خودش زده بود. و شرکت یونانی طرف حساب رو اون فرد میشناخت.

ایشون اضافه کردند بعد از گذشت زمان خاصی و طی شدن برخی مراحل، امتیاز شرکت به نام بنده (آقای جلیل زاده) ثبت شد. و اونهادر حال حاضر هم منو به عنوان طرف حسابشون میشناسند.

پس لطفا مراقب باشید که در صحبت هاتون اشتباه نکنید تا بین دوستان هم سو ء تفاهم پیش نیاد.

همین الان از اون فایل صوتی گوش دادم. بد نیست یادآوری کنم که تلفن من زمانی زنگ خورد که صحبت در مورد افزایش سرعت به یک مگ بود. و دقیقا شما داشتید منظور خودتون رو در مورد " برت " توضیح میدادید !!!!!

اینو هم اضافه کنم که دوستان لطفا پ خ ندند که آقا اون فایل صوتی رو بده ما هم گوش کنیم (اصلا امکان نداره و به پیغام ها جواب داده نخواهد شد)

ولی اگه خودتون مایل باشید که مطمئن بشید که من زمانی که با تلفن داشتم صحبت میکردم قضیه یونان نبود، میتونم بیام به محل کار تون و اون فایل رو واسه تون پخش کنم.

موفق باشید

دوست عزیز،

موفق باشید
    ---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:10.

4. 2 کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

با اجازه توحید خان بنده قسمت هایی از فرمایشات شما رو جواب میدم.صد درصد شما تجربه و اطلاعات بیشتری از من دارین خوشحال میشم اشتباهاتمو تصحیح کنید تا معلوماتم دقیقتر بشن.

آقا توحید طوری حرف میزنی انگاری جلیل زاده ریس جمهوره یا اینترنت دنیا زیر دستش . به هر حال با چن تا از حرفاش شمار و پیچونده تابلو هستش .
    دوست من, آقای جلیل زاده قابل احترام هستند و شرکت همارا سیستم یکی از بهترین سرویس دهندگان اینترنت تبریز و حومه هست در این که شکی نیست.
    بعدشم به نظر بنده ی حقیر تاسیس یک شرکت مستقل و تبدیل اون شرکت به یکی از بهترین ها یقینآ خیلی با ارزشتر از گرفتن نمایندگی یک شرکت بزرگ و اداره کردن اون هست.
    با قسمتی از حرفهای شما هم که فرمودین پیچوندن موافقم, صحبت های تبلیغاتی و فرافکنی بین همه ی مدیران بوده و هست.

پهنای باند ما از شهر مشهد میاد و از مشهدم به تهران میره به خاطر همینم یادتون باشه و قتی ارتباط به خاطر لنگر انداختن یه کشتی قطع شده بود لایزر افت سرعت نداش ولی بقیه isp ها افت سرعت داشتن . خط ارتباطی همارا از ترکیه هستش نه یونان اونم خط مال همارا نیستش همارا از مخابراط گرفته
    ببخشید از کجا به مشهد میاد اونوخ؟تا اونجایی که من میدونم لینکهای شمال شرقی اگه وجود داشته باشن اضطراری هستند... (اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید) شرکت لایزر هم دقیقآ از همون جایی پهنای باندش تامین میشه که ماله همار تامین میشه.موقع قطع شدن خطوط STM1 هم شرکت زیرساخت پهنای باند کشور رو از لینک های دیگه تامین میکنه و اگه افتی بوجود بیاد بین همه تقسیم میشه(غیر اینه؟)

ایشون تاکید کرده پهنای باند شرکتها 2مگ هستش لطف کنین اون 2مگ شرکت به منم نشون بدین .
    2 مگ؟کی همچین حرفی زده؟؟مطمئنین درست تایپ کردین؟

یا گفتن قندی مرکز اصلی هستش دروغ محض چون مرکز اصلی نه قندی هستش نه رحیمیان مرکز اصلی دیتا در تبریز طرف میرداماد بالا ترین قسمت میرداماد یعنی طرفای کوی فرهنگیان یه مرکز دیتا هستش که دور برش فنس و خفاظت شدس ؛ اونجا میشه .
    مونده تعریفمون از مرکز چی باشه ,اگه اینطوری باشه که اصلیترین مرکز سرورهای چند گانه نیویورک هستند

از همه مهم تر شر کردن کی اتفاق میفته ؟ پهنای باند کلی یه مرکز چقدره ؟ اینارو میدونین استاندارد چیه ؟ آقای جلیل زاده جواب بدهند . استاندارد پهنای باند یه ازای 30 تا یوزر 128 که در عین واحد 20 تاش آنلاین باشه 1 مگ هستش . شر کردن یعنی چی ؟ شر کردن یعنی این که یه مرکز 170 تا یوزر داشته باشه ولی یه پهنای باند کمتر بهش تعلق بدین . مثل مکس نت .
    تا اونجایی که یادمه(شاید اشتباه میکنم) رگلاتوری حداکثر شیر ریت رو 1 به 8 اعلام کرده که به هیچ وجه قابل قبول نیست.
    دوست من این استانداردی که شما فرمودین هم شیر ریت 1 به 3 داره
    طبق قانون سازمان تنظیم مقرررات و ارتباطات رادیویی - بر اساس تفویض اختیارات موضوع بند 23 ماده واحده قانون دیتا هر شرکت PAP که همارا سیستم شرکت پپ نیستش فقط ISP-ISDP هستش با استفاده کردن از لایسنس یه شرکت PAP ( عصر انتقال داده ها - لایزر - داتک - اریا رسانه تدبیر - و ... ) میتونه از پهنای باند مخابرات استفاده کرده و یرویس بده اگه اینطور نیست ما هم از فرانسه پهنای باند داریم کی به کیه ؟؟؟؟ برای اینکه یه شرکت PAP بتونین ثبت کنین که الان دیگه مجوز نمیدن باید نزدیک به 1 میلیارد ضمانت نامه بانکی داشته باشین

اینم سایت سازمان تنظیم مقررات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عده ای که پا شدن شرکت زدن دارن بدون هیچ ضمانتی سرویس میدن و یه نفر مثل یکی از دوستاتون که اسمشو نمیگم به لایزر توهین میکنه یادش باشه که لایزر اگه برشکست بیفته پشتیبانی چند میلیاردی داره مثل همارا یه شرکت پیش پا افتاده نیست

بله درسته که همارا یه شرکت PAP نیست و پهنای باند و با رابطه تهیه میکنه ولی شما این رو هم در نظر بگیرین همارا سیستم یک شرکت مستقل هست و میتونه وضعیت قیمت کیفیت و سرویس خودش رو خودش به روز کنه کاری که ریسلر ها قادر به انجامش نیستند و مجبور به اطاعت هستند.
    امیدوارم شرکت لایزر هم در کارش موفق باشه و بتونه وضعیت اینترنت شهرمون رو بهبود ببخشه.

راستی من قصد کوچ کردن از همارا رو دارم لیست قیمت به همراه بهترین پیشنهاداتون رو میخواستم؟لطف کنید آدرس شرکتتون رو هم پخ کنید شاید برای بررسی دقیق تر خدمت رسیدم.
    Last edited by Bh_hellboy; 11-11-2009 at 18:39.

6. 3 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر میکنم در هر حالت این درست نباشه که "فیبر کشیدن" احتمالآ این یه صحبت تبلیغاتی بوده, درک من از این حرف این هست که همارا از اینترانت مخابرات روی بستر فیبر نوری استفاده میکنه که بازم اگه واقعیت داشته باشه تغییر منحسوسی نمیتونه داشته باشه چون فاصله مرکز قندی از دفتر همارا چندان زیاد نیست.
    دوست عزيز اين مورد تبليغاتي نيست شما بخواهيد پهناي باند 155 مگ را به يك محل انتقال دهيد كه كيفيت پايين نيايد از چي استفاده ميكنيد.

[/quote]
    این هم که از کدوم شرکت پهنای باند گرفتن فقط بحث پشتیبانی هست و فرق کیفیتی آن چنانی نباید با هم داشته باشن چون همه پهنای باند کشور از یک شرکت تامین میشه.[/quote]

نه حرف شما درست نيست ايران اينترنت را از چند مسير دارد مي گيرد كه يكي از اين مسيرها truktelecom هست.

[/quote]
    من با مودم TP-Link مشکل IP گرفتم تا به حال نداشتم,
    ولی همین دوستم با D-Liknk چرا داشت.[/quote]

من نيز كمتر شنيدم كه مودم TP-link در IP گرفتن مشكل داشته باشد ولي خوب دارند و اين هم مشكلي هست

[/quote]
    مشکل از طرف ترکیه فکر نکنم باشه چون دستور تریس نشون میده در همون ابتدا و داخل ایران پینک بالا میره , ضمنآ حتی سرورهای جنوبی هم دارای پینگ بالایی هستند.[/quote]

ببخشيد شما چطور از جنوب خبر داريد و مسير را هم درست هست

همارا شركت خوبي هست و انشاءالله مشكلات حل خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

6

دوست عزیز،

موفق باشید
    من خوشحال هستم كه با 007 به جلسه رفته بودم به هر حال اين برداشته بنده بوده و فكر مي كنم شما مسله گذشته را با حال اشتباه انداختيد و مورد IP و پهناي باندي كه در زمان Dialup شركت همارا داشته است

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزيز اين مورد تبليغاتي نيست شما بخواهيد پهناي باند 155 مگ را به يك محل انتقال دهيد كه كيفيت پايين نيايد از چي استفاده ميكنيد.
    منظورتون از شرکت تا مرکز قندی هست؟سوال عجیبی بود!
    از همون بستری استفاده مینم که اون پهنای باند رو در محل شرکت تامین کرده.

نه حرف شما درست نيست ايران اينترنت را از چند مسير دارد مي گيرد كه يكي از اين مسيرها truktelecom هست.
    فرمایش شما درست بحث من سر این مطلب بود که شرکت ها نمیتونن انتخاب کنن چه میزان از پهنای باندشون از یک مسیری داده بشه.

ببخشيد شما چطور از جنوب خبر داريد و مسير را هم درست هست

همارا شركت خوبي هست و انشاءالله مشكلات حل خواهد شد
    منظورم از سرور های جنوب سرور های خارج از خاک و واقع در جنوب کشور هست مثل سرورهای قطر بحرین و ...
    من که چشمم آب نمیخوره وضعیتش به این زودی ها درست بشه, قصد کوچ دارم.ممنون میشم شما هم آدرس نمایندگیتون رو پخ کنید.

10. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا توحید طوری حرف میزنی انگاری جلیل زاده ریس جمهوره یا اینترنت دنیا زیر دستش . به هر حال با چن تا از حرفاش شمار و پیچونده تابلو هستش .

پهنای باند ما از شهر مشهد میاد و از مشهدم به تهران میره به خاطر همینم یادتون باشه و قتی ارتباط به خاطر لنگر انداختن یه کشتی قطع شده بود لایزر افت سرعت نداش ولی بقیه isp ها افت سرعت داشتن . خط ارتباطی همارا از ترکیه هستش نه یونان اونم خط مال همارا نیستش همارا از مخابرات گرفته
    ایشون تاکید کرده پهنای باند شرکتها 2مگ هستش لطف کنین اون 2مگ شرکت به منم نشون بدین .یا گفتن قندی مرکز اصلی هستش دروغ محض چون مرکز اصلی نه قندی هستش نه رحیمیان مرکز اصلی دیتا در تبریز طرف میرداماد بالا ترین قسمت میرداماد یعنی طرفای کوی فرهنگیان یه مرکز دیتا هستش که دور برش فنس و حفاظت شدس ؛ اونجا میشه . از همه مهم تر شر کردن کی اتفاق میفته ؟ پهنای باند کلی یه مرکز چقدره ؟ اینارو میدونین استاندارد چیه ؟ آقای جلیل زاده جواب بدهند . استاندارد پهنای باند یه ازای 30 تا یوزر 128 که در عین واحد 20 تاش آنلاین باشه 1 مگ هستش . شر کردن یعنی چی ؟ شر کردن یعنی این که یه مرکز 170 تا یوزر داشته باشه ولی یه پهنای باند کمتر بهش تعلق بدین . مثل مکس نت . طبق قانون سازمان تنظیم مقرررات و ارتباطات رادیویی - بر اساس تفویض اختیارات موضوع بند 23 ماده واحده قانون دیتا هر شرکت PAP که همارا سیستم شرکت پپ نیستش فقط ISP-ISDP هستش با استفاده کردن از لایسنس یه شرکت PAP ( عصر انتقال داده ها - لایزر - داتک - اریا رسانه تدبیر - و ... ) میتونه از پهنای باند مخابرات استفاده کرده و سرویس بده اگه اینطور نیست ما هم از فرانسه پهنای باند داریم کی به کیه ؟؟؟؟ برای اینکه یه شرکت PAP بتونین ثبت کنین که الان دیگه مجوز نمیدن باید نزدیک به 1 میلیارد ضمانت نامه بانکی داشته باشین

اینم سایت سازمان تنظیم مقررات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عده ای که پا شدن شرکت زدن دارن بدون هیچ ضمانتی سرویس میدن و یه نفر مثل یکی از دوستاتون که اسمشو نمیگم به لایزر توهین میکنه یادش باشه که لایزر اگه برشکست بیفته پشتیبانی چند میلیاردی داره مثل همارا یه شرکت پیش پا افتاده نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزيز ممنون از نوشتهاي شما ببخشيد شركت لايزر چند يوزر در تبريز دارد و كجاي جدول سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قرار دارد. فكر مي كنم در آن جدول اسم تمام شركتها قرار دارد البته PAP ها در استان آذربايجانشرقي در كجا قرار داد اطلاع داريد.
    شما كه پهناي باند را از مشهد مي ياريد همارا از تركيه پارس از فيدينگ خوب مخابرات و زير ساخت چي كار مي كند در ضمن فكر ميكنم سروش هم پهناي باند دارد آن پهناي باند خودش را چي كار مي كند.
    نمي دانم امكان دارد شما درست مي فرمائيد ولي فكر نمي كنم ناراحتي كه شما دوست عزيز از زمان Dialup از همارا داشتيد هنوز يادتون نرفته كه همارا 80 درصد بازار را داشت شما هم ، دوستان كسي اسم هارموني را شنيد يا ديده بود كارت اينترنت بود مي شناختين.
    روزي را خدا تقسيم مي كند هر كسي زحمت بيشتر و وقت بيشتر بذارد برنده هست الان هم همارا برنده هست. دوست عزيز شما بهتر هست تازه مطالعه كنيد و به عنوان نماينده شركت PAP مركز ديتا و ساختمان ديتا را بشناسيد و محل قرار گيري تجهيزات اصلي خود را بدانيد دوست عزيز مركز TX شما كجاست يا مركز TX شاتل كجا قرار دارد البته اگر معني TX را مي دانيد. در صحبتهاي دوستان منظور مركز TX همارا بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورتون از شرکت تا مرکز قندی هست؟سوال عجیبی بود!
    از همون بستری استفاده مینم که اون پهنای باند رو در محل شرکت تامین کرده.

فرمایش شما درست بحث من سر این مطلب بود که شرکت ها نمیتونن انتخاب کنن چه میزان از پهنای باندشون از یک مسیری داده بشه.

منظورم از سرور های جنوب سرور های خارج از خاک و واقع در جنوب کشور هست مثل سرورهای قطر بحرین و ...
    من که چشمم آب نمیخوره وضعیتش به این زودی ها درست بشه, قصد کوچ دارم.ممنون میشم شما هم آدرس نمایندگیتون رو پخ کنید.
    دوست عزيز من نماينده نيستم و نمايندگي ندارم من كاربرم مثل خود شما، يك كاربر ساده اينترنت ولي از شركتي ديگر، اينجا جا دارد به همارا آفرين بگم به زحماتي كه كشيده و در حال توسعه هست جذب اين تعداد مشترك در اين مدت كم حتي كار لايزر هم نيست اگر خودشم باشد چنانكه در تهران هم نتواسته انجام بده حالا در تبريز.
    دوست عزيز طبق اطلاعات بنده كه از مخابرات تبريز مي باشد ديتا بين دفتر همارا سيستم و مركز قندي با استفاده از فيبر نوري به ظرفيت STM كشيده شده است

13. این کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11

با اجازه توحید خان بنده قسمت هایی از فرمایشات شما رو جواب میدم.صد درصد شما تجربه و اطلاعات بیشتری از من دارین خوشحال میشم اشتباهاتمو تصحیح کنید تا معلوماتم دقیقتر بشن.

دوست من, آقای جلیل زاده قابل احترام هستند و شرکت همارا سیستم یکی از بهترین سرویس دهندگان اینترنت تبریز و حومه هست در این که شکی نیست.
    بعدشم به نظر بنده ی حقیر تاسیس یک شرکت مستقل و تبدیل اون شرکت به یکی از بهترین ها یقینآ خیلی با ارزشتر از گرفتن نمایندگی یک شرکت بزرگ و اداره کردن اون هست.
    با قسمتی از حرفهای شما هم که فرمودین پیچوندن موافقم, صحبت های تبلیغاتی و فرافکنی بین همه ی مدیران بوده و هست.

ببخشید از کجا به مشهد میاد اونوخ؟تا اونجایی که من میدونم لینکهای شمال شرقی اگه وجود داشته باشن اضطراری هستند... (اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید) شرکت لایزر هم دقیقآ از همون جایی پهنای باندش تامین میشه که ماله همار تامین میشه.موقع قطع شدن خطوط STM1 هم شرکت زیرساخت پهنای باند کشور رو از لینک های دیگه تامین میکنه و اگه افتی بوجود بیاد بین همه تقسیم میشه(غیر اینه؟)

2 مگ؟کی همچین حرفی زده؟؟مطمئنین درست تایپ کردین؟

مونده تعریفمون از مرکز چی باشه ,اگه اینطوری باشه که اصلیترین مرکز سرورهای چند گانه نیویورک هستند

تا اونجایی که یادمه(شاید اشتباه میکنم) رگلاتوری حداکثر شیر ریت رو 1 به 8 اعلام کرده که به هیچ وجه قابل قبول نیست.
    دوست من این استانداردی که شما فرمودین هم شیر ریت 1 به 3 داره

بله درسته که همارا یه شرکت PAP نیست و پهنای باند و با رابطه تهیه میکنه ولی شما این رو هم در نظر بگیرین همارا سیستم یک شرکت مستقل هست و میتونه وضعیت قیمت کیفیت و سرویس خودش رو خودش به روز کنه کاری که ریسلر ها قادر به انجامش نیستند و مجبور به اطاعت هستند.
    امیدوارم شرکت لایزر هم در کارش موفق باشه و بتونه وضعیت اینترنت شهرمون رو بهبود ببخشه.

راستی من قصد کوچ کردن از همارا رو دارم لیست قیمت به همراه بهترین پیشنهاداتون رو میخواستم؟لطف کنید آدرس شرکتتون رو هم پخ کنید شاید برای بررسی دقیق تر خدمت رسیدم.
    اول از همه به قسمت speed test سر بزنین ببنین مرکز اصلی لایزر کجا هارو نشون میده مشهد و تهران پهنای باند لایزر در تبریز از مشهد منتقل میشه .

دوم استاندار شیر رو بهتر تو یه شایت جامع مطالع بفرمایین

سوم اینجا بحث تبلیغات نیستش بحث این که به شما اطلاعات اشتباه دادن

چهار ما اگه تنها نماینده هستیم نمیتونیم قیمت هارو دس کاری کنیم دلیل نمیشه نمیتونیم نظر بدیم . تا آخر این سال نمایندگی انحصاری باعث میشه قیمت ها رو من شخصا تغییر بدم
    Last edited by arashrasa; 11-11-2009 at 20:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[quote=dibagroup;4393580]دوست عزيز اين مورد تبليغاتي نيست شما بخواهيد پهناي باند 155 مگ را به يك محل انتقال دهيد كه كيفيت پايين نيايد از چي استفاده ميكنيد.

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •