توي پست دوم صفحه اول همين تاپيك آقاي H M R 0 0 7 عزيز چند تا پك آيكن گذاشتن كه همشون تست شده و كامل هستن
با تشكر
توي پست دوم صفحه اول همين تاپيك آقاي H M R 0 0 7 عزيز چند تا پك آيكن گذاشتن كه همشون تست شده و كامل هستن
با تشكر
Salam bebakhshid eng type mikonam akhe ba mobile p990i hastam farsi hanooz nadaram hanooz taze karam
Hala man 2ta so@l dashtam:
1) dar safhe 1 in topic dar mored afzayesh sedaye p990i gofte bodan ke file haye poshoye aatfiles ro be address c:/private/10200b19/aatfiles berizin(ba x-plore) amma to drive c:/private faghat 10200b19 hastesh va poshe aatfiles vojod nadare va man khodam sakhtamesh va taghir ham nemidonam chi shod!
Amma to drive dige bename d hamon address hast yani d:/private/10200b19/aatfiles albate hameye inaro ba x-plore nega mikonama amma hmr gofte bood hatman drive c berizin vase hamin ham to ghesmat 10200b19 khodam poshe aatfiles ro sakhtam hala mikhastam bedonam karam doroste ya na?
سلام شرمنده اين سوال رو اينجا ميپرسم
من تو پي ٩٩٠ بوسيله وايرلس اينترنت دارم اما كامپيوترم قابليت وايرلس نداره حالا ميشه ياد بديد چجوري ميتونم با وصل كردن گوشي به وسيله كابل يا بلوتوث به كامپيوتر از طريق كامپيوتر وارد اينترنت بشم? البته ميدونم مودم وارلس تو بازار پره اما خوب وايرلس گوشي وقتي هست حيف نيست!
برای دانلود پکهای گرافیکی یه سر بزن اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حال كردم با هاش الان يك پك كامل و زيبا و ميخوام
من نميدونم چرا هر پكيو ك نصب ميكنم فقط دو تا از آيكونهاي منوم عوض ميشه يكي كمك كنه
سلام.
من گوشیم رو (p1) هک کردم همه چیزش خوب کار میکرد تا دیشب زد به سرم نرم افزار removal icon pack رو اجرا کردم بعدش کار میکرد اما شب که گوشی رو خاموش کردم صبح روشنش کردم یه صفحه سیاه میاد و چراغ کلیداش روشنه اما دیگه هیچ حرکتی نداره؟ مشکلش چیه ؟ کسی میتونه کمک کنه؟
البته اینم بگم که داشتم با xplore ور میرفتم 2 تا آهنگ تو inbox گوشیم بود با xplore زدم move بعدش به جای اینکه بزنم media file بعد music زدم درایو c بعدش دیگه inbox گوشی error میداد مجبور شدم گوشیم رو master reset کنم آخرش هم که اینجوری شد الان چکار کنم؟
سلام
تا اونجايي كه من ميدونم مشكل از مستر ريست هستش چون وقتي گوشي رو هك كردي نبايد مستر ريست كني بايد فرمت اينترنال مي كردي براي خودمم همين اتفاق افتاده اينايي كه گوشي هك كرده خودشونو مستر ريست مي كنن هميشه بعد از اينكه ريستارت مي كنن گوشي دچار مشكلات اساسي ميشه
با تشكر
خوب حالا چکار کنم ؟
گوشیم باید flash بشه یا راه دیگه ای داره؟
up date کنم درست میشه یا نه؟
Last edited by masoud45; 08-06-2009 at 18:42. دليل: ويرايش
شما به صفحه ی اول همین تاپیک یه نگاه بندازین...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)