سلام دوستان
من برای نصب fs passenger به مشکل خردم موقع نصب پیغام میده که setup is unable to find Fs'x dll.xml file خیلی زد حال لطفا یکی کمکم کنه...
سلام دوستان
من برای نصب fs passenger به مشکل خردم موقع نصب پیغام میده که setup is unable to find Fs'x dll.xml file خیلی زد حال لطفا یکی کمکم کنه...
منم همین مشکل رو داشتم اما خوشبختانه راه حل هم داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dani.flight; 13-06-2010 at 11:43.
سلام دوستان منم مشکل amir_0098 رو دارم
یعنی وقتی میخواهم fs passenger رو نصب کنم error میده که نمیتونه فایل fsx's dll.xml رو پیدا کنه
لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز
از کمکت ممنونم ولی باز هم دقیقا همون پیغام رو داد![]()
دوستان كساني كه منتظر VSR SUPERBUG F-18 بودند لينك دانلود تورنت را برايشان گذاشته ام كه چند روز قبل در اينترنت براي دانلود گذاشته شده ميدونيد كه اين هواپيما بهترين هواپيماي نظامي ساخته شده براي FSX تا به حال بوده است من خودم دانلودش كرده ام همه چيزش كار ميكند فقط اليويتور ها و با لهايش حركت نميكند البته هواپيما هدايت ميشود ولي حركت اينها به خاطر اينكه دقيق كرك نشده كار نميكند البته خيلي هم مهم نيست گرافيك اين هواپيما واقعا شگفت انگيز است در ادرس زير ميتوانيد اين هواپيما را بيشتر بشناسيد
لينك زير هم لينك دانلود تورنت آن استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نبود...؟؟؟![]()
کسی بلده my traffic 2010 رو روی شبکه راش بندازه ؟ میشه اصلا این کاروه کرد ؟ برنامه ای دیگه ایی هست این کاره بکنه ؟ یک سوال دیگه هم دارم اونم اینه که IFR رو چه جوری میشه تو شبکه کار انداخت ...![]()
چرا اینجا اینقدر ساکت شده ؟ کسی نیست جواب مارو بده ؟
منظورتون از شبکه چیه؟ " همینطور IFR ؟!
منظورم از شبکه مولتی پلیر و بعدشم از IFR منظورم ATC هستش که با برج مراقیت ارتباط بر قرار می شه ... رو می خوام بدونم که ATC , My Traffic 2010 رو چه جوری میشه تو مولتی پلیر فعال کرد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)