کلاینت رو از اول بدون پاک کردن همین نصب کن!!
کلاینت رو از اول بدون پاک کردن همین نصب کن!!
سلام داش يونس
خوبي
يه سوال دارم ازت
من الان خونه ي رفيقمم ميخوام گوشيش رو هک کنم و ان گيج بريزم واسش
گوشيش N96 هستش
هرچي دنبال راه هاي خودت تو انجمن مثل راه هاي هلو کاربيد يا اون يکي راه ديگه که الان اسمش يادم نيست گشتم هيچ کدومش نبود
از تو فروم پرشين موبايل يه راه واسه خودت رو ديدم که کپي کرده بودن
واسه هلو کاربيد بود
حالا ريختم ولي تو هلو کاربيد وفتي اين راه رو ميرم:
Menu 1/yes
اصلا yes نمياد برا همين هم فايل هاي سيستميش نمياد
اگه ميشه يه راه ديگه غير هلو کاربيد و همچنين خير ساين و ازين کارا(يادمه يه راه بود مثل همين خودت ميگفتي خيلي از اين بهتره)ولي هرچي ميگردم تو انجمن نيست
دمت گرم يه لينک ميدي
سلام
چرا میری جایه دیگه...: دی هر چند الان خیلی سایتا از این آموزش کپی کردن...منبع زده بود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی![]()
داش یونس این رو یه چند دقیقه پیش دیدم
ولی آخه اینکه واسه N96 نداره!!!
یه روش Sec man یا چیز دیگه بده که واسه فریم ور این گوشی بوخوره
بابا داغون شدم
آره منبع هم زده بود اسم تورو هم نوشته بود ولی خیلی جالب بود که من همون رو تو تاپیک خودمون پیدا نکردم!!!
باز دمش گرم...
به جز HelloOX راهی نداره...باید Cert بگیری...
شاد باشی![]()
سلام... من یه Activation code همراه گوشیم بود که تا یک ماه و نیم دیگه اعتبار داره ولی وقتی می خوام وارد کنم کد رو میگه باید به اینترنت وصل بشی!... حالا نمیشه کاریش کرد؟ (البته به جز همین راهی که توی این تاپیک اومده و...؛ چون من گوشیم original هست حیفم میاد دست کاریش کنم خیلی با این جور روشا!!!)
بايد به اينتر نت وصل شي تا كد رو چك كنه و IMEI گويت ثبت شه دوست عزيز...راهي نداره...قانونا" همينه...
شاد باشي![]()
آقا این سیستم راش اولوشن همون بازی مثل ماشین بازیه ! ( نمیدونم تونستم برسونم یا نه )
میخوای بری لول 2 میگه دیتا ایز کاراپتید !! چه کنم ؟ تا به حال از 3 جا دانلود کردم همین مشکا رو داشته فقط هم همین بازی این مشکل رو داره ! گوشیم هم N82
از كجا دانلود كرديد؟ همين انجمن؟ برو تو تاپيكش راهه حلش هست دوست عزيز...
شاد باشي![]()
Legend جان خبری از نصب بازی ها روی FP2 نیست ؟ امروز جلو یه مغازه دیدم زدن نصب بازی های کامل انگیج روی 78 و 79 و 85 !!!! صحت داره ؟ راستی فریمور جدید 85 چی ؟ هک و انگیجش چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)