تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 521 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام سامان.......
    راجع به مشکلت این کاری که می گم بکن ببین درست میشه یا نه.
    من وقتی پوشه های MP3 رو به حالت Data Transfer به گوشی انتقال می دادم سه یا چهار تاشون اصلا تو فایل منجر هم نمایش داده نمی شدن چه برسه تو موزیک پلیر ادد بشن. همیشه اون چند پوشه رو به حالت PC Suite انتقال می دادم فقط یه کم طول میکشه. این روش رو تست کن ببین جواب میده. یه تجربه هم میشه. همون 130 مگ رو یه بار دیگه بریز (گوشی رو به حالت PC Suite وصل کن) ببین چی میشه.

2. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khoushab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    از دوستان عزیز خواهش میکنم کمک کنن. واقعا دیگه گیج شدم.
    ببینید ، این 82 ما یه مدت پیش مشکلی داشت و هیچ رقمه به کامپیوتر وصل نمیشد. ما مموری رو جدا کردیم و با رم ریدر به
    pc وصل کردیم و دیدیم یه فایل الکی ایجاد شده که کل حجم خالی گوشی رو پر کرده. همه فایلهای موزیک گوشی هم پاک شده بودند. بعد از پاک کردن اون فایل گوشی به حالت اولش برگشت و درست و معمولی از اون موقع بیشتر از 2 ماه بود که داشت کار میکرد.
    اما یهو از دیشب بدون هیچ دلیل خاصی توی گالری گوشی هیچ فایلی نمایش داده نمیشه. یعنی انگار مموری کاملا خالیه!
    با فایل منیجر چک کردم اما همه فایلها سر جاشون هستن و همه چیز درسته. جالب اینه که توی life blog هم محتویات گالری مثل عکسها و غیره رو نمایش میده اما توی خود گالری نه خبری از عکس و فیلم هست و نه حتی موزیکها!
    رم گوشی 82 رو جدا کردم و به یه گوشی 5320 وصلش کردم. حتی توی اون گوشی هم هیچ کدوم از محتویات گالری نمایش داده نمیشد.
    این بار رم 5320 رو به 82 زدم همه عکسها و غیره رو توی گالری 82 نشون داد بدون هیچ مشکلی!
    نکته:
    وقتی از مسیر:
    Menu> memory details> memory card
    اندازه اشغال شده مموری رو چک میکنم حجم عکسها و موزیکها و غیره رو صفر مینویسه و همه ی حجم پر مموری رو به برنامه های گوشی (midp apps بود اگر اشتباه نکنم) اختصاص میده.
    دقت کنید کل فضای مموری پر نیست. یعنی مثلا حجم video clips صفر هست و حجم برنامه ها به اندازه کل memory in use شده.
    گوشی نه هک شده و نه آپدیت و نه برنامه خاصی روش نصب شده. تازه یه آنتی ویروس کسپر هم روش نصبه و باهاش کامل چک شده گوشی.

بگین من چکار کنم. دیوانه شدم.
    وضعیت اورژانسیه!!!!!!!!!
    سلام
    منم یه همچین مشکلی داشتم البته اساتید با تجربه تر که شما رو راهنمایی کردن ولی خود من رم گوشیمو عوض کردم دیگه مشکلی ندارم یعنی همون رمی که فابریک روی گوشی بود رو عوض کردم

4. 2 کاربر از khoushab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام
    گوشیم چند وقت پیش دست داداشم بود که یهو ریست شد
    حالا میزنه memory card corrupted
    با خود گوشی نتونتم فرمت کنم با رم ریدر هم پیغام میده که نمیتونه فرمت کنه
    در ضمن مموری فابریک n82 هم هست پیشنهاد شما برای رفع این مشکل چیه
    باتشکر از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

به نظر من اگه n82خریدی بی خیال رم فابریکش بشین بهتره-البته ممکنه برای بعضی ها تا یک عمر کار کنه -اما برای تعداد زیادی از افراد که من باهاشون حرف زدم می گن از رم فابریک راضی نیستیم
    به نظر من همون وقت که گوشی را می خری یه رم 4 یا 8 گیگ بخر بنداز روش و رم خودش را بذار توی خونه داشته باشی

7. 2 کاربر از Saha Software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اگه n82خریدی بی خیال رم فابریکش بشین بهتره-البته ممکنه برای بعضی ها تا یک عمر کار کنه -اما برای تعداد زیادی از افراد که من باهاشون حرف زدم می گن از رم فابریک راضی نیستیم
    به نظر من همون وقت که گوشی را می خری یه رم 4 یا 8 گیگ بخر بنداز روش و رم خودش را بذار توی خونه داشته باشی
    این نکته ای که اشاره کردین برای من هم سوال برانگیز بود. چونکه مارک رمی که روی خود گوشی بود Nokia نیست. چرا؟
    به نظرتون بعد از فرمت کردن و این حرفها بهتره بازم رم رو عوض کنیم؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

این نکته ای که اشاره کردین برای من هم سوال برانگیز بود. چونکه مارک رمی که روی خود گوشی بود nokia نیست. چرا؟
    به نظرتون بعد از فرمت کردن و این حرفها بهتره بازم رم رو عوض کنیم؟
    بله عوض کنید بهتره ولی به یه رم عالی عوض کنید من 8گیگ ترنسند class6 رو گرفتم 22 تومن الانم فوق العاده داره برام کار میکنه
    یادتون هم باشه نوکیا اگه گوشی خوب بزنه(که دیگه نمیزنه!)تو لوازم جانبیش ثابت میکنه نوکیاس!یعنی هرچی جنس چینی اشغاله میندازه به عنوان لوازم همراه گوشی.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

حیف که نمیخوام موضوع تاپیک منحرف بشه و در ثانی از سن و سال من گذشته که بخوام با افرادی مثل تو بحث کنم ....
    .
    وگرنه جوابهایی بهت میدادم که فعالیت توی این فروم رو ببوسی بزاری کنار ....
    .
    در ضمن تو با این حرفت نه به من بلکه به تمام بچه هایی که دارن توی این فروم شبانه روزی زحمت میکشن توهین میکنی .... اونا وقتشون بی ارزشه یا تو که خیلی راحت میای از پست هایی که همین افراد توی تاپیکهای مختلف دادن و زحمت کشیدن تا مشکلی از یه نفر حل کنن استفاده میکنی و فقط یه مصرف کننده بی وجدان هستی که آخرشم به همین بچه ها توهین میکنی ....؟؟؟؟؟ وقت کی بی ارزشه ...؟؟؟!!!!!!
    .
    آره شاید واقعاً ما داریم راه رو اشتباه میریم ... من و امثال من که به جای اینکه برن بشینن پاهاشونو دراز کنن , غذاشونو سر وقت بخورن , خوابشونو سر وقت بکنن , موزیک و تلویزیون و ...که وسیله تفریحشونه ببینن و گوش کنن حتی ساعت 2 3 شب که جنابعالی توی خواب ناز تشریف دارین بیاییم تا اگه برنامه جدیدی معرفی شده بزاریم یا کسی اون وقت شب مشکلی براش اومده حل کنیم ..... آره ما داریم اشتباه میکنیم .. ما هم میتونستیم فقط مصرف کننده باشیم و اگه روزی چیزی خلاف میلمون بود صدامون تا عرش آسمون بالا ببریم و از اون چیزی که حقمون نیست دفاع کنیم .....
    .
    همین شماها هستین که باعث ناامیدی و دلسری کاربرای اینجا میشین .... خوب دستمزدشونو میدین ....!! کاری میکنین تا اگه طرف چیزی بلده یا برنامه مفید جدیدی داره از ترس متلک بار کردن شما بی خیال بشه و بره سراغ جاهای دیگه .....
    .
    فقط یک کلمه به تو و امثال تو میگم .... واقعاً براتون متاسفم ... اگه معنی واقعای این کلمه رو بدونی از خجالت آب میشی ...
    Last edited by Saman-tci; 16-04-2009 at 15:19.

11. 9 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

از تعداد پستهای افراد میشه متوجه شد کی وقتش باارزشه و کی هزینشو بهینه مصرف میکنه دوست خوبم
    دوست من اگه شما در ایران و یک کشور اسلامی زندگی کنید حتما چیزی به نام "زکات علم" شنیدید؟
    این پستهای دوستان عین همین مفهوم هستش.
    البته منکر این نمیشم که بعضی از دوستان برای بالا بردن پستهاشون اسپم میدن ولی حداقل اینهکه یک کاربر فعال یا یک همکار یا مدیر اکثر پستهاش چک میشه تا همچین عنوانی بهش داده میشه.
    جناب Saman-tci هم از سال 2006 عضو هستن.فرض بر این که روزی 4 تا پست هم بدن تعدا پستهاشون این اندازه میشه.
    کار با جزئیات نداریم ولی این حرفتون درست نبود.
    این بحث هم ادامه نمیدیم.کلیه پستای که در این رابطه باشه بعد از این پست بدون دلیل حذف میشه.
    موفق باشید

13. 4 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قیمت جدید n82 باگارانتی و بدون گارانتی چنده؟

با تشکر
    Last edited by yazdankhah; 17-04-2009 at 00:08.

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم که آهنربا برای گوشی ضرر داره .منظورم از این قاب در دار هاست.
    یه سوال دیگه:پچ واستفاده از رام پچر برای گوشی ضرر داره مثلا پچ برای فارسی تایپ کردن در گوشی.
    Last edited by reza021120; 17-04-2009 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •