والا همه ميگند بهترين صفحه را داره
فقط htc touch hd مثل x1 هست
بي شك از بهترين هاست
اگر شما منبعي دارين قويتر بگين شايد ما اشتباه ميكنيم
والا همه ميگند بهترين صفحه را داره
فقط htc touch hd مثل x1 هست
بي شك از بهترين هاست
اگر شما منبعي دارين قويتر بگين شايد ما اشتباه ميكنيم
اين برنامه از garmig بهتر نصب ميشه؟؟
سلام ...
در بی نظیر بودن صفحه x1 فکر نمی کنم بحثی باشه ! کافیه به سایز صفحه و رزیلوشن نگاه کنید ، مطلب جالبی هم چند صفحه پیش یکی از دوستان (در مورد ppi ) 'گذاشته بود که کاملا منطقی نشون میداد که یکی از بهترین هاست حالا شما بگردین مثال نقض پیدا کنید !! به عالی بودنش خدشه ای وارد نمیشه ...
خیلی سخت نگیرید ...
اگه بهترین نباشه ، جزئ بهترین هاست ...
اين برنامه نصبش راحته
درضمن گارمين نقشه هاش كامل نيستند و بدرد نميخوره
البته فقط به درد تهراني ها ميخوره به شرطي كه فقط تو تهران بمونند
ولي OziCE نقشه هاش كاملي داره و بچه ها هم خودشون ميسازند
دوستانی که این ادعا دارند که بهترینه صفحه x1 بی شک نه منبع گذاشتن و فقط نظر شخصی خودشون دادن و نظرشون بی طرفانه نبود و خودشونم x1 دارن پس این اصلا ثابت نمی کنه این موضوع رو
موفق باشید
جزء بهترینهاست .....
1 - چند صفحه قبل رو بخون مقایسه ppi اونجا با منبع هست ................
2- پست اول هم کیفیت اکسپریا با n95 8gb و ipod مقایسه شده اونهم ببین
3- توی YouTube هم اونجا رو هم ببین مقایسه بین مثلا تاچ اچ دی و اکسپریا و اچ پرو و آیفون و امنیا خلاصه پر هست از این فیلم ها
4 - اندازه صفحه یعنی 3 اینچ رو با رزولیشین 480 * 800 هم در نظر بگیر ....
بعد شما یه مثال نقض بیار( مثلا یه گوشی رو بگو که فکر میکنی بهتر باشه ) تا من جوابتو بدم دوست عزیز ..........
این حرف من نیست هر کی اکسپریا داره اینو تجربه کرده که تا کسی دوتا عکس و فیلم تو اکسپریا می بینیه اعتراف میکنه کیفیت ال سی دی خیلی خوبی داره و قابل مقایسه نیست فعلا تا ببینیم خدا چی میخواد .......
من تو کلیپ های یوتوب omnia hd رو هم دیدم اونهم خیلی خوب بود حالا بزار بیاد بیرون چندتا ریویو ازش بیاد بیرون ببینیم به پای اکسپریا میرسه یا نه !
ببینید من نه X1 دارم نه آیفون اما به اندازه کافی با هر دوتاشون کار کردم و خیلی خوب با هاشون آشنا هستم
اما من فکر نمی کنم به پای صفحه نمایش 3.5اينچ آیفون با وضوح 320 * 240 پيکسل برسه شما دقت کنید 3.5 اینچ
از نزدیک که من هر 2 تا گوشیو تست کردم فرق زیادی نمی کرد اما کنتراس آیفون بالا تر بود اما این مقایسه 1 دلیل داره که نباید انجام بشه چون اصلا سایز صفحه نمایش شون با هم برابر نیست و در مورد گوشیه های که فرمودید توی YouTube پر هست منتظر بودم شما بگید من برم نگاه کنم
دوست عزیز اولا اون حرف نقل قول از حرف گلمحمدی بود بعدشم من فقط می خوام دوستان مبالغه نکنن فقط همین
در پست های اولی که این جا هست باید عرض کنم در زمان خودش خونده شدهشما یه لطفی کن یکم بدون تعصب نقل بیان کن
ببین دوست عزیز شما بهتره اول درباره گوشی که حرفشو زدید اطلاعات کافی رو کسب کنید رزولیشین آیفون ۴۸۰ * ۳۲۰ هست نه اونی که شما نوشتی بعد ببنیم شما داری میگی در یک ال سی دی 3.5 اینچی با رزولیشین یک سوم اکسپریا کیفیت ال سی دی از اکسپریا که هم صفحه اش کوچک تر هست و هم رزولیشین اون هم سه برابر آیفون هست بهتره..... من هیچی نمیگم فقط شما یه دو دو تا چهارتا تو ذهنت انجام بده اگه به نتیجه نرسیدی من بیشتر برات توضیح بدم ( ببین من یه مثال میزنم دوتا تلوزیون در نظر بگیر با یک رزولیشین بعد یکی 50 اینچ یکی 38 اینچ کدوم تصویر رو بهتر نشون میده ؟؟)) بعد شما تازه میگید من تاکید میکنم آیفون 3.5 اینچ هست و اکسپریا 3 اینچ این یکم .......هست
شما خودت میگی منبع بیار این کنتراست رو با منبع بگو کنتراست اکسپریا من یه جایی خوندن 1 به 400 هست
ببخشید شما کافی توی یوتوب بنویسید xperia vs iphone یا مثلا xperia vs touch pro آیا این کاره سختیه؟ اگه نمیتونید بگید من براتون بنویسیم.
ببخشید فکر کردید گل محمدی اون مطلبو خودش اختراع کرده ؟ اونجا با فرمول و عدد اثبات کردن نه همینجوری یلخی که عزیز من در ضمن رفتم منبعشو پیدا کنم دیدم که توی سایتهای خارجی هزار تا مطلب درباره این قضیه وجود داره نمیدونستم کدوم رو بهت لینک بدم اگه دوست داری این کلمات رو سرچ کن ( xperia ppi) ، ( iphone ppi)
ما مبالغه نکردیم اون دوستمون گفت بهترین بعد حرفشو پس گرفتید گفت ببخشید جزو بهترین ها .........
در مورد پست اول یعنی چی به موقع خودش خونده شده؟ من میگم برو مقایسه رو نگاه کن شما میگه خونده شده ..........؟ اصلا خوندنی نیست که نگاه کردنی هست ..........
کشته ومرده این حرفتم (( شما یه لطفی کن یکم بدون تعصب نقل بیان کن )) خودت متوجه شدی یعنی چی اگه آره به ما هم بگو....................
شما دوست داری فکر کن یه جماعت که الان دارن از اکسپریا استفاده میکنند همه متعصبند ، من اگه میخواستم از تعصب حرف بزنم چرا گفتم امنیا اچ دی هم خیلی خوبه چرا من این حرفو زدم ؟!!
نمی دونم چیه جدیدا تا آدم میخواد جواب یکی بده متحم میشه به تعصبی برخورد کردن !!!
شما یه جمله نوشتی ما هم اومدیم جوابتو دادیم این کجاش تعصب بود من گفتم شما یه گوشی رو بیار که ناقض حرف منباشه بعد شما میگید تعصب تعصب.........
Last edited by kaveh.VB; 19-04-2009 at 16:53.
در مورد رزولیشین آیفون من یک اشتباه کوچیک کردم (به دلیل مشکل ویندوز )
خلاصه عرض کنم شما مثلی که خیلی آتیشت تونده دوست عزیز![]()
دلیلشم من میدونم چیه
بنویس دوست عزیز برای خودت شاید وقتی بدون تعصب تونستی نگاهشون کنی بفهمی کی راست میگه و کی چرت و چرت و فکر کنم شما نیازه یکم چشاتونو بیشتر باز کنید برای نگاه کردنببخشید شما کافی توی یوتوب بنویسید xperia vs iphone یا مثلا xperia vs touch pro آیا این کاره سختیه؟ اگه نمیتونید بگید من براتون بنویسیم.![]()
منم نمیگم نیست و چیزی از خوبی های x1 کم نمی کنه ولی نمیگمما مبالغه نکردیم اون دوستمون گفت بهترین بعد حرفشو پس گرفتید گفت ببخشید جزو بهترین ها .........
------------------------------------------------------------------------------------------------------اصلا شكي نيست كه بهترين صفحه در كل گوشيهاي جهان را داره
فکر کنم یکم زوده که به من فرق بین اینارو توضیح بدی برو یه 4.5 سال دیگه بیا شاید فرجی شددر مورد پست اول یعنی چی به موقع خودش خونده شده؟ من میگم برو مقایسه رو نگاه کن شما میگه خونده شده ..........؟ اصلا خوندنی نیست که نگاه کردنی هست ..........
در جوابتون باید عرض کنم که زیاد نمیر دوست عزیزکشته ومرده این حرفتم (( شما یه لطفی کن یکم بدون تعصب نقل بیان کن )) خودت متوجه شدی یعنی چی اگه آره به ما هم بگو....................فکر کنم بیشتر نیازه که شما این حرفتو اگه فهمیدی به ما هم بگی
شما دوست داری فکر کنم یه جماعت که الان دارن از اکسپریا استفاده میکنند همه متعصبند ، من اگه میخواستم از تعصب حرف بزنم چرا گفتم امنیا اچ دی هم خیلی خوبه چرا من این حرفو زدم ؟!!خیلی جالب بود این حرفتوناگه دوست داری فکر کنم ؟؟؟!!
بازم متاسفانه من با این زبون شما آشنایی ندارم میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟ بلو رو یوخدی ( اولیش نا مفهوم بود ولی دومیش معلومه ترکی بود) به هر حال دوست عزیز اولا بلوتوس آیفن درست شده بهتره یکم مقالات آموزشی بخونید البته امیدوارم فقط ! نگاه نکنید.اما خداییش از این حرف ها که گذشت یه قرار بزار چندتا عکس برات بلو توث کنم رو گوشیهامون ببنیم که کدوم ال سی دی بهتری داره .....اِ اِ ببخشید گوشی شما متاسفانه بلو رو یوخدی یعنی نداره![]()
گوشی شما
چرا الکی باز نگاه کردی نخوندینوشته شده توسط smoking
ببینید من نه x1 دارم نه آیفونببین یکم توجه داشته باشی بدنیست
بجایی که به بقیه تهمت میزنی
در کل من اصلا حرفم جنبه توهین نبود فقط می خواستم ببینم واقعا صفحه نمایش X1 در این حدی که دوست عزیزمون گل محمدی گفتن هست یا نه ( نیازی هم به نگاه کردن ویدیو نیست ، به دلیل تجربه بالایی که دوستان دارن حرفشون حجته برای من ) منبع هم برای یکی از دوستانمون می خواستم چون قانع نمیشد
و در خصوص این دوستمون تا حرف از آیفن شد یه هو آتیششون گر گرفت که توی قسمتی از حرفاشون توهینم کردن به من که من اصلا نقل قولش نکردم و میگذرم ازش![]()
چه خبره!!!!
اينجا كلوپ x1 هست كلوپ جنگ دعوا هم كه نيست!!!
به شما چي ميرسه دقت كنين هيچي.
از قديم گفتن آن چيز كه عيان هست چه حاجت به بيان است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)