طبق قوانين انجمن بايد ابتدا جستجو انجام بشه و بعد پستي داده بشه
دفعات بعدي مراعات كنيد
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
طبق قوانين انجمن بايد ابتدا جستجو انجام بشه و بعد پستي داده بشه
دفعات بعدي مراعات كنيد
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
فایل وردی که رمز عبور داره رو نمیشه به هیچ روشی باز کرد؟
رمزش فراموش شده؟
سلامم..
آقا این Office 2007 گاهی بدجوی اعضاب آدم را میریزه بهم
من میخوام Equation Editor را بصورت یه آیکون مستقل مثل جوی که توی 2003 بود داشته باشم ولی هر کاری میکنم نمیشه.........مسیرش همونوط رکه میکدونین توی Insert>Object>Microsoft Equation Editor 3 هستش ولی بصورت آیکون نمیتونم به هیچ جا حتی کوییک اکسس اضافه کنمش.نه درگ اند دراپ میشه نه از قسمتهای کاستومایز کویک اکسس وجود داره که بشه آوردش..دقیت کنین خود Equation Editor را میخوام نه بخش Equation را.چون قسمت Equation که آخر قسمت سربرگ Insert هستش و بشکل حرف پی یونانیه اصلن قابلیتهای کامل Equation Editor را نداره.......لطفا کمکککککککککک
Last edited by avecina.ir; 29-04-2009 at 19:01.
سلام خدمت دوستان من هنگامی که فایلی جدید ایجاد می کنم نمی تونم نامی جز نام پیش فرض انتخاب کنم ممنون میشم دوستان کمکم کنن
در Word 2007 لیستهای عددیم با 2 شروع میشن چیکار کنم؟
سلام
من میخوام آخر صفحه اون تهش یه خط باشه و زیرش متنی که توی صفحه به زیر اشاره شده باشه .
( فکر کنم اسمش پاورقی هست )
چجوری باید ایجاد کنم ؟
سلام.
در Word 2007 تب References دکمه Insert Footnote برای اضافه کردن پاورقی به یک صفحه بکار میره. Insert Endnote هم برای اضافه کردن به انتهای Document.
موفق باشید.
تا اونجايي كه من يادمكه در همين تاپيك يه نرم افزاري معرفي شده به نام Office recovery password
جستجو كنيد
همونطور كه ميدونيد دو نوع حالت فرمول نويسي در 2007 وجود داره
يكي اوني كه در سربرگ insert هست و مشخصه و ديگه اوني كه در همون سربرگ Insert هستش و در زيرمنوي Object وجود داره
دسترسي به گزينه هاي داخل زيرمنوها براي گذاشتن اونا در ريبون امكان پذير نيست
ولي اوني كه مستقيما در Insert وجود داره ميشه در ريبون قرار داد
سلام
منظورتون رو كامل متوجه نشدم
يعني وقتي ذخيره ميكنيد نميتونيد نامي بهش بديد !!!!؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)