تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 416 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه این که مادارا عرق کرده توی انیمه بود
    اتفاقا هاشیراما خیلی راحت جلوی مادارا می ایستاده ولی دیگه حساب کیوبی رو نکرده بود که قراره همراهش بیاد . با همه این حرف ها در پایان جنگ کیوبی به دست هاشیراما افتاد که همین مسئله گواهه خیلی چیزاست
    من نمیخوام کسی رو تخریب کنم ولی شما بیخودی و بیش از حد مادارا رو گنده میکنی .
    خود مادارا میاد میگه تنها کسی که میتونه جلوی من بایسته هاشیراماست . کابوتو هم که اون رو ریکودوی دوم میدونه . توبی هم که گفتنی ها رو گفته . فقط شمایی که اینا رو به حساب کیشی نوجتسو میذاری.
    ولی قدرت های مادارا به حق میدونی !!!!!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یادم باشه بهش بگم دیگه بعد از کلی جنگ عرق نکن

گفتم که قدرت های مادارا بلادلاین هست که کل اوچیها داره ولی این فرد یوزر خیلی قویتری شده
    و مادارا رو بزرگ نکردم بزرگ هست در حدی که کاگه ها که هیچی کل دنیای نینجایی در برابرش هیچی نیستن! کسی هم منکر قدرت هاشیراما نشد ولی مسئله اینه که این فرد یونیک هست که حالا اصلا گذشتیم از اینجاش ریکودو هم که نیست ولی سطح قدرت هاش اونقدر بالا بوده که برای یک مشت نینجای کونای به دست افسانه حساب میشده! که البته دروغه اگر بگیم مادارا اینطور نبوده ولی بهرحال استوری یک تیریپ افسانه هم میخواد که شده هاشی

میرسیم به هاشیراما که اتفاقا شما داری کوچیکش میکنی از طرفی یه طور میگی مادارا انگار یه ذره بچه هست که همه رو میزنه و کسی بهش چیزی نمیگه! اگر هاشیراما در حد اسطوره هست مادارا هم هست و اگر مادارا با خودش کیوبی رو برد به جنگ نشان جنگاوری و تفکرش بوده و برای اینکه راحت تر به هدفش برسه که رسیده! این ها بار ها با هم جنگیده بودن و هیچ کدوم نتوسنته اون یکی رو چپه کنه ولی هیچ فن مادارایی نمیاد مثل شما استدلالات عجیب غریب از خودش بسازه! والا من تا دیدم و گفتم حقیقت بوده و تعصب تو کارم نبوده که اگر بود نمیتونستم طرز فکر نادرست بقیه رو تشخیص بدم ولی... چی بگم دیگه؟

گفتم که اقا اصلا بیخیال شدم من بگذریم این بحث پایان نداره فقط هی باید بیایم مطالب تکراری رو بگیم!

السلام و علیکم و رحمت الله!

اگر مطلب پایانی ای داری در این مورد که از خودت باشه بگو تا بحث رو جمع کنیم

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه دیگه . بلادلاین یا همون خصیصه خونی یک ویژگی خاص به حساب میاد که بعضی مواقع بصورت مشترک در یک قوم بوجود میاد و بعضی مواقع بصورت انفرادی .
    مثلا اوچیهایی هم بلاد لاینشون شارینگانه - قوم نارا میتونه از سایه های خودشون استفاده کنن - آبورامه میتونه از حشرات استفاده کنه و ....
    از نوع انفرادی هم میشه سوچیکاگه موو نام برد که سه عنصر رو میتونست استفاده کنه و به جینتون رسیده بود - کاکوزو که 5 قلب داشت - دیدارا که با دست ها خودش بمب های دستی درست میکرد.
    هاشیراما هم شامل همین افراد میشه و این مورد به عنوان خصیصه خونی اون محسوب میشده . چیزی که برای شما قابل قبول نیست!!!

به هر حال این صحبت هات من رو قانع نکرد . اپیزودهای آینده همه چیز رو مشخص میکنه .
    امیدوارم مانگای این هفته جزئیات بیشتری رو نمایش بده و مشخص کنه . قسمت های قبلی که چیز خاصی نداشت.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ناروتو دقیقا چند قسمتیه؟
    چند فصلس یا فقط یه فصله؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ناروتو با دو عنوان منتشر شده

1 - Naruto
    2 - Naruto Shippuden

سری اول 220 قسمته و سری دوم که همچنان در حال پخشه تا قسمت 284 پخش شده .

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خب اونها هم خصیصه هست ولی موکتون کجا اون هم برای رئیس سنجو و کاکوزو و امثالهم کجا. نیمخوام حرف خودمو نقض کنم ولی خودمم میدونم اعتراض در مورد این قضیه بی اساس و بی فایدس و نگفتم مورد قبول نیست گفتم که یعنی عناصر سازنده داستان هم به نقش هاشیراما کمک هایی کردن و درکل سر صحبتم با این مقوله ی "کیشی نو جتسو" نبوده

امیدوارم کیشی خوب توصیف کنه اون قسمت ها رو و تمام حقایق رو مشخص کنه از جمله مسائلی که باعث کودتا شدن و جنگ های مادارا هاشیراما و جنگ نهایی که یه موقع کم گویی باعث کج فهمی نشه

11. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به به مانگای جدید هم اومد و بالخره این فلش بک های توبی هم تموم شد و وارد جنگ اصلی شدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این موکتون چه ها که نمیکنه! موکتون دراگون که باهاش کیوبی رو گرفت...! ولی فعلا که کیوبی نو جتسوی ناقص داره پیروز میشه!!
    از فلش بک های توبی و دیدن صحنه ی جنگ کیوبی و میناتو از طرف اوبیتو هم لذت بردیم! امیدوارم جنگ اوبیتو با کاکاشی قشنگ باشه و با کیشی نوجتسو به پایان نرسه بخصوص که چشم اوبیتو دست کاکاشی هست و نصف قدرت های خاص اوبیتو تو اون چشم هست! قبلا هم گفتم الانم میگم اگر اون چشم دست خود اوبیتو بود واقعا کسی حریفش نمیشد حتی میناتو!

15. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این موکتون چه ها که نمیکنه! موکتون دراگون که باهاش کیوبی رو گرفت...! ولی فعلا که کیوبی نو جتسوی ناقص داره پیروز میشه!!
    از فلش بک های توبی و دیدن صحنه ی جنگ کیوبی و میناتو از طرف اوبیتو هم لذت بردیم! امیدوارم جنگ اوبیتو با کاکاشی قشنگ باشه و با کیشی نوجتسو به پایان نرسه بخصوص که چشم اوبیتو دست کاکاشی هست و نصف قدرت های خاص اوبیتو تو اون چشم هست! قبلا هم گفتم الانم میگم اگر اون چشم دست خود اوبیتو بود واقعا کسی حریفش نمیشد حتی میناتو!

کسی رو این شک نداره اون موقع خود کیشی هم نمیتونست داستانو جمع کنه
    راستی عجب چیزی این موکتون ولی خوب به استفاده کنندش بستگی داره وگرنه چرا این چیزا رو از یاماتو نمیدیدیم
    پسر یه لحظه تصور کن حالا مادارا میومد از جینتون استفاده میکرد چه ها میخواست بکنه
    عجب جنگی بشه جنگ مادارا و توبی و کاکاشی و ناراتو

17. 2 کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا کاکاشی بیچاره دیگه جونی نداره که بخواد مبارزه کنه . اون هم مقابل اوبیتو !!!
    ولی اگه کاکاشی بتونه اوبیتو رو شکست بده آخر مسخره بازیه . این دو اصلا با همدیگه قابل قیاس نیستن .
    چشممون به اژدهای هاشیراما هم روشن شد و تا حدودی فمیدیم که چطوری کیوبی رو مهار کرده بود . لامصب این هاشیراما عجب چیز خوفی بوده

هفته دیگه مانگا نداریم

19. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •