خدا بده برکت
پس g10 تایید شد
حالا حوالی قیمتشا کسی تو اصفهان داره؟
تو دیجی کالا 525 بود
خدا بده برکت
پس g10 تایید شد
حالا حوالی قیمتشا کسی تو اصفهان داره؟
تو دیجی کالا 525 بود
LX-3 فقط کانورتور زوم واید داره و اصلا کانورتور تله براش ساخته نشده.
سلام حضرات می خواستم بدونم دوربین p90 نیکون چه جور دوربینی است و آیا از دوربین sx10 و fz28 بهتر است یا نه قیمت چه جوری است
دوستان كسي از قيمت حدودي sx10 و fz28 خبر داره؟
مرسي
از نظر مشخصات دوربین خوبیه ولی از نظر کیفیت عکس جزء بدترین دوربین هاست. حداقل P80 که اینطوری بود.
قیمت FZ28 نزدیک 400 هست و قیمت SX10 هم حدود 450.
بچه هایی که قیمت دقیق دارن بهتر میتونن راهنمایی کنن.
Last edited by prowler88; 15-07-2009 at 20:48.
fz28 415
sx10 410
حداقل قیمت و بعضی بالا تر میدن قیمت برای امروز عزیزم
prowler88 یک مقایسه ای چیزی نداری چون 12 مگا پیکسل است 24 زوم ولی نمیدونم نویزش زیاده یا کم این مسائل رو بگی ممنون میشم
سلام به همه دوستان در این انجمن
قصد خرید یک دوربین دارم و فیلم برداری آن برام (خیلی) مهمه و نمیخوام یک camcorder اضافی بگیرم.
با تحقیقی که کردم به ZS3 رسیدم ولی چند مساله برام مبهمه که از اساتید سوال داشتم :
در سایت پاناسونیک نوشته که برای پخش تصاویر HD گرفته شده چه از روی کارت SD و چه از روی DVD ضبط شده حتما باید دستگاه پخش کنندی آن فرمت AVCHD را ساپورت کنه ( آیا این یعنی برای آن حتما باید از LCD TV یا DVD پلیر پاناسونیک استفاده کرد؟؟؟؟ ) این یک مشکله؟ ؟؟؟ چون فکر نمیکنم پلیر یا تلویزیونی باشه که این فرمت جدید رو ساپورت کنه!!!
AVCHD Lite motion images recorded onto an SD Memory Card or a DVD disc cannot be played from a device that does not support the AVCHD standard.
و این که این فرمت (AVCHD) روی کامپیوتر قابل نمایشه؟؟؟ چون هر چی گشتم چیزی در این مورد ندیدم؟!؟
در ضمن من tv یا مانیتوری هم ندارم که حتی پورت HDMI بهش بخوره !! لطفا کمکم کنید....ممنونم
AVCHD فرمت مشترک بین سونی و پاناسونیک است . این دوربین هم با فرمت AVCHD فیلم میگیره هم با HD
حتما نرافزاری برای پخش AVCHD همراه دوربین هست. در ضمن از فیلمبرداری این دوربین نباید توقع دوربینهای فیلمبرداری را داشته باشید چون با محدودیتهای متعددی روبرو است. خرید این دوربین صرف کیفیت فیلمبرداری با قیمیت کنونی توصیه نمی شود .بهتره صبر کنید تا قیمتش افت کند یا مدلهای دیگر را انتخاب کنید. در ضمن با نداشتن TV یا مانیتور HD ساپورت عملا استفاده از این فرمت نتیجه دلخواه را بهمراه ندارد
توضیحاتی در مورد فرمت AVCHD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که دوستمون گفتند در دو حالت معمولی HD و همچنین AVCHD فیلم میگیره که حالت اول برای کامپیوتر هست و حالت دوم مخصوص تلویزیون های HD. راستش نمیدونم میشه AVCHD رو روی کامپیوتر دید یا نه.
در هر حال مجبور نیستین AVCHD فیلم بگیرین و میتونین همون حالت HD رو انتخاب کنین.
به نظر من این دوربین خوبیه ولی قیمتش یه مقدار بالاست. اگه 400 بود یه مقدار معقول تر میشد. البته اگه مشکل بودجه نداری تا حدودی توصیه میشه. مخصوصا از نظر فیلمبرداری. البته این نکته رو در نظر بگیر که فیلمبرداریش ممکنه انتظاراتت رو برآورده نکنه (چون دوربین فیلمبرداری نیست) و از نظر عکاسی هم در حد FZ28 نیست.
Last edited by prowler88; 16-07-2009 at 00:01.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)