سلام عزیزان
2 هیچ!
راستی تگم تغییر دادم به استقلال قهرمان!
اگر نظر بهتری داشتید واسه تغییر تو پروفایلم بگید.
سلام عزیزان
2 هیچ!
راستی تگم تغییر دادم به استقلال قهرمان!
اگر نظر بهتری داشتید واسه تغییر تو پروفایلم بگید.
امیر تاکر چرا ادد میکنم فینیش نمیکنی؟؟
داوره جالب نبود اصلا .بالاخره بازی چندچندشدیعنی چندچندبردیم؟
احسان جان، پیش بینیت ثبت شد.. میتونی بری پیش بینیه خودت و بقیه ی دوستات رو تو پستی که قبلاً دادم ببینی..
ایران 2 - 0 سوریه
رفتیم به فینال معتبرتین تورنمنت سال !
مرسی
توتقویم فیفا هم ثبت شده به عنوان تنهارویداددرحدجام جهانی![]()
سلام vorojax، پیدات نیست..
واسه پیش بینی هم باید اعلام کنی که کدوم تیم برنده میشه..
چون میدونم استقلالی هستی، من اینجوری از پیش بینیت برداشت کردم :
استقلال 2 - 0 سپاهان
اگه غیر از اینه بگو تا اصلاحش کنم..
در ضمن، یه خورده به تاپیک بیشتر سر بزنی بهتره.. آخه اگه خواستیم با نظر همه یه تغییراتی تو عنوان تاپیک بدیم، یا اگه خواستیم چیزی رو به اولین پست اضافه کنیم، باید در دسترس باشی که واسمون این کار رو انجام بدی دیگه.. آخه ناسلامتی تو این تاپیک رو ایجاد کردی..
در کل خوشحالمون کردی که دوباره تو این تاپیک پست دادی..
پیش بینیت رو هم ثبت کردم.. میتونی بری ببینی..
مگه شک داری ؟ خوب لابُد هست دیگه..
به دنبال رفتار امروز بياتينيا با "فتحالله زاده"؛ باشگاه استقلال اعلام كرد: بياتينيا طلبش را از طريق مراجع قانوني پيگيري كند
باشگاه استقلال تهران اعلام كرد: محسن بياتينيا گرفتن طلبش از اين باشگاه را از طريق مراجع قانوني و كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيگيري كند.
محمد نوريفر مديرروابط عمومي باشگاه استقلال با اعلام اين مطلب گفت: محسن بياتينيا سال گذشته قرارداد دوسالهاي را با مسوولان باشگاه استقلال تهران به ثبت رساند اما در اوايل ليگ رباط صليبي پاره كرد و عملا رقابتهاي فصل پيش را از دست داد. او امسال قصد حضور در تيم صباباتري را داشت و براي منظور از مديريت باشگاه استقلال درخواست رضايتنامه كرد.
وي افزود: پس از موافقت فتحا...زاده براي رفتن بياتينيا، باشگاه استقلال به خاطر مصدوميت از ناحيه رباط صليبي، به اين بازيكن لطف كرد و هيچ مبلغي را از رقم قراردادش بابت دادن رضايتنامه كم نكرد و طي يك فقره چك به تاريخ چند روز پيش، تمامي مطالبات اين بازيكن را پرداخت كرد. متاسفانه باشگاه استقلال به دليل مشكلات مالي در روزهاي گذشته موفق به نقد كردن چك فوق نشد اما مسوولان مربوطه همواره در تلاش بودند تا در كوتاهترين زمان پول اين چك را به بياتينيا پرداخت كنند؛ اما اين بازيكن صبح امروز (سهشنبه) با حضور در باشگاه استقلال رفتار ناشايستي از خود نشان داد و با الفاظ نادرست از مديرعامل باشگاه ادعاي طلب خود را داشت.
نوري گفت: از اين رو مسوولان باشگاه استقلال احساس كردند بياتينيا پاسخ مناسبي نسبت به رفتار محبتآميز باشگاه استقلال در صدور رضايتنامه وي نشان نداد و ميبايست از اين پس گرفتن طلبش از اين باشگاه را از طريق مراجع قانوني و كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيگيري كند.
صادقی: جواب قلعه نویی را در هفته چهارم با یک گل تقدیم به او خواهم داد!
صادقی هنوز هم کادرفنی جدید استقلال را دلیل جداییاش از تیم محبوب خود میداند. او در همین تفکرات به سر میبرد که مصاحبه قلعه نویی علیه خود را میشنود تا بیشتر عصبانی شود.
صادقی میگوید بازی با استقلال نزدیک است و نمیخواهد که برای این بازی جنجال به پا کند تا تمرکزش به هم بخورد اما به همه قول میدهد که در هفته چهارم جواب قلعه نویی را در زمین میدهد! البته او تاکید میکند که هنوز هم قلعه نویی را دوست دارد و به خاطر همین قبل از بازی هفته چهارم مس برابر استقلال با زدن یک گل در بغل او قرار میگیرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)