تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 331 از 1219 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

درود
    سعيد جون ببخشيد اما ps3 فت هايي كه در حال حاضر به فروش ميرسد يه تغيرات كوچولو داره كه بند هاي 12 و 6 رو تغيير داده......
    اين مدل هم 2 تا USB داره و ورژنش هم 2 شده.....البته CPU هم 65 نانومتري شده...

راستي اين SIXASIX تنظيماتي داره.....تو بازيها نميتونم ازش استفاده كنم.....؟؟؟؟
    به فريمور كه ربطي نداره...؟؟؟فريمورمو به 3.15 آپديت كردم.....

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين حالت در بازي بايد باشه تا كار كنه يا مثل انچارتد 2 تو تنظيمات اف يا ان ميكنيش

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

درود
    سعيد جون ببخشيد اما ps3 فت هايي كه در حال حاضر به فروش ميرسد يه تغيرات كوچولو داره كه بند هاي 12 و 6 رو تغيير داده......
    اين مدل هم 2 تا USB داره و ورژنش هم 2 شده.....البته CPU هم 65 نانومتري شده...

راستي اين SIXASIX تنظيماتي داره.....تو بازيها نميتونم ازش استفاده كنم.....؟؟؟؟
    به فريمور كه ربطي نداره...؟؟؟فريمورمو به 3.15 آپديت كردم.....
    محمد جان البته اصلا بعید نیست که Sony تو سریه آخر تولید FAT این کار رو کرده باشه !!

درضمن این مطلاب نقل و قل از یکی از بچه های Bazinama هست.
    اگه یادت باشه من تو تاپیک 360 چند دفعه گفته بودم که سریه آخر مادربورد های Falcon ویرایش شده هست.

در مورد Fan ها که اصلا فرقی به نظره من نداره.

ولی در مورد Codec Divx منم نظره خودت رو دارم . میدونی چرا !؟

چون Slim قرار بود با ورژن 3 عرضه بشه و الان هم ورژن 3 روی اینترنت برای دانلود هست پس تمام دستگاه ها به این ورژن UPDATE شدن.

اما خوب دیگه سره CPU قضیه خیلی فرق داره چون Slim 45nm هست.

راستی میشه از جلو و عقب کنسولت واسم عکس بزاری ؟

در مورد SIXASIX هم فقط بازی های Exclusive خوده کنسول از این امکان پشتیبانی میکنه , مثل KZ 2 ,LAYER,UNCHARTED و ...
    Last edited by SamGun; 07-03-2010 at 00:00.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

خواهش دارم

خب ببینید فرق FAT (قدیمیا) با Slim (جدیدا) توی نکات زیر هست :

1.این نوع Ps3 هیچگونه بازی های Ps2 رو ساپورت نمیکنه.
    2.هارد اون 120 و 250 گیگابایت هست و نوع اون تغییر نکرده و مثل بقیه قابل تعویض هست.
    3.میتونید از کنترل های TV های براویا سونی،در Ps3 استفاده کنید!
    4.کلید های OFF/ON و کلید Eject Disc به صورت "دکمه" هستند.یعنی به جای حالت لمسی،به حالت دکمه ای تبدیل شده.
    5.میگن به همراه فریمور 3 عرضه میشه!و یک عدد دسته ی Dual Shock 3.
    6.صدای تولیدی (نویز،مثل صدای فن و درایو و هارد و ...) ازون کمی متفاوت (خیلی کم) با Ps3 قدیمی هست.در ضمن،فقط دو تا USB داره...
    7.وزن حدود 3 کیلوگرم!(از ایکس باکس حدود نیم کیلوگرم سبکتره!!!!!) و 33 درصد کوچکتر شده!ولی مصرف برقش به جای 380 وات به 250 وات کاهش پیدا کرده!!!این یعنی نهایت استفاده از دستگاه و بازده بسیار عالی که کوچکترین مشکل گرمایی رو حتی اگر هم وجود داشته، دیگه از بین برده!!!!
    8.هیچ گونه نرم افزاری رووش نصب نمیشه،مثل لینوکس که اصلاً رووش نصب نمیشه چون اصلا Other Os نداره
    9.نداشتن کلید ON/OFF در پشت دستگاه(منظور کلید پاور هست)
    10.عوض شدن جای قرار گیری H.D.D
    11.عوض شدن طرح heatSink و بهبود وضعیت Fan.
    12.آپدیت Codec پخش Divx از ورژن 1.2 در Fat به ورژن 2.0 در Slim که اینو اکثرا نمیدونن.
    13.بهبود وضعیت Cpu Cell .

کلا من Slim رو پیشنهاد میکنم.

قیمت FAT هم دورو بره 320 الی 330 هست.

خب شما باید اول PS3 و Xbox 360 رو با هم جور میکردی و بعد میرفتی دنبال بقیه ( البته با وجود این 2 تا دیگه هیچ دستگاهی جایز نیست)

نه زیاد نگران بازی هاش نباشید . کلا اگه زرنگ باشید میتونید بدون ضرر هم بازی هارو بفروشید.

منم فقط به خاطر خاطراتی که در گذشته با بازی ای مثل MGS 1,2 داشتم خریدم و البته بازیه زیبای Heavy Rain هم اصلا بی تأثیر نبود.
    نمی دونم بازم دلم با فت هست اسلیم رو از نزدیک زیارت نکردم برم پایتخت ببینم چطوریاست

بازم ممنون این قدر وقت گذاشتی تایپ کردی و ...

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

در مورد SIXASIX هم فقط بازی های Exclusive خوده کنسول از این امکان پشتیبانی میکنه , مثل KZ 2 ,LAYER,UNCHARTED و ...
    ميدونم.....MOTOR STORM هم از اين حالت پشتيباني ميكنه ولي كنترلر من عمل نميكنه.....
    تنظيماتي نداره شايد OFF باشه....

6. 2 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ميدونم.....MOTOR STORM هم از اين حالت پشتيباني ميكنه ولي كنترلر من عمل نميكنه.....
    خب محمد جان قبل از اینکه وارد تنظیمات بشیم

اول بگو که تو, چند تا بازی رو تست کردی ؟ فقط MS بوده یا KZ و UNCHARTED رو هم بازی کردی ؟

چون بعید میدونم بازی هایی که نیاز به SIXASIX دارن بدون این امکان قابل بازی باشن , یعنی سیستم به شما پیغام میده که مثلا این بازی نیاز به همچین سیستمی داره و شما اونو غیر فعال کردین .
    Last edited by SamGun; 07-03-2010 at 01:36.

8. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب محمد جان قبل از اینکه وارد تنظیمات بشیم

اول بگو که تو, چند تا بازی رو تست کردی ؟ فقط MS بوده یا KZ و UNCHARTED رو هم بازی کردی ؟

چون بعید میدونم بازی هایی که نیاز به SIXASIX دارن بدون این امکان قابل بازی باشن , یعنی سیستم به شما پیغام میده که مثلا این بازی نیاز به همچین سیستمی داره و شما اونو غیر فعال کردین .
    قرار نیست این حالت یا این سیستم تو کل بازی وجود داشته باشه . البته شاید بعضی بازیها باشن که از sixaxis زیاد استفاده کنن ولی من بازی نکردم . مثلا تو Uncharted 1 تو یه قسمت بازی که باید از روی 2تا تنه درخت که پل شدن از اینور به اونور رد بشی باید با sixaxis تعادل خودت رو حفظ کنی تا نیوفتی پایین . و به جر اون هم در پرتاب کردن نارنجک استفاده میشه که همچین هم جالب نیست . و یه جای دیگه که وقتی موجودات وحشتناک میگیرنت و شروع میکنن به گاز گرفتنت میتونی با تکون دادن دسته نجات پیدا کنی و اونارو پرت کنی یه طرف دیگه .
    مثلا Resistance هم این sixaxis رو داره . اما sixaxis نقش هویج رو هم تو بازی نداره . یا همین Infamus یا خیلی بازیهای دیگه .
    کلا تو این بازیهایی که گفتم sixaxis وجود داره ولی موارد استفاده اش کمه یا تقریبا استفاده نمیشه و فقط تو موردی که در بالا با رنگ قرمز مشخص کردم برام جالب بود یه کم هیجانم بیشتر شد .

نظر شخصی :
    بود و نبود sixaxis ( حد اقل این چیزی که خودم تجربه کردم ) اصلا مهم نیست و همچین مالی نیست . خواستن یه چیزی به دسته اضافه کرده باشن که مثلا جدیده و با 1 و 2 ش فرق میکنه

samgun درست میگه . تو بازی هایی که sixaxis بخواد بدون این دسته نمیشه بازی کرد . یعنی اجازه ورورد به بازی رو بهت نمیده .
    Last edited by boy_teh; 07-03-2010 at 16:41.

10. 4 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasan7khat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض سلام ای عزیز

خواهش دارم

خب ببینید فرق FAT (قدیمیا) با Slim (جدیدا) توی نکات زیر هست :

1.این نوع Ps3 هیچگونه بازی های Ps2 رو ساپورت نمیکنه.
    2.هارد اون 120 و 250 گیگابایت هست و نوع اون تغییر نکرده و مثل بقیه قابل تعویض هست.
    3.میتونید از کنترل های TV های براویا سونی،در Ps3 استفاده کنید!
    4.کلید های OFF/ON و کلید Eject Disc به صورت "دکمه" هستند.یعنی به جای حالت لمسی،به حالت دکمه ای تبدیل شده.
    5.میگن به همراه فریمور 3 عرضه میشه!و یک عدد دسته ی Dual Shock 3.
    6.صدای تولیدی (نویز،مثل صدای فن و درایو و هارد و ...) ازون کمی متفاوت (خیلی کم) با Ps3 قدیمی هست.در ضمن،فقط دو تا USB داره...
    7.وزن حدود 3 کیلوگرم!(از ایکس باکس حدود نیم کیلوگرم سبکتره!!!!!) و 33 درصد کوچکتر شده!ولی مصرف برقش به جای 380 وات به 250 وات کاهش پیدا کرده!!!این یعنی نهایت استفاده از دستگاه و بازده بسیار عالی که کوچکترین مشکل گرمایی رو حتی اگر هم وجود داشته، دیگه از بین برده!!!!
    8.هیچ گونه نرم افزاری رووش نصب نمیشه،مثل لینوکس که اصلاً رووش نصب نمیشه چون اصلا Other Os نداره
    9.نداشتن کلید ON/OFF در پشت دستگاه(منظور کلید پاور هست)
    10.عوض شدن جای قرار گیری H.D.D
    11.عوض شدن طرح heatSink و بهبود وضعیت Fan.
    12.آپدیت Codec پخش Divx از ورژن 1.2 در Fat به ورژن 2.0 در Slim که اینو اکثرا نمیدونن.
    13.بهبود وضعیت Cpu Cell .

کلا من Slim رو پیشنهاد میکنم.

قیمت FAT هم دورو بره 320 الی 330 هست.

خب شما باید اول PS3 و Xbox 360 رو با هم جور میکردی و بعد میرفتی دنبال بقیه ( البته با وجود این 2 تا دیگه هیچ دستگاهی جایز نیست)

نه زیاد نگران بازی هاش نباشید . کلا اگه زرنگ باشید میتونید بدون ضرر هم بازی هارو بفروشید.

منم فقط به خاطر خاطراتی که در گذشته با بازی ای مثل MGS 1,2 داشتم خریدم و البته بازیه زیبای Heavy Rain هم اصلا بی تأثیر نبود.
    مگه قبلیا Dual Shock 3 نبود رو دسته که اینو نوشته بودن ولی نمیلرزید یعنی اینیکیها شوک دارن منظورم وایبریشن

راستی این فتها بدون هیچ دردسری به تلوزیون های SD وصل میشدن ولی انگار این اسلیم ها مشکل دارن من چند تا شایعه شنیدم درست نمی دونم اگه کسی میدونه یه ندائی بده

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض سلام ای عزیز

سلام من یک ps3 slim خریده ام آیا در ps3 بازی نصب می شود یعنی بعد از نصب بدون سی دی اجرا شود اگر می شود روشش را بگویید در ضمن ps3 من 250 gb می باشد
    برادر منم به احتمال زیاد یه دونه بخرم ولی قبل از عید نخر الان یکمی گرون شده بذار یکی دو ماهی از عید بگذره و بعد که قیمت ها به حالت عادی برگشت بخر اینم بدون نذار زمان خریدت به تعطیلات تابستونی زیاد نزدیک بشه که در این زمان به علت خرید بالای کنسول های بازی گرون میشن

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستی یه سوالی برام پیش اومد اونم اینه که گفته شد تو اسلیم هیچی نصب نمیشه
    آیا شامل بازی ها هم میشه
    تا اونجائی که من میدونم یه سری بازی ها مثل تکن FREE هستن روی هارد دستگاه فت نصب میشد
    حال اینکه این اسلیم ها که OS ندارن چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •