سلام دوستان باید ببخشید که اینجا این سوال رو مطرح میکنم چون تاپیک مناسبی رو پیدا نکردم
میخواستم مجله بازی خارجی رو معرفی کنید
اگه بفرمایید که از کجا میتونم بخرم ممنون میشم.
سلام دوستان باید ببخشید که اینجا این سوال رو مطرح میکنم چون تاپیک مناسبی رو پیدا نکردم
میخواستم مجله بازی خارجی رو معرفی کنید
اگه بفرمایید که از کجا میتونم بخرم ممنون میشم.
تو ایران کمتر اجازه ورود مجله بازی رو میدن بهترین مجله همون مجله بازی رایانه ای است
سلام
چند تا بازی جدید و از همه جهات خوب برای xbox می خواستم.البته Fifa World Cup و Splinter Cell convection را دارم.
متشکر
(توضیح:تازه xbox خریدم و این دو بازی که گفتم تنها بازی های ایکس باکسم هستن)
سلام دوست عزیز با اینکه چند وقته ایکس باکسم رو فروختم ولی هنوز تو جریان بازیهاش هستم این بازیهارو حتما تهیه کن:
RED DEAD REDEAMPTION
DARK SECTOR
ASSASSIN CREED II
TEKKEN 6
ALAN WAKE
حالا برو اینارو بازیکن تا 3 ماه جواب میده بعدش بازیهای خوبه دیگه در راهه
از طرف من به ایکس باکس سلام برسون
راستی تشکر یادت نره
Last edited by soheilarfaei; 18-05-2010 at 18:21.
خیلی ممنون که جوابمو دادید![]()
دوستان سلام
من یه بازی می خوام شبیه بازی machinarium کسی از این نمونه بازیها سراغ داره ؟
بچه ها بازی شورش دیگه تولید نمیشه برای کنسول ها PS1 که خیلی داشت من الان X360 دارم هست برای XBOX360 یا نه تولید میشه......
شبیه به Rise of Nations: Rise of Legends که فانتزی گونست این چند سال اخیر چیزی موجود نیست.
ولی به صورت علمی تخیلیش موجوده که بازی زیر رو کاملا توصیه می کنم: (ساخت وساز هم داره. مدل نقشه هم به همون صورته.)
Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade - 2006
اما بازیهای خوب استراتژی این یک سال نیم اخیر موارد زیر هستند: (هر چهار مورد فاقد پایگاه سازی)
Empire: Total War - 2009
Warhammer 40,000: Dawn of War II - 2009
Napoleon: Total War - 2010
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising - 2010
بازیهایی که پیشنهاد میشه:
Overlord - 2007
Overlord II - 2009
شبیه به Machinarium بازی زیر پیشنهاد میشه:
Hamlet - 2010
لطفا اسم انگلیسی بازی رو بگین.
بازی جدید ناروتو به نام Naruto : Ultimate Ninja Storm 2 اومده یا نه ؟ اگه اومده میشه یه توضیح دربارش بدید . چون تریلرش خیلی قشنگ بود
سلام
من یه دسته 2 تایی خریدم(یعنی دو دسته دارم)
میخوام ببینم به جز فوتبال چه باری هایی میتونم باهاش بکنم؟ماشین اگه میشه کدوم ماشین دو نفره میشه بازی کردد یا باری های دیگه
ممنون
_________
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)