اره اینرو واقعا قبول دارم سیر بازی یکنواخت بود.
ولی 2 اون به گفته ی خود سازندگانش باید بهتر باشه.
شاهزاده ایرانی از این جهت خیلی بهتر بود
اره اینرو واقعا قبول دارم سیر بازی یکنواخت بود.
ولی 2 اون به گفته ی خود سازندگانش باید بهتر باشه.
شاهزاده ایرانی از این جهت خیلی بهتر بود
سلام دوستان
یک سوال از AssassinsCreed دارم
من قسمت راهنمای بازی رو گذروندم ، اون قسمت دکهکده رو گذروندم و آخرش کلی الوار رو روی سر دشمن ریختم و بعد از اون رییس گروه با یه خنجر من رو زخمی کرد
الان دوباره برگشتم توی بیمارستان و اون آقا و خانم دکتر ،ولی نمیدونم چیکار کنم؟!
خانم دکتره وایستاده کنار کامپیوتر و نمیدونم باید چیکار بکنم!
ممنون میشم کمک کنید
فكر كنم assassins يك رو ميگي نه؟
بله ورژن 1
الان اون مشکلم حل شد ، اما یک مشکل جدید (!)
مرحله های قبلی موقع جنگ با شمشیر وقتی کلیک چپ رو نگه میداشتم و همزمان کلیک راست میکردم با حرکتآی قشنگ دشمن رو نابود میکرد ولی مرحلهی جدید هیچ اتفاقی نمیفته!
دوستان میتونن راهنمایی کنن یا تکنیک خاصی اگر داره بفرمایند؟
ممنون
سلام
می بخشین مال خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیست
فکر کنم باید یه خورده از بازی رو برین تا تکنیک هارو دوباره بلد بشه...
اول اون قابلیت ها هست بعدش گرفته میشه
قبل از هر مرحله ای یه قسمت آموزشی توی میدان تمرین سربازا هست که میتونید حرکات رو یکی یکی دوباره بدست بیارید
ولي ac2 خيلي بهتر شده . من هم مثل تو ac1 از يكنواختيش خسته شدم نيمه كاره از تو كامپيوترم پاكش كردم.
ولي نسخه 2 از بس قشنگ و متنوع بود رو كنسول تو 3 روز تمومش كردم.
خب بازیه خوبی بود و چند روز پیش 3 روزه تمومش کردم ، اگه بازیه دیگه ای داشتم حتما 3 روز بیشتر میشد اما نبود دیگه !
نکات خوب و بدش به نظر من اینا بود .
مبارزه های جذاب با موسیقیه هیجانی و شنیدینی .
گرافیک بالای بازی .
طراحی صحنه ها و شهرهای بسیار زیبا طوری که من حدود 1 روز فقط شهرها رو از نماها مختلف با اون موسیقیه شنیدنی نگاه می کردم .
نکات ضعف فاحشی هم داشت که اشاره کنم
یکنواختی مرحله ها
طولانی بودن بیش از حد
دموهای شدیدن روی اعصاب ! (مقایسه کنید با دمو های Resident Evil , Devil May Cry ! اونا رو آدم 60 بار می تونه ببینه !)
برگشت به زمان حال هم از بدترین ویژگی های بازی بود به نظرم ، ادم رو از حس بیرون می یاورد و چقدر طولانی و خسته کننده هم بود ، اوایل من میشستم و با دقت نگاه می کردم ، ولی بعدش هم به اونجا می رسید میرفتم سراغ خرده کارام !
اینا نظر کلیم بود نسبت به بازی ؛ کلا فکر کنم دوش خیلی بهتر باشه و دیشب که دموش رو توی فروشگاه دیدم کف کردم ! کایت سواری ، پریدن توی آب و ...
گفتن آب ، از بدترین نقاط بازی در فیزیک بسیار خوبش یک نکته ی اعصاب خورد کن بود ، شنا نکردن و مردن در آب ! انصافا در فیزیک کلی بازی لکه ی سیاهیه !
در کل خوب و امیدوارم 2ش حداقل این نقاط ضعف رو نداشته باشه ؛ طولانی بودن و یکنواختی بازی دیگه انگیزه ای برای ماموریت ها اضافی پس از داستانی برای گیمر نمی ذاره ! من بلافاصله پس از تموم کردن Shift + Delete رو فشاریدم : دی
دقیقا همینش باعث شد که من دیگه بازی نکنمش با اینکه از نظر دیزاین و گرافیک و موشن ها و ... یک شاهکار محسوب میشه .یکنواختی مرحله ها
من هم همین چند روز پیش تمومش کردم.
و کاملا موافقم با تمام نظرات داده شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)