سلام
من وقتي ميخوام برنامه divx player رو روي گوشيم نصب كنم ارور ميده كه ليسانس اين نرم افزار با طل شده . نرم افزارشو هم از جي اس ام گرفتم.
يه سوال ديگه چه جوري ميشه عكسها و فيلمهارو از هم جدا كرد تا با هم قاطي نشن من اين كارو با آلبوم كردن انجام دادم ولي بازم همه عكسها كنار هم بودن و فقط وقتي آلبوم رو باز ميكردم از هم جدا نشون داده ميشدن.
من گوشيمو يكي دو روز بيشتر نيست كه گرفتم و يه روز و نيم واسم شارژ نگه ميداره ولي بار اول كه گذاشتمش تو شارژ فقط گذاشتم با طري فول بده و از شارژ كشيدمش . اشكال داره؟
اولا که به جا divx توصیه می کنم نرم افزار core را امتحان کنی.
بعدشم شما گوشیتون چیه؟
منظورت اینه که تو گالری اینا را از هم جدا نشون بده؟
در ضمن بار اول فکر کنم یه 7 8 ساعتی شارژ اولیه نیاز داشته باشه تا باتری آب بندی بشه.
سلام!
یه سوالی دارم بس فوری فوتی!!!
آقا من یه فیلم با فرمت avi ریختم توو گوشی و با DivX پلیر 0.90 اجراش کردم ، خوشبختانه فیلم تصویر داره و بدبختانه صدا نداره!!!
چیکار کنم تا صداش دربیاد؟؟؟
همین فیلم رو با برنامه ی CorePlayer اجرا کردم و اونجا موقع اجرا پیغام می داد :
Player : Audio Codec (AC-3) Not Supported By The Player
و متسفانه اونم فقط تصویر داشت و صدا نداشت!
اینو باید چیکارش کنم تا درست بشه؟؟؟
شما از ورژن جدید core player که دیروز تو این تاپیک گذاشتم استفاده کن ببین فرقی میکنه یا نه؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زمان گوشی رو ببر عقب
می تونی فیلم ها رو بریزی تو شاخه MyVideo اینطوری عکس ها از فیلم ها جدا می شه ولی در کل سیستم جالبی برای Gallery نداره.
حالا من سوال دارم می خوام گوشی رو آپدیت کنم ولی تو نرم افزارش جایی برای تعریف ------ سرور نداره. برای همین کانکت نمی شه راه دیگه ای نداره که گوشی رو آپدیت کرد؟
گوشی را که باید با اتصال به کامپیوتر آپدیت کرد.
برا آموزش نحوه آپدیت یه سری به این تاپیک بزن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید