تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 870 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در جواب اقای s-n باید بگم که گوشیهای نوکیا بدلیل اینکه از سی پی یوی قوی و ال سی دی با 16 میلیون رنگ استفاده میکنند به همین دلیل دارای عمر باتری کمتری هستند!!شما برای اینکه باتریتون بهتر جواب بده در قسمت تنظیمات در انجا که نوشته network وارد شوید و حالت dual mode را به gsm تغییر دهید انگاه میبینید که عمر باتریتون افزایش پیدا میکنه!!در ضمن بدلیل سی پی یوی قوی این گوشی از خاموش و روشن کردن گوشی خود داری کنید چون ممکنه در هر سری که گوشی رو خاموش و روشن میکنید 2 خط از باتریتون کم بشه!!!گوشیهای سونی اریکسون بدلیل نبود باتری مناسب هیچگاه دارای ال سی دی با 16 میلیون رنگ و سی پی یوی قوی نیستند!!!
    خداييش براي من تا حالا نشده با خاموش و روشن كردن 2 تا خط كم بشه... در ضمن خط اولي و آخري هميشه بيشترين شارز رو دارن...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چرا از اول این کارو نکردن؟
    Last edited by asd_rofagha; 28-11-2007 at 07:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه این کار و بکنیم چه تغییری تو سیستم گوشی به وجود میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با اونايي كه من گفتم تست كردي؟؟؟؟؟ اونا بهترينشون هستن!!!!!!
    دوست عزیز.من با دو برنامه اول که گفتی یعنی recever my photo و recover 4all pro انجام دادم...با اولی که پیدا کرد و مثل قبل نتونستن ببینم...با هیچ نرم افزاری..اما با recover 4all پیدا کرد ولی وقتی میخواد recover کنه...کد رجیستر میخواد...شما کد رجیستر یا کرک برنامه recover 4all را دارید به من بدی...شاید بتونم .این بار فیلم را ببینم...با چند تا نرم افزار دیگه هم تست کردم و فیلم را بازیابی کردم...اما با اینکه 48 مگ هست...نمبتونم بازش کنم...پسوند ش هم mp4 هست!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

10

خوب دوستان عزیز rammmy و مرتضی جان قبل از جواب دادن به سوالتون یه عذرخواهی به خاطر تاخیرم بدهکارم .
    خوب مراحل کار اینطوریه که بعد از اینکه pc suite رو باز کردین روی connect to the internet کلیک کنین و بعد یه پنجره به اسم one touch access باز میشه که این تو باید یه سری تنظیمات انجام شه برای این کار روی settings.. کیلیک کنین و توی پنجره بعدی قسمت select modem اون usb ای که گوشیتون به اون وصله رو انتخاب کنین (معمولا خودش روشه) بعد next رو بزنین تو پنجره بعدی قسمت select network operator گزینه دوم یعنی configure the connection manually رو تیک بزنین و بعد هم next و تو این قسمت که سه تا جای خالی میاد که user و pass و access میخواد رو همه رو خالی بزارین (هیچی توش ننویسین) و بعد finish .حالا اگه connect رو کیلیک کنین 3 سووت وصل میشین به نت .بازم میگم 5 شنبه ها و جمعه ها البته اگه پولتون براتون مهمه !!! vbmenu_register("postmenu_1850898", true);
    دوست عزیز..نکه شما این کار را برای خط ایرانسل میگی؟؟ خط من همراه اول هست...چون دوباره کار هایی که گفتی انجام دادم ولی conect نمیشه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز.من با دو برنامه اول که گفتی یعنی recever my photo و recover 4all pro انجام دادم...با اولی که پیدا کرد و مثل قبل نتونستن ببینم...با هیچ نرم افزاری..اما با recover 4all پیدا کرد ولی وقتی میخواد recover کنه...کد رجیستر میخواد...شما کد رجیستر یا کرک برنامه recover 4all را دارید به من بدی...شاید بتونم .این بار فیلم را ببینم...با چند تا نرم افزار دیگه هم تست کردم و فیلم را بازیابی کردم...اما با اینکه 48 مگ هست...نمبتونم بازش کنم...پسوند ش هم mp4 هست!!!
    متاسفانه من امسال كنكور دارم و با خط Dial-up كانكت ميشم. بنا بر اين چون خيلي طول ميكشه شرمندتم... برو به لينك زير و ورژنش رو انخاب كن تا سريال يا كركش رو بگيري...
    www*crackteam*ws/search.shtml?sect=&str=recover&sid=1&page=21

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز..نکه شما این کار را برای خط ایرانسل میگی؟؟ خط من همراه اول هست...چون دوباره کار هایی که گفتی انجام دادم ولی conect نمیشه!!!

دوست عزیز همراه اول اینترنتش کجا بود !!!

یه کم دیگه سعی کن شاید تا یه سال دیگه کانکت شدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه کورش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان برنامه برای screenshot گرفتن از این گوشی سراغ دارین ؟

داره خودمونی میشه nolan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان مشکل پرش تصویر گوشی در زمان کار با ان چیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

فکر کنم منظورت پرش در هنگام پایین اوردن اسکرول در موزیک پلیر در حالت تند باشه ؟؟؟درسته؟؟؟این بدلیل سرعت بالای حرکت هست و ممکنه در فریم ویر بعدی حل بشه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •