جهت اطلاع:بايد ان برنا مه اي كه در كرك بازي است رو بزني بعد okرو بزن وايكون بازي رو انتخاب كن
براي ان ارور
اون پچ 1.01بازی مکس پین دو هست چونکه اونی که میگی مکس پین 3 مکس پین 2 که توش مود کاربرده شده ست.
جهت اطلاع:بايد ان برنا مه اي كه در كرك بازي است رو بزني بعد okرو بزن وايكون بازي رو انتخاب كن
براي ان ارور
اون پچ 1.01بازی مکس پین دو هست چونکه اونی که میگی مکس پین 3 مکس پین 2 که توش مود کاربرده شده ست.
درسته ولي همون ماموريت غير ممكن 3 هست كه مشكله من همان dont sendاست كه درمرحله ي 3 اتفاق ميفته
دوست عزیز مال همه اینطوری هستش .در مورد مكس پين 3 چرا در مرحله ي سوم گير ميكنه و dont sendمياد
سلام
prince of persia two thrones
تو رو خدا کمکم کنید دیگه دارم دیوونه میشم
آخر سر نتونستم این pop3 نصبش کنم
هر چی دیگه به ذهنم رسیده انجام دادم ولی نشد که نشد
آخر سر که میخام اجراش کنم صفحه تاریک میشه و این اخطارو میده
USE SAFE MODE ?
تو رو خدا بگین چیکار کنم
مشخصات کامپیوترم:
کارت گرافیک : Radeon 9200 128 mb
سی پی یو : 2.4 intel
ویندوز : xp sp2
رم : 512
هارد : 160 gb
راستی من شاهزاده ایرانی یک و دو رو بازی کردم با همین سیستمم
سپاس
اروكال جان ممنون دايركتري X دوباره نصب كردم درست شد!
ببينم تو چطور اين همه تجربه داري؟؟؟!!!!
جواب آخرين پست:
ببين من تجربه زيادي ندارم ولي آيا اون علامت سوال هستش اگه هست ويندوزت مشكل داره ميگه از سيف مود استفاده كن!!!!
(البته گفتما به حرفم زياد اعتتماد نكن صبر كن اروكال جان بياد جوابتو بده!!)
يعني هيچ راهي وجود نداره كه بتونم ردش كنم![]()
عزيزم من انقدر با سيستم هاي خراب و بازي هاي خراب سروكله زدم و اطلاعات زيادي جمع كردم ( نميخوام از خودم تعريف كنم )اروكال جان ممنون دايركتري X دوباره نصب كردم درست شد!
ببينم تو چطور اين همه تجربه داري؟؟؟!!!!
جواب آخرين پست:
ببين من تجربه زيادي ندارم ولي آيا اون علامت سوال هستش اگه هست ويندوزت مشكل داره ميگه از سيف مود استفاده كن!!!!
(البته گفتما به حرفم زياد اعتتماد نكن صبر كن اروكال جان بياد جوابتو بده!!)
ببينيد من نميخوام تبليق كنم ولي يك شركت كه اسمش رو هم دقيقا يادم نيست اين بازي رو به طور كامل عرضه كرده . قيمتش هم 4500 بود . دوستان بي خيال اين بازي بشيد . چون اصلا هيچ ربطي به مكس پين 3 نداره .يعني هيچ راهي وجود نداره كه بتونم ردش كنم
دوست عزيز شما ميخواي يه بار ديگه بازي رو نصب كن و هرجا كه پيغام Safe Mode داد No بزن . اگه Yes بزني در گرافيك بازي خيلي مشكل پيدا ميكني .سلام
prince of persia two thrones
تو رو خدا کمکم کنید دیگه دارم دیوونه میشم
آخر سر نتونستم این pop3 نصبش کنم
هر چی دیگه به ذهنم رسیده انجام دادم ولی نشد که نشد
آخر سر که میخام اجراش کنم صفحه تاریک میشه و این اخطارو میده
USE SAFE MODE ?
تو رو خدا بگین چیکار کنم
مشخصات کامپیوترم:
کارت گرافیک : Radeon 9200 128 mb
سی پی یو : 2.4 intel
ویندوز : xp sp2
رم : 512
هارد : 160 gb
راستی من شاهزاده ایرانی یک و دو رو بازی کردم با همین سیستمم
سپاس
ميتوني يه بار ديگه هم درايور كارت گرافيكت رو پاك كني و جديدترين ورژنش رو نصب كني .
در رابطه با نصب just causeموقع نصب سي دي اول اون اخراش ارور ميده كه نمي تونه سيدي رو بخونه مشكلش چيه
دوست عزيز خوب سيدي خيلي خش داره .در رابطه با نصب just causeموقع نصب سي دي اول اون اخراش ارور ميده كه نمي تونه سيدي رو بخونه مشكلش چيه
شما اولا يه عكس از ارور بزار .
دوما ميتوني از سيدي بازي يه Image بگيري و با Image بازي رو نصب كني .
در مورد نصب nbalive06بعد از نصب چگونه ميتونم از برامه ي دايمون استفاده كنم لطفا كامل توضيح دهيد طرز استفادش
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)