دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟![]()
دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟![]()
تا جایی که میدونم ارتش دوره تکمیلی رو قبول نمیکنه
دوستان کسی که معافیت اعصاب و روان بگیره از گرفتن گواهینامه و پاسپورت و بیمه منع میشه، بعد از چند وقت که از کارت میگذره میتونیم گواهینامه و پاسپور در خواست بدیم؟ روندش چگونس؟
بله كليه بيمارى هاى اعصاب و روان شامل كارت معافيت قرمز هستند و متاسفانه اين افراد از گرفتن گواهينامه ، مشاغل دولتى و جواز كسب محروم هستند ، طول مدت خاصى وحود ندارد كه فرد بتواند اقدام به گرفتن يكى از اين موارد ها بكند ، در پادگان موردى بود كه طرف بعد از ٨ سال از گرفتن معافيت اعصاب و روان امده بود و مى خواست به هر نحوى شده بتواند گواهينامه بگيرد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من تک پسر هستم و پدرم ۵۰ سالشه ک دیسک کمر داره. بعضی وقتا دیسکش ک میگیره زمینگیر میشه. آیا احتمال معافی کفالت هست؟
سایتش اینه ولی کد سخا میخواد که باید از پلیس +10 بگیری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نرم افزار بود دانلاود کردم کد سخا وملی میزدی پیبامک برام امد که شما اعزام یک دی هستین این راسته یا برا همه امده خداوکیبلی زور داره از خرداد بیکارم پذیرش سپاه گرفته بودم
ايتدا معافيت كفالت شرط سنى يعني ٧٠ سال دارد ، اما اين شرط كافيه ، لازم نيست . در صورتى كه بيمارى فرد شديد باشد يا فرد معلوليت بالايي داشته باشد زير سن قانون نيز معافيت مى دهند
اما ديسك كمرى كه گاهى اذيت مى كنه رو معافيت نمى دهند ، افراد زيادى با بيمارى هاى سخت تر پرونده شون رد شده است.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
والا اعزامها اوضاعشون بیریخت شده یکی از آشناها هست که از اسفند گذشته دفترچه پست کرده و کد مازاد خورده براش زدن آبان
توی سایت نظام وظیفه هم همون نرم افزار هست
پدر من هم همین مشکل رو داره البته شدید هنوز نتیجه درخواستم مشخص نشده ولی توی این رفت آمد هایی که به بیمارستان ناجا داشتم یه چیزایی دستم اومده اگه خواستید جواب MRI رو واسم بفرستید نظرم رو میگم![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)