تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3309 از 4105 اولاول ... 230928093209325932993305330633073308330933103311331233133319335934093809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,081 به 33,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟
    تا جایی که میدونم ارتش دوره تکمیلی رو قبول نمیکنه

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان کسی که معافیت اعصاب و روان بگیره از گرفتن گواهینامه و پاسپورت و بیمه منع میشه، بعد از چند وقت که از کارت میگذره میتونیم گواهینامه و پاسپور در خواست بدیم؟ روندش چگونس؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی که معافیت اعصاب و روان بگیره از گرفتن گواهینامه و پاسپورت و بیمه منع میشه، بعد از چند وقت که از کارت میگذره میتونیم گواهینامه و پاسپور در خواست بدیم؟ روندش چگونس؟
    بله كليه بيمارى هاى اعصاب و روان شامل كارت معافيت قرمز هستند و متاسفانه اين افراد از گرفتن گواهينامه ، مشاغل دولتى و جواز كسب محروم هستند ، طول مدت خاصى وحود ندارد كه فرد بتواند اقدام به گرفتن يكى از اين موارد ها بكند ، در پادگان موردى بود كه طرف بعد از ٨ سال از گرفتن معافيت اعصاب و روان امده بود و مى خواست به هر نحوى شده بتواند گواهينامه بگيرد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من تک پسر هستم و پدرم ۵۰ سالشه ک دیسک کمر داره. بعضی وقتا دیسکش ک میگیره زمینگیر میشه. آیا احتمال معافی کفالت هست؟

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این سایت ادرسشه میدیبن منم برم ببینم کجا افتادم

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این سایت ادرسشه میدیبن منم برم ببینم کجا افتادم
    سایتش اینه ولی کد سخا میخواد که باید از پلیس +10 بگیری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه نرم افزار بود دانلاود کردم کد سخا وملی میزدی پیبامک برام امد که شما اعزام یک دی هستین این راسته یا برا همه امده خداوکیبلی زور داره از خرداد بیکارم پذیرش سپاه گرفته بودم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من تک پسر هستم و پدرم ۵۰ سالشه ک دیسک کمر داره. بعضی وقتا دیسکش ک میگیره زمینگیر میشه. آیا احتمال معافی کفالت هست؟
    ايتدا معافيت كفالت شرط سنى يعني ٧٠ سال دارد ، اما اين شرط كافيه ، لازم نيست . در صورتى كه بيمارى فرد شديد باشد يا فرد معلوليت بالايي داشته باشد زير سن قانون نيز معافيت مى دهند
    اما ديسك كمرى كه گاهى اذيت مى كنه رو معافيت نمى دهند ، افراد زيادى با بيمارى هاى سخت تر پرونده شون رد شده است.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه نرم افزار بود دانلاود کردم کد سخا وملی میزدی پیبامک برام امد که شما اعزام یک دی هستین این راسته یا برا همه امده خداوکیبلی زور داره از خرداد بیکارم پذیرش سپاه گرفته بودم
    والا اعزامها اوضاعشون بیریخت شده یکی از آشناها هست که از اسفند گذشته دفترچه پست کرده و کد مازاد خورده براش زدن آبان

توی سایت نظام وظیفه هم همون نرم افزار هست

پدر من هم همین مشکل رو داره البته شدید هنوز نتیجه درخواستم مشخص نشده ولی توی این رفت آمد هایی که به بیمارستان ناجا داشتم یه چیزایی دستم اومده اگه خواستید جواب MRI رو واسم بفرستید نظرم رو میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •