دوستان خیلی اوضاع خرابه باید یه حرکتی کنیم شاتل جوابگو نیست خیلی سرعتها افتضاح شده
هرکی طرحی به نظرش میرسه اینجا اعلام کنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان خیلی اوضاع خرابه باید یه حرکتی کنیم شاتل جوابگو نیست خیلی سرعتها افتضاح شده
هرکی طرحی به نظرش میرسه اینجا اعلام کنه
ای بابا کسی نیست اشتراک 2 مگ داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من خواستم برم از یه شرکت دیگه نت بگیرم ز زدم پرسیدم طرف گفت اگه واسه افت سرعت و افزایش پینگ می خوای نت بگیری کلا بیخیال شو چون همه شرکت ها به خاطر خرابی مخابرات توی خراسان جنوبی این طوری شدن
ز زدم شاتل هم همین رو گفت
حالا نمی فهمم این افت سرعت واسه خود شاتله یا واسه مشکل مخابرات؟ الان سرعت دقیق دوستان توی شب چقدر هست؟
سلام دوست عزیز
من 2 روز پیش از 512 اومدم رو 2 مگ
شب اول خوب بود حدود 4 گیگ گرفتم اما دیشب افتضاح بود 200 مگ زوری گرفت
دیشب من یه تستی کردم یه چنتا فایل از خود سایت شاتــــــــــــــــــــــ ـــر گرفتم سرعت 240 KB/s بود اما لینک از جاهای دیگه سرعتش رو 6 KB/s بود
الان میخوام زنگ بزنم ببینم چی میگن.
احتمالا این دفعه می گن یه فیل از اون طرفا رد می شده که پاش رفته رو فیبر نوری شاتل و اینترنت شما دچار اخلال شده
اما هیچ دلیل ثانویه ای نداره جز اینکه شما بیشاز حد مجاز تعیین نشده ی رسمی شاتل ! دانلود کردین و بصورت کاملا عمدی سرعت شمارو محدود کردن
پیگیری هم هیچ فایده ای نداره، خونه ی آخرش اعتراف که آره شما رفتی تو لیست سیاه و این لیست دست ماها نیست و فقط از از تهران می شه تغییرش داد که تا ابد هم دنبال بگیری دستت به اونی که باید برسه نمی رسه
فعلا تنها راهش دانلود نکردن حتی 1 مگابایته تا چند روز بگذره و از اون لیست کذایی خارج شی
بعد از آزاد شدن سرعت هم اگه یه شب حتی 100 مگ بیشتر از حد مجاز یعنی 1 گیگ دانلود کنی دوباره می شه همین آش و همین کاسه ی ترک خورده
واسه همتون انقدر کنده این روزا دوستان؟! واسه من که افتضاحه، آرت 2 دارم 2 ماهه، به اسم 70 -80 کیلوبابت
در ثانیه دانلود بم دادند، ولی فقط 1 روز این سرعتو داشت. همیشه روی 30 - 35 هستش. الانم که چندروزه داغون شده.
پرت های وی پی ان های شمام بستس؟! من از دوتا شرکت وی پی ان دارم ولی هردو...
آره v p n فعلا تعطیله.
آره دوست عزیز از پنجشنبه سرعت ها رو کم کرد. دیگه شب ها که نگو بی شرف ها از دایل آپ هم کمتر میدن. برای این 128 دیقیقاً سه برابر مخابرات هم پول میگیرن یک سوم مخابرات سرعت دارن میدن از چند روز گذشته. ولی قبلش خدایی خوب بود. نزدیک 5 ساله شاتل دارم این جور کثیف کاری در نیاورده روی آرت تا حالا. به امضای من دقت کن و نگران نباش فقط سرویس شما این طوری نشده همه رو محدود کردن.
خدایی این که نشد کار هر روز میایم میگه آره برا من کم برا تو هم کم شده ؟ افتضاحه ؟ یک کاری باید کرد ! میگم همه تو یک ساعت حداقل به پشتیبانش یک pm بدیم بگیم وضعیت اینطوری بمونه فسخ میکنیم ...
دوست من، هر اشتراکی فقط برای همون خط و همون آدرس هست،در صورت جابجایی یا تغییر خط تلفن مثله اینه که یه یوزر جدید تقاضای اشتراک بده. با بخش فروش تماس بگیرید بهتون میگن
آقا به نظر من هم باید یه کاری بکنیم یه جوری اعتراض جمعی کنیم اینجوری پیش بره چند وقت دیگه زنگ بزنی بگی سرعتم اومده رو 4 میگه خوبه طبیعیه مشکلی من نمی بینم
هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)