تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3308 از 4751 اولاول ... 2308280832083258329833043305330633073308330933103311331233183358340838084308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,071 به 33,080 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان خیلی اوضاع خرابه باید یه حرکتی کنیم شاتل جوابگو نیست خیلی سرعتها افتضاح شده
    هرکی طرحی به نظرش میرسه اینجا اعلام کنه

2. این کاربر از birang1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ای بابا کسی نیست اشتراک 2 مگ داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

من خواستم برم از یه شرکت دیگه نت بگیرم ز زدم پرسیدم طرف گفت اگه واسه افت سرعت و افزایش پینگ می خوای نت بگیری کلا بیخیال شو چون همه شرکت ها به خاطر خرابی مخابرات توی خراسان جنوبی این طوری شدن
    ز زدم شاتل هم همین رو گفت
    حالا نمی فهمم این افت سرعت واسه خود شاتله یا واسه مشکل مخابرات؟ الان سرعت دقیق دوستان توی شب چقدر هست؟

داره خودمونی میشه ehsan_system's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

10

بابا من 2 مگ دارم این چه وضعیه سرعت دانلود 30
    با این که بوسم نمیشه گرفت چه برسه به فایل
    کسی اینجا 2 مگ داره؟ سرعت دانلود شبانه چطوره؟
    ای بابا کسی نیست اشتراک 2 مگ داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

من خواستم برم از یه شرکت دیگه نت بگیرم ز زدم پرسیدم طرف گفت اگه واسه افت سرعت و افزایش پینگ می خوای نت بگیری کلا بیخیال شو چون همه شرکت ها به خاطر خرابی مخابرات توی خراسان جنوبی این طوری شدن
    حالا نمی فهمم این افت سرعت واسه خود شاتله یا واسه مشکل مخابرات؟ الان سرعت دقیق دوستان توی شب چقدر هست؟

سلام دوست عزیز
    من 2 روز پیش از 512 اومدم رو 2 مگ
    شب اول خوب بود حدود 4 گیگ گرفتم اما دیشب افتضاح بود 200 مگ زوری گرفت
    دیشب من یه تستی کردم یه چنتا فایل از خود سایت شاتــــــــــــــــــــــ ـــر گرفتم سرعت 240 KB/s بود اما لینک از جاهای دیگه سرعتش رو 6 KB/s بود
    الان میخوام زنگ بزنم ببینم چی میگن.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من 2 روز پیش از 512 اومدم رو 2 مگ
    شب اول خوب بود حدود 4 گیگ گرفتم اما دیشب افتضاح بود 200 مگ زوری گرفت
    دیشب من یه تستی کردم یه چنتا فایل از خود سایت شاتــــــــــــــــــــــ ـــر گرفتم سرعت 240 KB/s بود اما لینک از جاهای دیگه سرعتش رو 6 KB/s بود
    الان میخوام زنگ بزنم ببینم چی میگن.
    احتمالا این دفعه می گن یه فیل از اون طرفا رد می شده که پاش رفته رو فیبر نوری شاتل و اینترنت شما دچار اخلال شده
    اما هیچ دلیل ثانویه ای نداره جز اینکه شما بیشاز حد مجاز تعیین نشده ی رسمی شاتل ! دانلود کردین و بصورت کاملا عمدی سرعت شمارو محدود کردن
    پیگیری هم هیچ فایده ای نداره، خونه ی آخرش اعتراف که آره شما رفتی تو لیست سیاه و این لیست دست ماها نیست و فقط از از تهران می شه تغییرش داد که تا ابد هم دنبال بگیری دستت به اونی که باید برسه نمی رسه
    فعلا تنها راهش دانلود نکردن حتی 1 مگابایته تا چند روز بگذره و از اون لیست کذایی خارج شی
    بعد از آزاد شدن سرعت هم اگه یه شب حتی 100 مگ بیشتر از حد مجاز یعنی 1 گیگ دانلود کنی دوباره می شه همین آش و همین کاسه ی ترک خورده

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واسه همتون انقدر کنده این روزا دوستان؟! واسه من که افتضاحه، آرت 2 دارم 2 ماهه، به اسم 70 -80 کیلوبابت
    در ثانیه دانلود بم دادند، ولی فقط 1 روز این سرعتو داشت. همیشه روی 30 - 35 هستش. الانم که چندروزه داغون شده.
    پرت های وی پی ان های شمام بستس؟! من از دوتا شرکت وی پی ان دارم ولی هردو...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واسه همتون انقدر کنده این روزا دوستان؟! واسه من که افتضاحه، آرت 2 دارم 2 ماهه، به اسم 70 -80 کیلوبابت
    در ثانیه دانلود بم دادند، ولی فقط 1 روز این سرعتو داشت. همیشه روی 30 - 35 هستش. الانم که چندروزه داغون شده.
    آره v p n فعلا تعطیله.

8. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آره دوست عزیز از پنجشنبه سرعت ها رو کم کرد. دیگه شب ها که نگو بی شرف ها از دایل آپ هم کمتر میدن. برای این 128 دیقیقاً سه برابر مخابرات هم پول میگیرن یک سوم مخابرات سرعت دارن میدن از چند روز گذشته. ولی قبلش خدایی خوب بود. نزدیک 5 ساله شاتل دارم این جور کثیف کاری در نیاورده روی آرت تا حالا. به امضای من دقت کن و نگران نباش فقط سرویس شما این طوری نشده همه رو محدود کردن.

10. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدایی این که نشد کار هر روز میایم میگه آره برا من کم برا تو هم کم شده ؟ افتضاحه ؟ یک کاری باید کرد ! میگم همه تو یک ساعت حداقل به پشتیبانش یک pm بدیم بگیم وضعیت اینطوری بمونه فسخ میکنیم ...

12. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو رو خدا راست میگین؟
    من قلبم ضعیفه ها
    دوست من، هر اشتراکی فقط برای همون خط و همون آدرس هست،در صورت جابجایی یا تغییر خط تلفن مثله اینه که یه یوزر جدید تقاضای اشتراک بده. با بخش فروش تماس بگیرید بهتون میگن

14. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا به نظر من هم باید یه کاری بکنیم یه جوری اعتراض جمعی کنیم اینجوری پیش بره چند وقت دیگه زنگ بزنی بگی سرعتم اومده رو 4 میگه خوبه طبیعیه مشکلی من نمی بینم

16. این کاربر از Gpower بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •