-----------
-----------
Last edited by mani6606; 05-10-2015 at 17:29.
-------------
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درود مانی عزیز
ایشون هم تحت پوشش بهزیستی هستند
وضعیت جسمانی پدر هم ملاک نیستکمیته امداد یا بهزیستی
از قانون های جدید خبر ندارم , اگر شما می فر مایید حتما من اشتباه میکنمهمچنین در صورتیکه پدر مشمول در قید حیات باشد وضعیت جسمانی وی ملاک رسیدگی نبوده و صرفا تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و یا بهزیستی بودن پدر یا مادر مشمول شرط اصلی رسیدگی می باشد.
راستی دوستان کارت معافیت من هم صادر شده , انشاالله چند روز دیگه به دست میرسه
از همه دوستانی که تو این تاپیک کمک کردند , مخصوصا مانی عزیز تشکر می کنم
- - - Updated - - -
درود مانی عزیز
ایشون هم تحت پوشش بهزیستی هستند
وضعیت جسمانی پدر هم ملاک نیستکمیته امداد یا بهزیستی
از قانون های جدید خبر ندارم , اگر شما می فر مایید حتما من اشتباه میکنمهمچنین در صورتیکه پدر مشمول در قید حیات باشد وضعیت جسمانی وی ملاک رسیدگی نبوده و صرفا تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و یا بهزیستی بودن پدر یا مادر مشمول شرط اصلی رسیدگی می باشد.
راستی دوستان کارت معافیت من هم صادر شده , انشاالله چند روز دیگه به دست میرسه
از همه دوستانی که تو این تاپیک کمک کردند , مخصوصا مانی عزیز تشکر می کنم
ایا فردی که تک فرزنده پسره میتونه ب این روش اینوقاتون رو دور بزنه؟
قبل از اقدام برای معافی پدر و مادرش از هم جدا بشن کفالت موقعت رو که گرفت پدر و مادرش غیر رسمی ازدواج کنن ( یعنی فقط خبطه عقد خونده بشه تو شناسنامه ثبت نشه) پس از 30 ماه ازوداج رسمی کنن
با این کار طرف مثل اب خوردن معاف میشه که؟
- - - Updated - - -
ایا فردی که تک فرزنده پسره میتونه ب این روش اینوقاتون رو دور بزنه؟
قبل از اقدام برای معافی پدر و مادرش از هم جدا بشن کفالت موقعت رو که گرفت پدر و مادرش غیر رسمی ازدواج کنن ( یعنی فقط خبطه عقد خونده بشه تو شناسنامه ثبت نشه) پس از 30 ماه ازوداج رسمی کنن
با این کار طرف مثل اب خوردن معاف میشه که؟
بله می تونه
بله می تونه
خوب خودتون فکر کنید بعد از جدایی سوری چه مشکلاتی می تونه پدید بیاد و کمتر خانواده ای حاظرن از هم جدا بشن مشکلاتی از قبیل قطع شدن بیمه و ارث و خدشه دار شدن شناسنامه و ......
اگه معافیت به این مشکلات میارزه خوب می تونن اقدام کنن که فکر کنم کمتر خانواده ای حاظر باشن به اینصورت اقدام کنن
Last edited by DJ_EBI; 06-10-2015 at 02:15.
این بله ای که شما میگی هرکس ندونه میگه سه سوته درست میشه، کافیه از کسی که یه بار این مراحل رو طی کرده بپرسی تا بفهمی چه دردسرهایی که نکشیده
همین حالا کفالت پدری که بیماریش فریاد میزنه رو به این مفتی قبول نمیکنن چه برسه به روشی که همه میدونن میشه خیلی راحت دورش زد
و اینکه هرکسی خدمت رفته قبول داره جز بدبختی و سخت گذشتن عمر و از بین رفتار روحیه و جوونی چیزی نیست
چرا فکر کردی یه خانواده فقط به یه پاره کاغذی بنده که حاضرم شرط ببندم که پدر و مادر ها حتی سرعقد هم کامل نخوندنش؟!!
بیمه هم کاملا قابل برگشته، سی ماه که گذشت و معافیت دایمی شد پدر و مادر میتونن عقدشون رو رسمی کنن و برن سر زندگی شون، مثل اول
شناسنامه هم یه المثنی بگیرن ، شناسنامه هم درست میشه
فقط این وسط با یه کاغذ بازی 21 ماه از عمر یکی از اعضای زنده میشه، 21 ماه از اوج جوونی...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
فکر می کنم تو پاسخم حرفی از آسون بودن گرفتن این معافیت نگفتم!+اینکه مگه چند درصد تک پسر هستن و غیبت ندارن ؟
به طبع هر چقدر معافیت آسون بیاد از اون ور گرفتنش تو نظام وظیفه بسیار مشکل میاد قانونم 100% پیش بینی لازمو کرده باسه بروز همچین دور زدنی
شما کلن همه چیرو ساده گرفتی برو به پدر مادرت بگو از هم طلاق بگیرین باسه معافیت من ببین چی بهت میگن
منم پاسخ هایی که به دوستان تو اینجا میدم از خودم درنمیارم یه چیزی بگم 1.چون خودم بعضی از این مراحلو طی کردم و از روندش اطلاع دارم 2.به واسطه ی اینکه یکی از اعضای خانواده تو نظام وظیفه هستن سوالاتی که یه مقدار مشکل باشه از ایشون راهنمایی میگیرم3. با استناد به سایت نظام وظیفه
اینم شرایط معافیت کفالت مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by DJ_EBI; 06-10-2015 at 09:25.
برای این مورد خاص قانون چه پیشگیری هایی کرده؟!
اعزامی های آبان ماه کسی برگ سفیدش رو گرفته؟؟ مشخص نشده کجا افتادیم؟
در موارد سختگیرانه که امومن مراکز استان رو در بر می گیره مسئول رسیدگی درخواست تحقیق از محل زندگی رو می ده که با پرس و جو از همسایگان هم محلی ها شروع میشه
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)