تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3307 از 4105 اولاول ... 230728073207325732973303330433053306330733083309331033113317335734073807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,061 به 33,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

-----------
    Last edited by mani6606; 05-10-2015 at 17:29.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

-------------

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله وجود دارد اما پيش شرط هايي هم دارد اولا كه خانواده تحت پوشش كميته امداد ياشند و همچنين پدر ناتوان يا در قيد حيات نباشد

درود مانی عزیز

ایشون هم تحت پوشش بهزیستی هستند

کمیته امداد یا بهزیستی
    وضعیت جسمانی پدر هم ملاک نیست

همچنین در صورتیکه پدر مشمول در قید حیات باشد وضعیت جسمانی وی ملاک رسیدگی نبوده و صرفا تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و یا بهزیستی بودن پدر یا مادر مشمول شرط اصلی رسیدگی می باشد.
    از قانون های جدید خبر ندارم , اگر شما می فر مایید حتما من اشتباه میکنم

راستی دوستان کارت معافیت من هم صادر شده , انشاالله چند روز دیگه به دست میرسه

از همه دوستانی که تو این تاپیک کمک کردند , مخصوصا مانی عزیز تشکر می کنم

- - - Updated - - -

بله وجود دارد اما پيش شرط هايي هم دارد اولا كه خانواده تحت پوشش كميته امداد ياشند و همچنين پدر ناتوان يا در قيد حيات نباشد

درود مانی عزیز

ایشون هم تحت پوشش بهزیستی هستند

کمیته امداد یا بهزیستی
    وضعیت جسمانی پدر هم ملاک نیست

همچنین در صورتیکه پدر مشمول در قید حیات باشد وضعیت جسمانی وی ملاک رسیدگی نبوده و صرفا تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و یا بهزیستی بودن پدر یا مادر مشمول شرط اصلی رسیدگی می باشد.
    از قانون های جدید خبر ندارم , اگر شما می فر مایید حتما من اشتباه میکنم

راستی دوستان کارت معافیت من هم صادر شده , انشاالله چند روز دیگه به دست میرسه

از همه دوستانی که تو این تاپیک کمک کردند , مخصوصا مانی عزیز تشکر می کنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مادر.
    تو قانون قدیم باید از تاریخ جدایی چند وقتی می گذشت ولی تو قانون جدید می تونید هر موقع خواستید اقدام کنید سری اول یک معافیت موقت 30 ماهه میدن در صورتی که ازداوج نکردن و در قید حیات بودن بعد 30 ماه می رید تبدیلش می کنید به دائم و اگر بیشتر از 30 ماه از تاریخ جدایی گذشته باشه معافیت دائمی همون اول میدن
    همچنین در صورتی که خواهر شما مجرد باشه می تونید باسه کفالت ایشون هم اقدام کنید

1- شروط اصلي براي معافيت كفالت خواهر كدامند؟
    جواب : الف) پدر فوت كرده باشد ب) مشمول تنها برادر بالاي 18 سال او باشد ج) خواهر سرپرست ديگري غير از مشمول نداشته باشد.
    1- شروط اصلي براي بهره‌مندي از معافيت كفالت مادر كدامند؟
    جواب :
    الف) مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد.
    ب) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.
    ایا فردی که تک فرزنده پسره میتونه ب این روش اینوقاتون رو دور بزنه؟
    قبل از اقدام برای معافی پدر و مادرش از هم جدا بشن کفالت موقعت رو که گرفت پدر و مادرش غیر رسمی ازدواج کنن ( یعنی فقط خبطه عقد خونده بشه تو شناسنامه ثبت نشه) پس از 30 ماه ازوداج رسمی کنن
    با این کار طرف مثل اب خوردن معاف میشه که؟

- - - Updated - - -

مادر.
    تو قانون قدیم باید از تاریخ جدایی چند وقتی می گذشت ولی تو قانون جدید می تونید هر موقع خواستید اقدام کنید سری اول یک معافیت موقت 30 ماهه میدن در صورتی که ازداوج نکردن و در قید حیات بودن بعد 30 ماه می رید تبدیلش می کنید به دائم و اگر بیشتر از 30 ماه از تاریخ جدایی گذشته باشه معافیت دائمی همون اول میدن
    همچنین در صورتی که خواهر شما مجرد باشه می تونید باسه کفالت ایشون هم اقدام کنید

1- شروط اصلي براي معافيت كفالت خواهر كدامند؟
    جواب : الف) پدر فوت كرده باشد ب) مشمول تنها برادر بالاي 18 سال او باشد ج) خواهر سرپرست ديگري غير از مشمول نداشته باشد.
    1- شروط اصلي براي بهره‌مندي از معافيت كفالت مادر كدامند؟
    جواب :
    الف) مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد.
    ب) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.
    قبل از اقدام برای معافی پدر و مادرش از هم جدا بشن کفالت موقعت رو که گرفت پدر و مادرش غیر رسمی ازدواج کنن ( یعنی فقط خبطه عقد خونده بشه تو شناسنامه ثبت نشه) پس از 30 ماه ازوداج رسمی کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

- - - Updated - - -

بله می تونه

- - - Updated - - -

بله می تونه
    خوب خودتون فکر کنید بعد از جدایی سوری چه مشکلاتی می تونه پدید بیاد و کمتر خانواده ای حاظرن از هم جدا بشن مشکلاتی از قبیل قطع شدن بیمه و ارث و خدشه دار شدن شناسنامه و ......
    اگه معافیت به این مشکلات میارزه خوب می تونن اقدام کنن که فکر کنم کمتر خانواده ای حاظر باشن به اینصورت اقدام کنن
    Last edited by DJ_EBI; 06-10-2015 at 02:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بله می تونه

بله می تونه
    خوب خودتون فکر کنید بعد از جدایی سوری چه مشکلاتی می تونه پدید بیاد و کمتر خانواده ای حاظرن از هم جدا بشن مشکلاتی از قبیل قطع شدن بیمه و ارث و خدشه دار شدن شناسنامه و ......
    اگه معافیت به این مشکلات میارزه خوب می تونن اقدام کنن که فکر کنم کمتر خانواده ای حاظر باشن به اینصورت اقدام کنن
    این بله ای که شما میگی هرکس ندونه میگه سه سوته درست میشه، کافیه از کسی که یه بار این مراحل رو طی کرده بپرسی تا بفهمی چه دردسرهایی که نکشیده
    همین حالا کفالت پدری که بیماریش فریاد میزنه رو به این مفتی قبول نمیکنن چه برسه به روشی که همه میدونن میشه خیلی راحت دورش زد

و اینکه هرکسی خدمت رفته قبول داره جز بدبختی و سخت گذشتن عمر و از بین رفتار روحیه و جوونی چیزی نیست

چرا فکر کردی یه خانواده فقط به یه پاره کاغذی بنده که حاضرم شرط ببندم که پدر و مادر ها حتی سرعقد هم کامل نخوندنش؟!!

بیمه هم کاملا قابل برگشته، سی ماه که گذشت و معافیت دایمی شد پدر و مادر میتونن عقدشون رو رسمی کنن و برن سر زندگی شون، مثل اول

شناسنامه هم یه المثنی بگیرن ، شناسنامه هم درست میشه

فقط این وسط با یه کاغذ بازی 21 ماه از عمر یکی از اعضای زنده میشه، 21 ماه از اوج جوونی...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این بله ای که شما میگی هرکس ندونه میگه سه سوته درست میشه، کافیه از کسی که یه بار این مراحل رو طی کرده بپرسی تا بفهمی چه دردسرهایی که نکشیده
    همین حالا کفالت پدری که بیماریش فریاد میزنه رو به این مفتی قبول نمیکنن چه برسه به روشی که همه میدونن میشه خیلی راحت دورش زد

و اینکه هرکسی خدمت رفته قبول داره جز بدبختی و سخت گذشتن عمر و از بین رفتار روحیه و جوونی چیزی نیست

چرا فکر کردی یه خانواده فقط به یه پاره کاغذی بنده که حاضرم شرط ببندم که پدر و مادر ها حتی سرعقد هم کامل نخوندنش؟!!

بیمه هم کاملا قابل برگشته، سی ماه که گذشت و معافیت دایمی شد پدر و مادر میتونن عقدشون رو رسمی کنن و برن سر زندگی شون، مثل اول

شناسنامه هم یه المثنی بگیرن ، شناسنامه هم درست میشه

فقط این وسط با یه کاغذ بازی 21 ماه از عمر یکی از اعضای زنده میشه، 21 ماه از اوج جوونی...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
    فکر می کنم تو پاسخم حرفی از آسون بودن گرفتن این معافیت نگفتم!+اینکه مگه چند درصد تک پسر هستن و غیبت ندارن ؟
    به طبع هر چقدر معافیت آسون بیاد از اون ور گرفتنش تو نظام وظیفه بسیار مشکل میاد قانونم 100% پیش بینی لازمو کرده باسه بروز همچین دور زدنی
    شما کلن همه چیرو ساده گرفتی برو به پدر مادرت بگو از هم طلاق بگیرین باسه معافیت من ببین چی بهت میگن
    منم پاسخ هایی که به دوستان تو اینجا میدم از خودم درنمیارم یه چیزی بگم 1.چون خودم بعضی از این مراحلو طی کردم و از روندش اطلاع دارم 2.به واسطه ی اینکه یکی از اعضای خانواده تو نظام وظیفه هستن سوالاتی که یه مقدار مشکل باشه از ایشون راهنمایی میگیرم3. با استناد به سایت نظام وظیفه
    اینم شرایط معافیت کفالت مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by DJ_EBI; 06-10-2015 at 09:25.

8. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فکر می کنم تو پاسخم حرفی از آسون بودن گرفتن این معافیت نگفتم!+اینکه مگه چند درصد تک پسر هستن و غیبت ندارن ؟
    به طبع هر چقدر معافیت آسون بیاد از اون ور گرفتنش تو نظام وظیفه بسیار مشکل میاد قانونم 100% پیش بینی لازمو کرده باسه بروز همچین دور زدنی
    شما کلن همه چیرو ساده گرفتی برو به پدر مادرت بگو از هم طلاق بگیرین باسه معافیت من ببین چی بهت میگن
    منم پاسخ هایی که به دوستان تو اینجا میدم از خودم درنمیارم یه چیزی بگم 1.چون خودم بعضی از این مراحلو طی کردم و از روندش اطلاع دارم 2.به واسطه ی اینکه یکی از اعضای خانواده تو نظام وظیفه هستن سوالاتی که یه مقدار مشکل باشه از ایشون راهنمایی میگیرم3. با استناد به سایت نظام وظیفه
    اینم شرایط معافیت کفالت مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای این مورد خاص قانون چه پیشگیری هایی کرده؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اعزامی های آبان ماه کسی برگ سفیدش رو گرفته؟؟ مشخص نشده کجا افتادیم؟

11. این کاربر از amir_136811 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برای این مورد خاص قانون چه پیشگیری هایی کرده؟!
    در موارد سختگیرانه که امومن مراکز استان رو در بر می گیره مسئول رسیدگی درخواست تحقیق از محل زندگی رو می ده که با پرس و جو از همسایگان هم محلی ها شروع میشه

13. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •