شما که 512 گرفتی پس زبونت درازه یعنی میتونی زنگ بزنی بهشون هر چی دلت میخواد بهشون بگی
من که سرعتم اومد پایین هی میگفتن دانلودت باید 16 باشه چیزی نتونستم بگم بهشون
شما یه زنگ بزن خیلی بهنتره در واقع اونا نمیتونن بهت چیری بگن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما که 512 گرفتی پس زبونت درازه یعنی میتونی زنگ بزنی بهشون هر چی دلت میخواد بهشون بگی
من که سرعتم اومد پایین هی میگفتن دانلودت باید 16 باشه چیزی نتونستم بگم بهشون
شما یه زنگ بزن خیلی بهنتره در واقع اونا نمیتونن بهت چیری بگن
بابا من 2 مگ دارم این چه وضعیه سرعت دانلود 30
با این که بوسم نمیشه گرفت چه برسه به فایل
کسی اینجا 2 مگ داره؟ سرعت دانلود شبانه چطوره؟
چرا فکر میکنید که چون 128 دارید باید رو 16 باشید ؟ چرا فکر میکنید نمیتونید گیر بدید بهشون ؟
طرف اومده بود برا راه اندازی گفت سرعتت رو بستن رو 512 گفتم وظیفشونه ، گفت نه وظیفه نیست ، میخواستم بزنم تو گوششگفتم چرا وظیفست چون اگه رو 16 باشه باید حجم نامحدود باشه خفه خون گرفت ...
من كه شديدا پايم حداكثرش برميگردم دايال آپ
يه تاپيك راه بنداز ببين چقدر طرفدار داره اين حركت .![]()
سلام
بچه ها جریان ممنوعیت ارائه ی سرویس های حجمی جدی شده
یعنی باید مثل مخابرات سرویسی بدن که توش هیچ ممنوعیتی در دانلود نداشته باشیم
برنامه ی وبگردی از اخبار 20:30 گفته هرکی خلاف این موضوع رو دید تو سایت ما بگه تا ما پیگیری کنیم
البته اینم بگم که اگه این قانون بخواد اجرا بشه سرعت همه رو واقعی می بندن و دیگه به راحتی با نامه ی دانشگاه و اینا نمی شه سرعت بالا تر گرفت
حالا دیگه نظر بدید که چکار کنیم
می دونم بی ربطه اما isp من بدجور داره مفت خوری میکنه(مخابرات قم 256 رو با 1+4گیگ میده 17500 بدون دانلود شبانه)خواهشا یه اقدامی بکنید
بازم می بخشید این جا مشکل رو مطرح کردم
من که میگم همه تو یه روز زنگ بزنیم بگیم اگر سرعت رو درست نکنید فسخ میکنیم ...![]()
اینو در نظر داشته باشین که با سرعت 16 لذتی می بریم بی نهایت در حد دایل آپ !
شایدم این طوری می خوان همون قانون که به مصارف خونگی 128 بیشتر داده نشه رو عملی کنن
نباید توقع داشت که به نفع ما اتفاقی بیوفته چون دست همشون تو یه کاسه ست
به نظرم کلا اینترنت رو قطع کنن بهتره ، اینجوری فقط آبرو ریزی هست ... من روم نمیشه از سرعتم یک اسکرین بردم به دوستان .
اصلا کاربر ایرانی اینترنت میخواد چیکار ؟ دیال آپ از سرشم زیاده ! مگه همیننبود که میگفت 90% کاربرا دیال آپ کافیه براشون .
من كاملا باهات موافقم
داريم زجر ميكشيم
وي پي ان كه كار نميكنه
امشب دانلود ندارم
جم كنن خيال راحت باز ميدونم نيست
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)