تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3306 از 4105 اولاول ... 230628063206325632963302330333043305330633073308330933103316335634063806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,051 به 33,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1. توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد رژه ی درست گفتن :
    «مشمولان محترم؛ موقع رژه رفتن حواستون باشه، آدم سالم اونجا مریض میشه.
    یکی از مربی هامون تعریف میکرد توی دانشکده افسری خیلی ها به خاطر بد رژه رفتن واریکوسل گرفتن.
    البته رژه افسرها سخت تر از سربازیه ولی کلاً مواظب باشی. اسمش سربازی هست، ولی کلاً پا از سر مهمتره
    خیلی مرض حساسیه. از سرطان هم بدتره؛ یه وقت ممکنه کسی بهتون زن نده.»
    اگه درست نری واقعا امکان واریکوسل هست؟ از اون ورم شنیدم که اگه بد بری کمردرد میشی که خب اول داستانه. میشه ی آدرسی جایی بدین که رژه ی درست رو آموزش داده باشه؟ یا اگه اطلاعاتی دارین بگین.

2. لباسی که توی آموزشی میدن بپوشی با لباس موقع یگان فرق داره؟
    3. اگه به چیزی خسارت مالی بزنی همون موقع باس خسارتو بدی یا آخر خدمت حساب میکنن؟
    4. پوتین اگه خودمون بخوایم ببریم از اینا ک میگن خوبه، تو آموزشی میشه برد یا باید واس یگان ببری؟ چون از اون ورم یکی از بچه ها گفته بود چرمیا دوامش کمه واسه همون آموزشی فقط میرسه بعد همون معمولیو ببر. یه راهنمایی بکنین مرسی.
    ١-بيش از اينكه از رژه مسى واريكوسل بگيره از ايستادن زياد سر پست نگهبانى احتمال بيشترى دارد كه مبتلا شود، من خودم با درجه افسرى در مدت دو سال خدمت كلى رژه رفتم و در تمام مراسم روز ارتش و هفته دفاع مقدس هم در سازمان رژه بودم اما اتفاقى نيافتاد
    ٢-بله
    ٣-يا همان لحظه حساب مى كنند و يا در پايان خدمت
    ٤-دزدى پوتين در پادگان ها زياد است اگر پرتين خوبي داشتبد لازم نيست هزينه اضافى كنيد
    1. اینجا ینی چی؟ ینی میشه جای سربازا ک تو یه رسته هستن با هم عوض شه؟
    2. توی بخش معافی چشم این جوری نوشته : «میوپی با سیکلوپلزی (سیکلوپلژی؟) کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نگردد.» این تیکه که بولد کردم ینی چی؟ من الان یه چشمم 4.75 و آستیگماتیسم 1.25 داره الان اینا جمع شه میشه 6؟ حالا کاری ندارم قطره میریزن ولی الان من با این حساب چ جوریه داستانم؟
    نه تنها در يك رسته بلكه ممكنه شما در بخشى كه مربوط به رسته خودتان است مشغول شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. اینجا ینی چی؟ ینی میشه جای سربازا ک تو یه رسته هستن با هم عوض شه؟
    2. توی بخش معافی چشم این جوری نوشته : «میوپی با سیکلوپلزی (سیکلوپلژی؟) کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نگردد.» این تیکه که بولد کردم ینی چی؟ من الان یه چشمم 4.75 و آستیگماتیسم 1.25 داره الان اینا جمع شه میشه 6؟ حالا کاری ندارم قطره میریزن ولی الان من با این حساب چ جوریه داستانم؟
    مرسی از دوست خوبم واس ج سوال اول. سوال 2 رو کسی میتونه راهنمایی کنه؟ مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستمون به درستى درمورد كفالت ماده ٦ توضيح دادند در صورتى از اين طريق كفالت مى گيريد كه يا پدر شما در قيد حيات نباشند يا مادر شما از ايشون طلاق گرفته باشند ، اما خواهر داشتن ربطى به اين موضوع ندارد ، كفالت ماده ٦ بندى براى خواهر و برادر معلول و ناتوان دارد كه مشمول مى تواند كفالت خواهر يا برادر خود را بگيرد. با اين توصيف شانس شما پايين است
    پدر شما در ارتش خدمت كردند لازمه استفاده از كسرى ، داشتن كارت ايثارگرى است ، ايشان بايد به مراكز پيشخوان دولت بروند و فرم هاى مربوطه را پر كنند و براى ارتش صادر كنند تا كارت را دريافت كنند سپس مى توانيد از كسرى استفاده كنيد
    در مورد انگيزه رفتن به خدمت ، هر فردى الويت هايي براى خود دارد شما بايد در انتها خودتان تصميم بگيريد

بله مى توانيد از فرجه استفاده كنيد
    سپاه افتادن يا كد خوردن ربطى به رد شدن درخواست معافيت كفالت ندارد،

به پليس +١٠ يا نظام وظيفه استان مراجعه كنيد چون درخواست كميسيون پزشكى نداشتيد احتمالا با ان موافقت مى كنند در غير اين صورت بعد از اعزام در خدمت اقدام كنيد

درود مانی عزیز

معافیت چند خواهری وجود داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

دوستمون به درستى درمورد كفالت ماده ٦ توضيح دادند در صورتى از اين طريق كفالت مى گيريد كه يا پدر شما در قيد حيات نباشند يا مادر شما از ايشون طلاق گرفته باشند ، اما خواهر داشتن ربطى به اين موضوع ندارد ، كفالت ماده ٦ بندى براى خواهر و برادر معلول و ناتوان دارد كه مشمول مى تواند كفالت خواهر يا برادر خود را بگيرد. با اين توصيف شانس شما پايين است
    پدر شما در ارتش خدمت كردند لازمه استفاده از كسرى ، داشتن كارت ايثارگرى است ، ايشان بايد به مراكز پيشخوان دولت بروند و فرم هاى مربوطه را پر كنند و براى ارتش صادر كنند تا كارت را دريافت كنند سپس مى توانيد از كسرى استفاده كنيد
    در مورد انگيزه رفتن به خدمت ، هر فردى الويت هايي براى خود دارد شما بايد در انتها خودتان تصميم بگيريد

بله مى توانيد از فرجه استفاده كنيد
    سپاه افتادن يا كد خوردن ربطى به رد شدن درخواست معافيت كفالت ندارد،

به پليس +١٠ يا نظام وظيفه استان مراجعه كنيد چون درخواست كميسيون پزشكى نداشتيد احتمالا با ان موافقت مى كنند در غير اين صورت بعد از اعزام در خدمت اقدام كنيد

درود مانی عزیز

معافیت چند خواهری وجود داره

http://www.sarbazi.us/fa/news/2197/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%D9%8A%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D9%BE%D8%B3%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4-%D9%83%D9%85.html

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در مورد رسته هر چیزی ممکنه پیش بیاد و توجه داشته باش که نیاز سازمان بر رسته مقدمه
    پس صرف بر این که رسته شما مثلا رایانه هست دلیل نمیشه که حتما شما کار با کامپیوتر بکنی و هر قسمتی که نیرو نیاز باشه شما رو به کار گیری خواهند کرد

- - - Updated - - -

در مورد رسته هر چیزی ممکنه پیش بیاد و توجه داشته باش که نیاز سازمان بر رسته مقدمه
    پس صرف بر این که رسته شما مثلا رایانه هست دلیل نمیشه که حتما شما کار با کامپیوتر بکنی و هر قسمتی که نیرو نیاز باشه شما رو به کار گیری خواهند کرد

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    طلاق پدر و مادر معافیت داره؟من کفالت کدوم رو میگیرم پدر یا مادر؟؟
    من تو خانواده تک پسر هستم 18 سالمه و یه خواهر دارم 6 سال از من بزرگتره

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

کفالت مادر البته تا جایی که من یادمه حداقل باید 2 سال از تاریخ طلاق گذشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان مدارکمو برج6 فرستادم برج 10 هم اعزامم ولی اون موقع که مدارکو پست کردم و معاینه رفتم سالم زدن.ولی چند وقتیه فهمیدم میگرن شدید دارم مدارک پزشکی هم هست حوری که کمی تو افتاب باشم سر درد بدی میگیرم.سوالم اینه ایا میگرن تاثیر تو خدمت داره؟مدارک پزشکی میگرن باید بدم پلیس +10؟؟؟
    دوستان اگه من درخواست کمیشیو پزشکی بکنم امکان داره تاریه اعزامم عوض بشه؟یعنی از 10 یفتم 12؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

مادر.
    تو قانون قدیم باید از تاریخ جدایی چند وقتی می گذشت ولی تو قانون جدید می تونید هر موقع خواستید اقدام کنید سری اول یک معافیت موقت 30 ماهه میدن در صورتی که ازداوج نکردن و در قید حیات بودن بعد 30 ماه می رید تبدیلش می کنید به دائم و اگر بیشتر از 30 ماه از تاریخ جدایی گذشته باشه معافیت دائمی همون اول میدن
    همچنین در صورتی که خواهر شما مجرد باشه می تونید باسه کفالت ایشون هم اقدام کنید

1- شروط اصلي براي معافيت كفالت خواهر كدامند؟
    جواب : الف) پدر فوت كرده باشد ب) مشمول تنها برادر بالاي 18 سال او باشد ج) خواهر سرپرست ديگري غير از مشمول نداشته باشد.
    1- شروط اصلي براي بهره‌مندي از معافيت كفالت مادر كدامند؟
    جواب :
    الف) مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد.
    ب) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.
    Last edited by DJ_EBI; 05-10-2015 at 15:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان اگه من درخواست کمیشیو پزشکی بکنم امکان داره تاریه اعزامم عوض بشه؟یعنی از 10 یفتم 12؟؟
    آیا مشمولی که برگه اعزام بخدمت دریافت نموده است و بیماری پیدا کرده می تواند درخواست پزشکی دهد؟
    بلی‏ ‏- با ارائه در خواست و نظریه پزشکی به وظیفه عمومی ‏ اعزام مشمول ابطال و درخواست وی در سیر بررسی معافیت پزشکی قرار می گیرد.

باسه بیماریتون هم به هیچ عنوان معافیت نمیدن در بهترین حالت شاید معاف از رزم بدن که اونم باید در بدترین حالت بیماریتون باشه
    Last edited by DJ_EBI; 05-10-2015 at 16:30.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

بله وجود دارد اما پيش شرط هايي هم دارد اولا كه خانواده تحت پوشش كميته امداد ياشند و همچنين پدر ناتوان يا در قيد حيات نباشد

Last edited by mani6606; 05-10-2015 at 17:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •