آخه بدبختی فقط داتک و پارس آنلاین به جز شاتل تو مرکز مخابرات ما فعال هستن. انتخاب زیادی ندارم. مخابرات هم بیشتر از 128 نمیده. فکر کنم مجبورم این یه ماه هم شارژ کنم ببینم اگه همین طوری موند از ماه بعد یه تدبیری بیندیشم.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه بدبختی فقط داتک و پارس آنلاین به جز شاتل تو مرکز مخابرات ما فعال هستن. انتخاب زیادی ندارم. مخابرات هم بیشتر از 128 نمیده. فکر کنم مجبورم این یه ماه هم شارژ کنم ببینم اگه همین طوری موند از ماه بعد یه تدبیری بیندیشم.![]()
بی چک و چونه تمدید نکن چند ساعت قبلش حتما زنگ بزن تهدید کن می خواهم فسخ کنم به خاطر گندی که به سرعت کشیدید.
بذار به التماست بیفتن و پیشنهاد بدن. تونستی تا یه مراحلی هم پیش برو بعدش برگرد. با کراهت قبول کن که تهدید فسخ 1 نفر هم میتونه رو مغزهای نداشته شون ترس بندازه.
یه گواهی تحصیلی ، جواز کسبی ، موافقت اصولی هیچی نمیتونی از آشناها جور کنی؟ من اگر بخواهد 16 بمونه بی برو برگرد آخر ماه میرم مخابرات 256 با گواهی تحصیلی می گیرم ، دیوانه ام مگه؟ نصف پولو میدم سرعتتم میشه 32.
تو هم 128 مخابرات بگیری بهتره سرعتشون که یکیه حداقل یک سوم پول میدی.
البته امیدوارم مسئولان نامردش اینجارو مطالعه نفرماین!
درضمن شنیدم پارس انلاین شب ها هم سرعتش واقعی هست و مثل این دزد بازار به زیر 5 نمیرسه!
Last edited by firstclass; 28-08-2011 at 13:41.
دوست عزیز در صورت تغییر نشاتی یا حط تلفن همه مراحل باید از اول انجام بشه و همه هزینه ها دوباره پرداخت بشه.هزینه رانژه ،نصب،و اکانت.
سلام ببخشید حال ندارم 3300 صفحه رو بخونم که آیا این سوال پرسیده شده یا نه!
یک سوال دارم کسانیکه سرویس ART دارن:
1. آیا سرعتشون واقعا ثابت هست یا باز نوسان داره و ...!
2. میشه بگید پینگ این آی پی ها چند هست (اگر سرویس ART دارید)
91.99.100.97
98.129.150.221
3. وقتی تو سرورهای خارجی بازی می کنین پینگ بهتری نسبت به سرویس های ECO دارید؟
ممنون میشم جواب بدین.
با تشکر.
23099 زنگ زدم 39 نفر در صف انتظار بودن!!!! باورت میشه؟ اون نفر سی و نهمی به چه امیدی مونده تو صف!
مخابرات ما هیچ رقمه 128 بیشتر نمیده.
آره باورم میشه یکی دو روز پیش خودمم زنگ زدم 20-30 تایی بودن . اینم دو حالت بیشتر نداره
یک اینکه اینم یه بامبول جدیده رقم رو الکی زیاد میگن تا ملت بی خیال بشن. چون 1 ماه پیش حداقل 6-7 نفر تو نوبت بودن همیشه خدا.
دو اینکه واقعا این تعداد آدم شاکی هستن و یه دفه هجوم بردن به سمت خطوط تلفن. وگرنه این مدت کوتاه یه دفه این همه عاشق دلباخته به این شرکت دزد عزیز اضافه نشده
ولی آخرشب همیشه خلوته. یه بار اذون مغرب زدم بدون اینکه اون دختره اولش بیاد چرت و پرت بگه مستقیم وصل شد اپراتور یه سه ربع یه ساعتی با همدیگه دل و قلوه دادیم![]()
زنگ زدم میگه مشکل دیتا از طرف مخابرات هست چند ساعت دیگه رفع میشه!!!
گفتم از 5 شنبه این طوری شده میگه نه و اینا. حالا این ماه هم شارژ میکنم امید دارم برگردونه مثل سابق.
شما که خوب دانلود میکنید.
من 512 بودم الان سرویس 2 مگ گرفتم
کانکشن هم همون روشی که بجای اینکه روی مودم و با روش PPPoE تنظیمات اینترنت رو ست کنی یه کانکشن میسازی و ISP مودم رو بجای PPPoE روی Bridge Mode میزاری.
چرا شاتل اینجوری شده ...!!!؟![]()
![]()
ECO 512 تست از دو سرور مختلف:
![]()
تو رو خدا راست میگین؟
من قلبم ضعیفه ها![]()
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)