در و دکونشونه مثل سیمکارتهایی که باهاش کار نمیشه و هی اس ام اس میاد اگه کار نکنی قطع میشه
در و دکونشونه مثل سیمکارتهایی که باهاش کار نمیشه و هی اس ام اس میاد اگه کار نکنی قطع میشه
این آنتن 4G سیگنالش مدتی هست که خراب شده یعنی این هفته!
3G همیشه ۱۰۰ درصد سیگنال
4G حالا شده ۵۰، ۲۵ گاهی با منت ۷۵ درصد سیگنال
سیگنال آنتن تلفنش هم افتضاحه و دیگه فول آنتن نیست.
افتضاحه. کسی چنین مشکلی اخیرا داشته؟!
تیکت پیگیری زدم زنگ هم بم زدم کاملا شیر فهمشون کردم گفتند بررسی حضوری دکل در محله میکنیم.
کلا تو شبکه های اجتماعیشون هم دیدم خیلی ها به این داستان آنتن و سیگنال اعتراض کردند.
سایر اپراتورها اوکی هستند همراه آخر گویا تا لب جهنم هم همیشه ۱۰۰ درصد فول همراهمون هست![]()
سرعت شبانه شده 500 کیلوبایت فاجعه است....
هیچکس به هیچ جاش نی
خیلی مسخره ست که اگه ترابرد کنیم به همراه اول همه بسته و سقف اعتبار از بین میره ( سیم کارت داعمی )
من الان یه بسته 6 ماهه دارم با 440 تومن اعتبار میگه همش از بین میره
سرعت نت ایرانسلم خرابه 90 درصد مواقع 3g هست ....
ایرانسل همیشه برای من اینطوری بوده. حتی جایی که آنتن فول هستی بدون دلیل سوییچ میشه روی H+ اول فکر میکردم مشکل از گوشی هست. گوشی رو عوض کردم دیدم باز همونطوریه. همراه اول انداختم درست شد
ولی جایی که آنتن دهی خوبه ایرانسل معمولا سرعت بالایی میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجا همراه اول 4-5 مگ میداد با اینکه آنتن پر بود.
خب مشکل همون انته دیگه که مال من خیلی بده تو اتاق ...
برم بیرونم خیلی خوب نیس در حد 16 مگه
دوستان مشکل قطع شدن سیگنال ایرانسل دانلود شبانه هنوز پا برجاست؟
امروز صبح بهتر بود، من دیروز یک شکایت پر مستند علیهشون تو ۱۹۵ کردم و تو شبکه هاشون هم بشون پریدم فلان و فلان
باشون صحبت کردم و کد پیگیری شکایت را پیگیری کردند ، نتیجه صبح بهتر بود با پرو ک س پر سرعت سرورهای خارجی قطعی نداشتم.
کلا کرم از خودشون هست اینها روی همه این کرم ریزی رو اعمال میکنند، و اگر بخوان درست بکنند تک و توک با شماره داده شده از محدودیت در میارند.
البته من لازمه یک هفته کامل همه چی و ساعتی رو تست کنم تا بگم. نتیجه کامل و روند شکایت رو اینجا اعلام میکنم.
دومین بستۀ اینترنت هدیه معلمان فعال شد
۱۳۹۹/۰۶/۲۵
دومین بستۀ اینترنت رایگان ۲۰ گیگابایتی ایرانسل برای معلمان، فعال شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با توجه به شیوع بیماری کرونا و رواج آموزش و تدریس آنلاین در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، این بسته با هدف تسهیل در فرایند ارائۀ محتواهای آموزشی، به معلمان ارائه شده است.
این بسته، برای استفاده از خدمات اینترنتِهمراهِ اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، برای حدود ۱۵۰هزار معلم ایرانسلی، بر اساس فهرست ارائه شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فعال شده است و معلمان ارجمند میتوانند از بامداد امروز ۲۵ شهریور ماه ۱۳۹۹، به مدت سه ماه، از آن استفاده کنند.
بستههای هدیه فعال شده برای معلمان گرامی، از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» قابل مشاهده و میزان مصرف آنها نیز قابل بررسی است. بستههایی که از قبل فعال شدهاند، پس از اتمام حجم بستۀ ۲۰ گیگابایتی هدیه، یا بعد از پایان مهلت استفاده از این بسته، در دسترس خواهند بود. بستههای اینترنتی که در این مدت، مهلت استفاده از آنها به پایان میرسد، قابل تمدید نخواهند بود. ایرانسل، در فروردین ماه سال جاری (۱۳۹۹) نیز، در راستای مسؤولیت اجتماعی خود با هماهنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بستۀ اینترنت رایگان مشابهی را به معلمان ارجمند، اختصاص داده بود.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)