تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3305 از 4105 اولاول ... 230528053205325532953301330233033304330533063307330833093315335534053805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,041 به 33,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان مدارکمو برج6 فرستادم برج 10 هم اعزامم ولی اون موقع که مدارکو پست کردم و معاینه رفتم سالم زدن.ولی چند وقتیه فهمیدم میگرن شدید دارم مدارک پزشکی هم هست حوری که کمی تو افتاب باشم سر درد بدی میگیرم.سوالم اینه ایا میگرن تاثیر تو خدمت داره؟مدارک پزشکی میگرن باید بدم پلیس +10؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان مدارکمو برج6 فرستادم برج 10 هم اعزامم ولی اون موقع که مدارکو پست کردم و معاینه رفتم سالم زدن.ولی چند وقتیه فهمیدم میگرن شدید دارم مدارک پزشکی هم هست حوری که کمی تو افتاب باشم سر درد بدی میگیرم.سوالم اینه ایا میگرن تاثیر تو خدمت داره؟مدارک پزشکی میگرن باید بدم پلیس +10؟؟؟
    اینطوری که از بحث های قدیم دوستان متوجه شدم به احتمال خیلی بالا معاف از نگهبانی و رزم میشی...
    ولی خب بهتر صبر کنی به نفر با تخصص بیشتر بهت بگه [emoji1]
    سلام
    اگر کسی در حین تحصیل برای کفالت اقدام کنه و درخواستش رد یشه چی میشه؟
    ایا میتونه ادامه تحصیل بده؟
    ایا میتونه از یک سال معافی استفاده کنه؟
    ایا میتونه ی جای خاصی مثلا سپاه بیافته یا نه همین که رد شد واسش کد یجایی رو میرنن؟
    تنها معافیتی که میشه تو حین تحصیل گرفت و رد شدن توش هم مشکلی برای درس خوندنت نداره همین کفالته

برای کدوم کفالت میخوای اقدام کنی؟!

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا خیلی توی این تاپیک خوندم که تو چش فرمانده نباش. کلا هم فرمانده گروهان هم گردان هم...؟ همه شون؟ خو آدم میخواد مرخصی بگیره یا بره درخواست بده و اینارو بگه میره پیش فرمانده تابلو میشه که...

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

ممنون از عزیزان

برای کفالت گرفتن برای مادرم اقدام کردم (ماده6) از بهزیستی هم اقدام کردم.

عزیزان واقعا در شرایطی نیستم که راه صحیح رو انتخاب کنم. لطفا کمکم کنید.
    اگر برم سربازی هم درس خوندنم 2 سال به تاخیر می افته و هم کار کردنو زن گرفتنو... آیامیشه مدارک پزشکی مادرم رو تکمیل کنم و در حین خدمت اقدام به گرفتن کفالت کنم؟ شرایطم اینه: قبل از این که رد کنند کفالتم رو از طریق بهزیستی (ماده6) اقدام کردم برای گرفتن کفالت برای مادرم که. متاسفانه در تصادف در سال 83 فلج شدن و از دست هاشون هم تقریبا 70 درصد نمیتونند کار بکشند و حتی صحبت کردنشون هم مشکلپیدا کرد. اما پدرم بحمدالله سالم و در سن ۵٢ سالگی هستند و شاغل هم هستند. تک پسرم اما دو خواهر دارم که یکیشون رفته خونه بخت اما یکیشون هست. با این شرایط معافی میدن؟ (در حین خدمت)

سوال دیگر اینکه پدرم حدود ٢٧-٢٨ ماه خدمت کردند در جبهه بیشترش سربازی بوده و مقداریش هم بسیجی، اما مدارک خاصی دال بر خدمتشون در جبهه ندارند الا کارت پایان خدمت که تاریخش مربوط به ایام جنگ هست. آز چه طریق میتونم کسری بگیرم بابت جبهه ی پدرم؟ اصلا نیدن کسری؟ (مدرکی.هم جز کارت پایان خدمت موجود نیست).

سوال سوم اینکه آیا نرفتن به سربازی عقلانی هست؟ (با توجه به درس و کار و زن گرفتنو ...) عزیزانِ با تجربه خواهش میکنم بنده رو از تجربتون بی نسیب نزارید.
    بسیار ممنون
    در پناه حق تعالی
    دوستمون به درستى درمورد كفالت ماده ٦ توضيح دادند در صورتى از اين طريق كفالت مى گيريد كه يا پدر شما در قيد حيات نباشند يا مادر شما از ايشون طلاق گرفته باشند ، اما خواهر داشتن ربطى به اين موضوع ندارد ، كفالت ماده ٦ بندى براى خواهر و برادر معلول و ناتوان دارد كه مشمول مى تواند كفالت خواهر يا برادر خود را بگيرد. با اين توصيف شانس شما پايين است
    پدر شما در ارتش خدمت كردند لازمه استفاده از كسرى ، داشتن كارت ايثارگرى است ، ايشان بايد به مراكز پيشخوان دولت بروند و فرم هاى مربوطه را پر كنند و براى ارتش صادر كنند تا كارت را دريافت كنند سپس مى توانيد از كسرى استفاده كنيد
    در مورد انگيزه رفتن به خدمت ، هر فردى الويت هايي براى خود دارد شما بايد در انتها خودتان تصميم بگيريد
    سلام
    اگر کسی در حین تحصیل برای کفالت اقدام کنه و درخواستش رد یشه چی میشه؟
    ایا میتونه ادامه تحصیل بده؟
    ایا میتونه از یک سال معافی استفاده کنه؟
    ایا میتونه ی جای خاصی مثلا سپاه بیافته یا نه همین که رد شد واسش کد یجایی رو میرنن؟
    بله مى توانيد از فرجه استفاده كنيد
    سپاه افتادن يا كد خوردن ربطى به رد شدن درخواست معافيت كفالت ندارد،
    به پليس +١٠ يا نظام وظيفه استان مراجعه كنيد چون درخواست كميسيون پزشكى نداشتيد احتمالا با ان موافقت مى كنند در غير اين صورت بعد از اعزام در خدمت اقدام كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا خیلی توی این تاپیک خوندم که تو چش فرمانده نباش. کلا هم فرمانده گروهان هم گردان هم...؟ همه شون؟ خو آدم میخواد مرخصی بگیره یا بره درخواست بده و اینارو بگه میره پیش فرمانده تابلو میشه که...
    تو چشم بودن يعنى اينكه جلوى فرمانده اشتباهى يا خطايي نكنيد كه امار شما در ذهن ان بد شكل بگيزد ، نه اينكه يك گوشه پنهان شويد مشخص است براى گرفتن مرخصي بايد خودتان نزد فرمانده برويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ذوستان ی سوال
    اگر کسی پدرش فوت کرده باشه و جانباز 25 درصد بوده پدرش معاف میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد رژه ی درست گفتن :
    «مشمولان محترم؛ موقع رژه رفتن حواستون باشه، آدم سالم اونجا مریض میشه.
    یکی از مربی هامون تعریف میکرد توی دانشکده افسری خیلی ها به خاطر بد رژه رفتن واریکوسل گرفتن.
    البته رژه افسرها سخت تر از سربازیه ولی کلاً مواظب باشی. اسمش سربازی هست، ولی کلاً پا از سر مهمتره
    خیلی مرض حساسیه. از سرطان هم بدتره؛ یه وقت ممکنه کسی بهتون زن نده.»
    اگه درست نری واقعا امکان واریکوسل هست؟ از اون ورم شنیدم که اگه بد بری کمردرد میشی که خب اول داستانه. میشه ی آدرسی جایی بدین که رژه ی درست رو آموزش داده باشه؟ یا اگه اطلاعاتی دارین بگین.

2. لباسی که توی آموزشی میدن بپوشی با لباس موقع یگان فرق داره؟
    3. اگه به چیزی خسارت مالی بزنی همون موقع باس خسارتو بدی یا آخر خدمت حساب میکنن؟
    4. پوتین اگه خودمون بخوایم ببریم از اینا ک میگن خوبه، تو آموزشی میشه برد یا باید واس یگان ببری؟ چون از اون ورم یکی از بچه ها گفته بود چرمیا دوامش کمه واسه همون آموزشی فقط میرسه بعد همون معمولیو ببر. یه راهنمایی بکنین مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یعنی اگه حتی 5 سال هم غیبت داشته باشیم فقط شش ماه اضافه خدمت میدن؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    بله البته اصلش 3 ماهه 6 ماه به خاطر اینه که دفترچه پست کردید و نرفتید (اون اضافی ها هم هر چند یکبار یا فراخوان میزارن می بخشتن یا تو یگان که بودید باسه یه مناسبتی می بخشن )

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم همه ی اینارو داشتم دوست عزیز فقطو فقط تا نری هی چی معلوم نمیشه چون پادگانها و فرمانده ها باهم

متفاوت هستن فقط وقتی بری همه ی اینا رو می فهمی...من ناجا رسته مرزبانی خدمت میکنم

الانم هنگ سرخسم یه روز پست یه روز استراحت..

راسی هرکی بچه سرخس هست و مشهد خدمت میکنه واس جا به جایی پیام بذارن واسم

چون بچه سرخس باشی یه روز میری خونه یه روز میای پادگان کلن بچه های سرخس اونحا حال میکنن

بچه سرخسی این پست دید برام پیام خصیصی بذارن برا جا به جایی رسته مرزبانی یا انتظامی

متهم اورده بودم دادسرا شبم باید برگردم سرخس تا پستی دیگر . . . بدرود
    1. اینجا ینی چی؟ ینی میشه جای سربازا ک تو یه رسته هستن با هم عوض شه؟
    2. توی بخش معافی چشم این جوری نوشته : «میوپی با سیکلوپلزی (سیکلوپلژی؟) کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نگردد.» این تیکه که بولد کردم ینی چی؟ من الان یه چشمم 4.75 و آستیگماتیسم 1.25 داره الان اینا جمع شه میشه 6؟ حالا کاری ندارم قطره میریزن ولی الان من با این حساب چ جوریه داستانم؟
    Last edited by honeyxp; 04-10-2015 at 21:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ذوستان ی سوال
    اگر کسی پدرش فوت کرده باشه و جانباز 25 درصد بوده پدرش معاف میشه؟
    در صورتی معاف میشه که شهید شده باشن یا (درصد جانبازیشون بیشتر از 25 درصد باشه ) اما می تونن باسه کفالت مادر اقدام کنن (در صورت نداشتن غیبت و تنها فرزند پسر)) که در مرحله اول یه معافیت موقت میدن و یعد از 30 ماه در صورتی که ازدواج صورت نگیره تبدیل به دائمی میشه
    Last edited by DJ_EBI; 04-10-2015 at 21:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •