تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3305 از 4751 اولاول ... 2305280532053255329533013302330333043305330633073308330933153355340538054305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,041 به 33,050 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه ehsan_system's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

10

سلام .
    من دیروز اکانتم رو از اکو 512 به اکو 2 مگ ارتقا دادم
    سرعت تو روز عالیه اما شب ها همونطور که دوستان میدونند افتضاح میشه برای اینکه دانلود خوبی داشته باشید پیشنهاد میکنم :
    1- حتما تعداد فایل های دانلودی (همزمان) رو زیاد کنید (من الان 8 تا فایل همزمان میگیرم).
    2- از کانکشن استفاده کنید.
    من تونستم دیشب 4 گیگ دانلود کنم.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیشب بعد از حدود 1 ماه اومدم دانلود رایگان کنم سرعتم 20کیلوبایت بود با اکو 2مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام .
    من دیروز اکانتم رو از اکو 512 به اکو 2 مگ ارتقا دادم
    سرعت تو روز عالیه اما شب ها همونطور که دوستان میدونند افتضاح میشه برای اینکه دانلود خوبی داشته باشید پیشنهاد میکنم :
    1- حتما تعداد فایل های دانلودی (همزمان) رو زیاد کنید (من الان 8 تا فایل همزمان میگیرم).
    2- از کانکشن استفاده کنید.
    من تونستم دیشب 4 گیگ دانلود کنم.
    دوست عزیز منم 512 دارم ولی 1.9 گیگ آخرشه ، منظورت چیه از کانکشن استفاده کنید ؟!

4. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دیشب بعد از حدود 1 ماه اومدم دانلود رایگان کنم سرعتم 20کیلوبایت بود با اکو 2مگ
    شب ها دیگه وحشتناک سرعت ها رو کم میکنه. خیلی پایین تر از سرعت قرارداد.

6. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شب ها دیگه وحشتناک سرعت ها رو کم میکنه. خیلی پایین تر از سرعت قرارداد.
    مگه اینطور نبود که اگه شبا زیاد دانلود میکردی محدود میشدی؟
    من 1ماه شبا دانلود نکردمو محدود شدم
    من موندم این شاتل به چیش مینازه اخه...یه دانلود شبانه داشت که اونم فاتحش خونده شده
    سرویس هاشم که شیر 1به 16 خود پشتیبان از دهنش در رفت گفت
    تو شاتل کیفیت بی معناست

8. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هیچ کس شاتل نگیره چون افتضاح شده...
    دوستان عزیز توجه کنن از دیشب شاتل سرعت آرت رو از ساعت 12:56 دقیقه شب روی 5 محدود میکنه یعنی کمتر از dialup !!!

یعنی واقعا دیگه ... رو به اوج رسوندن. سرعت دانلود آرت رو هم نصف کردن . تا دیروز ART1 میشد به زور تا 30 کیلو باهاش دانلود کرد از دیروز شده 17 یک ک هم بالاتر نمیره.

برای بقیه هم اینطوری شده؟؟؟

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

سرعت 128 آرت شد 15 . چه صفحه دیدن چه دانلود. قبلاً صفحه دیدن 60 بود دانلود 22 . برای بقیه هم کم شده یا فقط برا من اینطوری شد از امروز غروب؟ در ضمن داون استریم هنوز بالا مونده و سایت شاتل رو با سرعت 60 باز میکنه. ترافیک مصرفیم هم همش 3 درصد رفته این ماه.
    دقیقا همین طوره . صفحه که دیگه شده در حد ART home یعنی امکان نداره 2 تا سایت همزمان بالا بیاد. چه با عکس چه بی عکس. مال منم 5 درصد رفته. یعنی هیچ فرقی با اکو نداره چون بیشتر نمــــــــیشه مصرف کرد. یعنی باید گفت دست تمام مغز متفکر دزدان دنیا رو از پشت بستن.

یه سوال داون استریم چی هست؟
    Last edited by firstclass; 28-08-2011 at 12:07.

10. این کاربر از firstclass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مگه اینطور نبود که اگه شبا زیاد دانلود میکردی محدود میشدی؟
    من 1ماه شبا دانلود نکردمو محدود شدم
    من موندم این شاتل به چیش مینازه اخه...یه دانلود شبانه داشت که اونم فاتحش خونده شده
    سرویس هاشم که شیر 1به 16 خود پشتیبان از دهنش در رفت گفت
    تو شاتل کیفیت بی معناست
    نه آقا من با یه ترفند با همون سرعت 60 صفحه دیدن هر شب 1.5 گیگ دانلود میکردم هیچوقت هم محدود نشدم. همه چی همگانی هست تو هر شهر. هر محدودیتی بذاره روی همه میذاره ربطی به زیاد یا کم دانلود کردن نداره.

یعنی واقعا دیگه ... رو به اوج رسوندن. سرعت دانلود آرت رو هم نصف کردن . تا دیروز ART1 میشد به زور تا 30 کیلو باهاش دانلود کرد از دیروز شده 17 یک ک هم بالاتر نمیره.

برای بقیه هم اینطوری شده؟؟؟

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

دقیقا همین طوره . صفحه که دیگه شده در حد ART home یعنی امکان نداره 2 تا سایت همزمان بالا بیاد. چه با عکس چه بی عکس. مال منم 5 درصد رفته. یعنی هیچ فرقی با اکو نداره چون بیشتر نمــــــــیشه مصرف کرد. یعنی باید گفت دست تمام مغز متفکر دزدان دنیا رو از پشت بستن.

یه سوال داون استریم چی هست؟
    آره دوست عزیز از 5 شنبه (3 شهریور) حدود ساعت 6-7 اینای عصر سرعت رو محدود کرد رو 15. مال شما هم همین موقع؟
    شبانه هم تا 3-4 همون شب 15 دانلود میکرد ولی دیگه از وسط های همون شب و کل شب های بعدش سرعت دانلود شد کمتر از 5 همون طور که در امضام میبینید.
    داون استریم نهایت سرعتی هست که ISP شما رو آپ کرده و از طریق کنسول مودم قابل مشاهده هست.
    شاتل داون استریم رو کم نکرده میتونید این فایل رو از سایت خود شاتل با همون سرعت 60 سابق دانلود کنید ولی عملاً همه سایت ها به جز سایت شاتل محدود شدن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من موندم الآن امروز اکانتم رو شارژ کنم یا نه. سه برابر مخابرات پول بدم آخه یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! با 5 کیلوبایت در ثانیه من چی کار کنم؟!!
    Last edited by siamak_mu; 28-08-2011 at 12:31.

12. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من همه باید دستجمعی اعلام فسخ کنیم یا تهدید به فسخ شاید آدم شدن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره دوست عزیز از 5 شنبه (3 شهریور) حدود ساعت 6-7 اینای عصر سرعت رو محدود کرد رو 15. مال شما هم همین موقع؟
    شبانه هم تا 3-4 همون شب 15 دانلود میکرد ولی دیگه از وسط های همون شب و کل شب های بعدش سرعت دانلود شد کمتر از 5 همون طور که در امضام میبینید.
    داون استریم نهایت سرعتی هست که ISP شما رو آپ کرده و از طریق کنسول مودم قابل مشاهده هست.
    شاتل داون استریم رو کم نکرده میتونید این فایل رو از سایت خود شاتل با همون سرعت 60 سابق دانلود کنید ولی عملاً همه سایت ها به جز سایت شاتل محدود شدن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    بابا سرعت دانلود تو سرش بخوره

من اصلا از خیر دانلود گذشتم میذارم IDM با هر سرعتی که هست خودش دانلود کنه ، بدبختی اینه صفحه نمیتونم باز کنم ، قبلا کل بوکمارک هامو باز میکردم رفرش رو میزدهم 10 تا سایت همزمان باز میشد الان 1 سایت که در حال لود باشه دومی رو بزنم can not find server میده!!!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم این کاهش ناگهانی سرعت فایرفاکس رو تو شوک فرو برده!!! آخه قدیما هم که همه سرعت ها سرعت واقعی قرارداد بود دیگه انــــــــــــــقدر افتضاح نبود. فکر کنم برم ویندوز و نرم افزارها رو دوباره نصب کنم از این شوک بیرون بیان و بتونن مثل آدم کار کنن با این سرعت!!!!

نکته جالب اینه که حتی این فایل رو هم من با 16 دان کردم! ولی سایت خراب شده اش سریع بالا میاد.

من موندم الآن امروز اکانتم رو شارژ کنم یا نه. سه برابر مخابرات پول بدم آخه یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! با 5 کیلوبایت در ثانیه من چی کار کنم؟!!
    نکن آقا نکن جون من!!!!!!! منم اگر تا آخر شارژم همین طوری بمونه تمدید نمیکنم . این چه وضعیه آخه؟ یه صفحه باز کنم دومی can not find بده؟ دیال آپ که بهتره! امروز یه دست با پشتیبانیش شاخ به شاخ شدم گفتش مشکل از سمت دیتای مخابراته!!! گفتم تو که راست میگی.

به نظر من همه باید دستجمعی اعلام فسخ کنیم یا تهدید به فسخ شاید آدم شدن ...
    کــــــــــــــاملا موافقم. حیف که همه مشترکا پی سی ورلد نمیان. دیگه یه فسخ نتونیم بکنیم چه کاری ازمون بر میاد؟ آسون ترین اعتراض دسته جمعی که میشه تو زندگی انجام داد.

میگم به جای این حرف های بی نتیجه بشینیم در باره سرویس جایگزین بحث کنیم. صبانت؟ سپنتا؟ وای مکس مبین نت؟ مخابرات؟ چی بگیریم؟

15. این کاربر از firstclass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم مثل شما از دست شاتل به ستوه اومدم.
    چندروز پیش شرکت ارتباطات و تنظیم مقررات پیشنهاد حذف ارايه اینترنت به صورت حجمی را داده بود.
    بچه ها اگه پیگیرش باشیم که به تصویب برسه خیلی بنفع کاربر میشه کلا قوانین عوض میشه
    درخواست من اینه که هر کسی راهی رو بلده که این پیشنهاد در سطح کشوری مطرح بشه ارايه بده بچه ها همه پشتیبانی خواهند کرد
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •