مگه اینطور نبود که اگه شبا زیاد دانلود میکردی محدود میشدی؟
من 1ماه شبا دانلود نکردمو محدود شدم
من موندم این شاتل به چیش مینازه اخه...یه دانلود شبانه داشت که اونم فاتحش خونده شده
سرویس هاشم که شیر 1به 16 خود پشتیبان از دهنش در رفت گفت
تو شاتل کیفیت بی معناست
نه آقا من با یه ترفند با همون سرعت 60 صفحه دیدن هر شب 1.5 گیگ دانلود میکردم هیچوقت هم محدود نشدم. همه چی همگانی هست تو هر شهر. هر محدودیتی بذاره روی همه میذاره ربطی به زیاد یا کم دانلود کردن نداره.
یعنی واقعا دیگه ... رو به اوج رسوندن. سرعت دانلود آرت رو هم نصف کردن . تا دیروز ART1 میشد به زور تا 30 کیلو باهاش دانلود کرد از دیروز شده 17 یک ک هم بالاتر نمیره.
برای بقیه هم اینطوری شده؟؟؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
دقیقا همین طوره . صفحه که دیگه شده در حد ART home یعنی امکان نداره 2 تا سایت همزمان بالا بیاد. چه با عکس چه بی عکس. مال منم 5 درصد رفته. یعنی هیچ فرقی با اکو نداره چون بیشتر نمــــــــیشه مصرف کرد. یعنی باید گفت دست تمام مغز متفکر دزدان دنیا رو از پشت بستن.
یه سوال داون استریم چی هست؟
آره دوست عزیز از 5 شنبه (3 شهریور) حدود ساعت 6-7 اینای عصر سرعت رو محدود کرد رو 15. مال شما هم همین موقع؟
شبانه هم تا 3-4 همون شب 15 دانلود میکرد ولی دیگه از وسط های همون شب و کل شب های بعدش سرعت دانلود شد کمتر از 5 همون طور که در امضام میبینید.
داون استریم نهایت سرعتی هست که ISP شما رو آپ کرده و از طریق کنسول مودم قابل مشاهده هست.
شاتل داون استریم رو کم نکرده میتونید این فایل رو از سایت خود شاتل با همون سرعت 60 سابق دانلود کنید ولی عملاً همه سایت ها به جز سایت شاتل محدود شدن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من موندم الآن امروز اکانتم رو شارژ کنم یا نه. سه برابر مخابرات پول بدم آخه یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! با 5 کیلوبایت در ثانیه من چی کار کنم؟!!