تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3304 از 4105 اولاول ... 230428043204325432943300330133023303330433053306330733083314335434043804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,031 به 33,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

عزیزان بنده برای گرفتن کفالت اقدام کرده بودم که فهمیدم بعلت غیبت داشتنم رد شده و خوده نظام وظیفه به صورت خیلی خود جوش مدارکم رو رد کرده و ۱٩ آذر تاریخِ اعزاممه.
    چند سوال خدمت عزیزان داشتم که اگر لطف بفرمایید و جواب بدید بسیار ممنون میشم.
    1-میشه در تاریخ اعزام نرفت و اگر نرم فراری محسوب میشم؟ میان دنبالم؟ نمیشه یه مدت کوتاه (مثلا 2-3 هفته) بزم به چاک تا آبا از آسیاب بیافته و دیگه پیم رو نگیرن؟
    (می خوام چند سال دیگه بخرم میشه؟)
    برای چه کفالتی اقدام کرده بودی؟!

تاجایی که من شنیدم باید بری و از داخل پیگیری کارهای معافی رو انجام بدی

معمولا به کسایی که غیبت دارن سخت معافی میدن، ولی میدونم که آخر سر معافی رو میدن

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

2. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم. گفتین به مدارک دانشگاهی امریه میدن. ینی چی؟ ینی کسی که دیپلم و پایین تر هست امریه نداره؟ خب این ینی چی؟ ینی تو همون قسمت آموزشی میمونه؟
    کلا امریه به افراد خیلی کمی تعلق میگیره و بعد از آموزشی همه میرن سر یگان و بسته به نیاز سازمان خدمتی و توانایی هایی که دارن به ادامه خدمت مشغول می شن!
    مثلا تو ارتش همه کارها رو سربازها انجام میدن ولی در ناجا این طور نیست
    من هر دو سازمان رو دیدم و آشنایی دارم

- - - Updated - - -

آقا من یه سوال دارم. گفتین به مدارک دانشگاهی امریه میدن. ینی چی؟ ینی کسی که دیپلم و پایین تر هست امریه نداره؟ خب این ینی چی؟ ینی تو همون قسمت آموزشی میمونه؟
    کلا امریه به افراد خیلی کمی تعلق میگیره و بعد از آموزشی همه میرن سر یگان و بسته به نیاز سازمان خدمتی و توانایی هایی که دارن به ادامه خدمت مشغول می شن!
    مثلا تو ارتش همه کارها رو سربازها انجام میدن ولی در ناجا این طور نیست
    من هر دو سازمان رو دیدم و آشنایی دارم

4. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

عزیزان بنده برای گرفتن کفالت اقدام کرده بودم که فهمیدم بعلت غیبت داشتنم رد شده و خوده نظام وظیفه به صورت خیلی خود جوش مدارکم رو رد کرده و ۱٩ آذر تاریخِ اعزاممه.
    1-میشه در تاریخ اعزام نرفت و اگر نرم فراری محسوب میشم؟ میان دنبالم؟ نمیشه یه مدت کوتاه (مثلا 2-3 هفته) بزم به چاک تا آبا از آسیاب بیافته و دیگه پیم رو نگیرن؟
    خیر می تونید نرید غایب محسوب میشید (تا موقعی که پادگان نرفتید غایبید در صورتی فراری محسوب می شید که از یگان فرار کنید ) سری اول مراجعه نکنید 3 ماه اضافه و در سری های بعدی 6 ماه اضافه خدمت (خودم چند سال پیش باسه کفالت اقدام کردم و پیگیر نشدم هر چند یکبار دفترچه میومد هر سری هم یه جا میوفتادم با 180 روز اضافه خدمت ) مشکلی هم از بابت دستگیری و زندان و.. نداشتم (از لحاظ قانونی هم غایب با فراری خیلی با هم فرق می کنند و تا حالا من ندیدم کسی رو به خاطر غیبت دستگیر کنند )
    اگه تا اون موقع قانون خرید خدمت باشه می تونید

- - - Updated - - -

6. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یعنی اگه حتی 5 سال هم غیبت داشته باشیم فقط شش ماه اضافه خدمت میدن؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

اين قانون هميشه بوده كه كفالت و درخواست هاى معافيت غائبين هواره رد مى شده ، اگر چه در حال حاضر كفالت و معافيت به سختى به افراد داده مى شود اما اگر در روز اعزام مراجعه نكنيد غايب حساب مى شويد و طبق دستور العملى كه از مهر امسال به كلانترى ها ابلاغ شده است ، كلانترى ها مى توانند براى بازداشت شما اقدام كنند. قوانين خدمت متاسفانه هر چند سال يكبار تغيير مى كنيد و قانون خريد فعلى هم تضمينى ندارد كه تا هشت سال ديگر وجود داشته باشد با توجه به كاهش مواليد ذكور ممكنه اين قانون به زودى حذف گردد بنابراين عقلانه تصميم بگيريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

9. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من الان نزدیک یکسال هست که به عنوان امریه ( صندوق مهر امام رضا ) دارم خدمت میکنم.
    بخاطر سابقه حضور در جبه پدر یه 6 ماهی کسری از خدمت دارم، از خیلی ها شنیدم نمیشه استفاده کرد از خیلی ها هم شنیدم تو امریه از کسری استفاده کردن، اینجا هم از ما تعهد معتبری مبنی بر اینکه از کسری استفاده نکنم از ما نگرفتند
    الان میخواستم بدونم برای استفاده از کسری باید از کجا شروع کنم، میشه مراحلش رو انجام داد حالا یا موافقت بشه یا نشه؟

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من الان نزدیک یکسال هست که به عنوان امریه ( صندوق مهر امام رضا ) دارم خدمت میکنم.
    بخاطر سابقه حضور در جبه پدر یه 6 ماهی کسری از خدمت دارم، از خیلی ها شنیدم نمیشه استفاده کرد از خیلی ها هم شنیدم تو امریه از کسری استفاده کردن، اینجا هم از ما تعهد معتبری مبنی بر اینکه از کسری استفاده نکنم از ما نگرفتند
    الان میخواستم بدونم برای استفاده از کسری باید از کجا شروع کنم، میشه مراحلش رو انجام داد حالا یا موافقت بشه یا نشه؟
    اینو رو هم الان پیدا کردم
    "کمالي در ادامه با اشاره به کسر خدمت‌هاي تاهل و فرزند به ايسنا گفت: اين کسر خدمت به کساني که به دستگاه‌هاي مربوطه تحت عنوان امريه اعزام مي‌شوند هم تعلق مي‌گيرد و علاوه بر اين کسر خدمت‌هاي ايثارگري و موارد ديگر هم به جاي خودش است.

به گفته جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح، تنها کسر خدمتي که به سربازان امريه تعلق نمي‌گيرد، کسر خدمت‌هاي مربوط به مناطق عملياتي و محروم است."

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ممنون از عزیزان

برای کفالت گرفتن برای مادرم اقدام کردم (ماده6) از بهزیستی هم اقدام کردم.

عزیزان واقعا در شرایطی نیستم که راه صحیح رو انتخاب کنم. لطفا کمکم کنید.
    اگر برم سربازی هم درس خوندنم 2 سال به تاخیر می افته و هم کار کردنو زن گرفتنو... آیامیشه مدارک پزشکی مادرم رو تکمیل کنم و در حین خدمت اقدام به گرفتن کفالت کنم؟ شرایطم اینه: قبل از این که رد کنند کفالتم رو از طریق بهزیستی (ماده6) اقدام کردم برای گرفتن کفالت برای مادرم که. متاسفانه در تصادف در سال 83 فلج شدن و از دست هاشون هم تقریبا 70 درصد نمیتونند کار بکشند و حتی صحبت کردنشون هم مشکلپیدا کرد. اما پدرم بحمدالله سالم و در سن ۵٢ سالگی هستند و شاغل هم هستند. تک پسرم اما دو خواهر دارم که یکیشون رفته خونه بخت اما یکیشون هست. با این شرایط معافی میدن؟ (در حین خدمت)

سوال دیگر اینکه پدرم حدود ٢٧-٢٨ ماه خدمت کردند در جبهه بیشترش سربازی بوده و مقداریش هم بسیجی، اما مدارک خاصی دال بر خدمتشون در جبهه ندارند الا کارت پایان خدمت که تاریخش مربوط به ایام جنگ هست. آز چه طریق میتونم کسری بگیرم بابت جبهه ی پدرم؟ اصلا نیدن کسری؟ (مدرکی.هم جز کارت پایان خدمت موجود نیست).

سوال سوم اینکه آیا نرفتن به سربازی عقلانی هست؟ (با توجه به درس و کار و زن گرفتنو ...) عزیزانِ با تجربه خواهش میکنم بنده رو از تجربتون بی نسیب نزارید.
    بسیار ممنون
    در پناه حق تعالی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

ممنون از عزیزان

اگر برم سربازی هم درس خوندنم 2 سال به تاخیر می افته و هم کار کردنو زن گرفتنو... آیامیشه مدارک پزشکی مادرم رو تکمیل کنم و در حین خدمت اقدام به گرفتن کفالت کنم؟ شرایطم اینه: قبل از این که رد کنند کفالتم رو از طریق بهزیستی (ماده6) اقدام کردم برای گرفتن کفالت برای مادرم که. متاسفانه در تصادف در سال 83 فلج شدن و از دست هاشون هم تقریبا 70 درصد نمیتونند کار بکشند و حتی صحبت کردنشون هم مشکلپیدا کرد. اما پدرم بحمدالله سالم و در سن ۵٢ سالگی هستند و شاغل هم هستند. تک پسرم اما دو خواهر دارم که یکیشون رفته خونه بخت اما یکیشون هست. با این شرایط معافی میدن؟ (در حین خدمت)

سوال دیگر اینکه پدرم حدود ٢٧-٢٨ ماه خدمت کردند در جبهه بیشترش سربازی بوده و مقداریش هم بسیجی، اما مدارک خاصی دال بر خدمتشون در جبهه ندارند الا کارت پایان خدمت که تاریخش مربوط به ایام جنگ هست. آز چه طریق میتونم کسری بگیرم بابت جبهه ی پدرم؟ اصلا نیدن کسری؟ (مدرکی.هم جز کارت پایان خدمت موجود نیست).

سوال سوم اینکه آیا نرفتن به سربازی عقلانی هست؟ (با توجه به درس و کار و زن گرفتنو ...) عزیزانِ با تجربه خواهش میکنم بنده رو از تجربتون بی نسیب نزارید.
    بسیار ممنون
    در پناه حق تعالی
    درود دوست عزیز

شما می تونید هم هنگام تحصیل برای معافیت کفالت اقدام کنید , هم در حین خدمت ولی با توجه به سلامت کامل پدرتون ( البته قدر سلامتی خانواده تون رو بدونید , امیدوارم هیچ وقت دچار مشکل نشوند , برای مادرتون هم از صمیم قبل آرزوی بهبودی دارم ) شرایط شما سخت است چون ممکنه بگن پدرتون در غیاب شما می تونه از مادرتون نگهداری کنه

قبلا یه قانون بود به نام چند خواهری , کسی که 3 خواهر داشته داشته باشه و از طریق بهزیستی اقدام کنه میتونه معاف بشه , وضعیت جسمانی پدر و مادر در این معافیت ملاک رسیدی نیست ( بهتره یه سری به نطام وظیفه شهرتون بزنید شاید برای 2 خواهر این قاون وجود داشته باشه , اگه کلا قانون رو حذف نکرده باشه)

در مورد کسری ها اطلاعی ندارم , جناب مانی بیشتر می تونند کمک کنند

- - - Updated - - -

سلام

ممنون از عزیزان

بسیار ممنون
    در پناه حق تعالی
    درود دوست عزیز

شما می تونید هم هنگام تحصیل برای معافیت کفالت اقدام کنید , هم در حین خدمت ولی با توجه به سلامت کامل پدرتون ( البته قدر سلامتی خانواده تون رو بدونید , امیدوارم هیچ وقت دچار مشکل نشوند , برای مادرتون هم از صمیم قبل آرزوی بهبودی دارم ) شرایط شما سخت است چون ممکنه بگن پدرتون در غیاب شما می تونه از مادرتون نگهداری کنه

قبلا یه قانون بود به نام چند خواهری , کسی که 3 خواهر داشته داشته باشه و از طریق بهزیستی اقدام کنه میتونه معاف بشه , وضعیت جسمانی پدر و مادر در این معافیت ملاک رسیدی نیست ( بهتره یه سری به نطام وظیفه شهرتون بزنید شاید برای 2 خواهر این قاون وجود داشته باشه , اگه کلا قانون رو حذف نکرده باشه)

در مورد کسری ها اطلاعی ندارم , جناب مانی بیشتر می تونند کمک کنند
    Last edited by windows-ps3; 04-10-2015 at 16:46.

14. این کاربر از windows-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    اگر کسی در حین تحصیل برای کفالت اقدام کنه و درخواستش رد یشه چی میشه؟
    ایا میتونه ادامه تحصیل بده؟
    ایا میتونه از یک سال معافی استفاده کنه؟
    ایا میتونه ی جای خاصی مثلا سپاه بیافته یا نه همین که رد شد واسش کد یجایی رو میرنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •