کدوم تخفیف حجم؟؟ منظورت طرح اینترنتتو نو کن هست؟؟ اصلا به صرفه نیست 24 گیگ میخری 29 گیگ میده 20 درصد شاتل بهتره که. گیگ باکس داشت عالی بود الآن یا قیمتشون 2 برابر شده یا کلا بداشته شده یا نمیشه خرید کرد.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کدوم تخفیف حجم؟؟ منظورت طرح اینترنتتو نو کن هست؟؟ اصلا به صرفه نیست 24 گیگ میخری 29 گیگ میده 20 درصد شاتل بهتره که. گیگ باکس داشت عالی بود الآن یا قیمتشون 2 برابر شده یا کلا بداشته شده یا نمیشه خرید کرد.
سرعت تايم رايگان شما هم كم شده؟؟؟؟
سرويس شهاب ٢تا ٨صبح حداكثر سرعت ١٥٠ كيلوبايت بر ثانيه با سرور داخلي
قضيه چيه؟؟
طرح یک ساله که خرداد امسال ارائه داد به اسم صبحانه و از ساعت 6 تا 10 صبح رایگانه.قبلا طرح رایگان 4 مگ داشتم که توی همون هم ماهی 2 گیگ حجم اضافه می خریدم. تا وقتی میزان مصرف رو ساعتی نزنه نمیشه فهمید چجوری مصرف کردیم.میزان مصرف رو روزانه نشون میده
اون کلمه نامحدود واسه سرعت هستش یا دانلود ؟
آره d-link دارم. روی مودم تنظیمات آدرس مک گذاشتم و کلا 5 تا موبایل و یه تلویزیون و یه ----- به صورت وایرلس ازش استفاده میکنن و البته یه PC که با کابل بهش وصل شده. WPS پشت مودم رو چند بار زدم. , وقتی آدرس مک رو فعال میکنیم فقط همون دستگاه ها میتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن. تازه وایرلس رو هم مخفی کردم
گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه رو دوباره آوردن. آیا گیگ باکس توی ساعات رایگان، رایگان حساب میشه یا حجم کم میشه ؟
درست میگی. باید سیستم گزارش مصرف ساعتی باشه. اینا حتی گزارش مصرف روزانه هم ندارن بعضن. یعنی فقط فاصله بین قطع و وصل شدن مودم رو اندازهگیری میکنن. به نظرم اگه بخوای مطمئن بشی که حجم رو به اندازه داره ثبت میکنه یا بیشتر از مصرف واقعی، یه چند روزی مودم رو خودت ساعت به ساعت ریبوت کنی تا تو لاگ سیستم اکانتینگ هم ردش بمونه. البته زحمت داره اما به نظرم برای مطمئن شدن لازمه. (حقیقتش من تا حالا با این مشکل مواجه نشدم. یعنی نه تو آسیاتک و نه قبلن که از پارسآنلاین داشتم یه همچین مشکلی نداشتم.)
البته این سؤال منم هست. گر چه فکر میکنم اگه نامحدود فقط منظورش سرعت باشه و از حجم کم کنه که نمیارزه به خاطرش 10 هزارتومن اضافه بده آدم. مثلن سرویس شهاب تو حالت عادی که حجم مصرفی رو از حساب کم میکنه، سرعتش خیلی خوبه. اون وقت بخواد تو ساعت نامحدودشم با همون سرعت بازم حجم کنه که دیگه ارزش نداره این پول اضافه رو بدی براش.
قاعدتن عقلانی اینه که منظورش حجم نامحدود باشه تو اون ساعتا. اما احتمالن سیاست جدیدشون اینه که این حجم با سرعت محدود شدهای ارائه بشه.
ماشالا واسه خودتون یه شبکه اساسی دارین. 8تا دستگاه دارن ازش استفاده میکنن. من همین جوری سرانگشتی بخوام حساب کنم به نظرم ماهی حدود 8 تا 10 گیگ برای استفاده نرمال مصرف حجم دارین. تازه با این وضعیت جدید که ترافیک آپلود هم محاسبه میشه، ممکنه مصرف بالاتر هم بره.
.....حذف شود...
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:44.
شبانه رایگان هست دیگه. از حجم کم نمیکنه.
سلام دوستان...
میگم میشه یک نفر لطف کنه این سامانه ۱۵۴۴ رو یه توضیح کوچیک بده برا من؟
سوال من این هستش که اینجا یه سرویس دارن، مثلا (نامحدود برنزي از 256 تا 1024 کيلوبيت با امکان تبادل حداقل 15گيگ درماه) این یعنی چی؟
ظاهرا جریانش این هست که با سرعت ۱ مگ ۱۵ گیگ دانلود میکنی، بعد میشه ۲۵۶...
حالا اینجا نوشته کیلو بیت. یعنی سرعت دانلود برای ۱۵ گیگ اول ۱۲۰ کیلوبایت و برای ادامه حدود ۱۶ کیلوبایت هست درسته؟؟
در این حالت، سرعت اینترنت دیگه از اون ۱۶ تا کمتر نمیشه؟ بیشتر نمیشه؟
نامحدود هست؟ یعنی تمام ۲۴ ساعت میتونی استفاده کنی با سرعت مشخص شده؟
سوال بعدیم این هستش که دوستان میگن ظاهرا در سرویس های ماهانه، باید هر ماه تند تند تمدید کنی! یعنی هر ماه برای ماه بعد باید بدو بدو بری تمدید کنی قبل از تموم شدن نت. درسته؟ امکان این نیست که یکساله ببندی و هر دو ماه یکبار یا هر ماه پرداخت کنی؟ ولی اینتنرت قطع نشه اگر یه روز اینور اونور شد؟
نامحدود آسیاتک اونطور نیست. 15 گیگو تقسیم بر 30 روز میکنی که مثلا میشه 500 مگ. شما هر روز 500 مگ با سرعت بالا میتونی استفاده کنی بعد اون حجم سرعتت محدود میشه تا روز جدید شروع شه. یه مشکلی هم که وقتی سرعتت محدود شد پیش میاد محدودیت کانکشن هست. اونقدری که از باز کردن دو تا صفحه هم زمان پشیمون میشی. نامحدود که هست و هیچ وقتی قطع نمیشه ولی کاری کردن که نمیتونی خیلی بیشتر استفاده کنی
در مورد تمدید من متوجه نشدم دقیقا منظورتون چی هست. شما تو سرویس های نرمال میتونی چند ماهه هم تمدید کنی. اگه نمیخوای طولانی مدت تمدید کنی که متونی یه فاکتور اضافه پرداخت کنی که خودکار بعد سرویس فعلی فعال بشه و نت قطع نشه
فقط واسه دکوره وگرنه نمیشه خرید کرد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)