تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3304 از 3745 اولاول ... 23042804320432543294330033013302330333043305330633073308331433543404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,031 به 33,040 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من به خاطر تخفیف حجم اسیا میخواستم وگرنه میدونم چجوریه !!!!
    کدوم تخفیف حجم؟؟ منظورت طرح اینترنتتو نو کن هست؟؟ اصلا به صرفه نیست 24 گیگ میخری 29 گیگ میده 20 درصد شاتل بهتره که. گیگ باکس داشت عالی بود الآن یا قیمتشون 2 برابر شده یا کلا بداشته شده یا نمیشه خرید کرد.

2. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت تايم رايگان شما هم كم شده؟؟؟؟
    سرويس شهاب ٢تا ٨صبح حداكثر سرعت ١٥٠ كيلوبايت بر ثانيه با سرور داخلي
    قضيه چيه؟؟

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

نصف شدن قیمت ترافیک داخلی منظور هست احتمالا

بیاین رو طرح های عاددی و چک کنید شاید اوکی شد
    طرح یک ساله که خرداد امسال ارائه داد به اسم صبحانه و از ساعت 6 تا 10 صبح رایگانه.قبلا طرح رایگان 4 مگ داشتم که توی همون هم ماهی 2 گیگ حجم اضافه می خریدم. تا وقتی میزان مصرف رو ساعتی نزنه نمیشه فهمید چجوری مصرف کردیم.میزان مصرف رو روزانه نشون میده

سلام.
    گرون کردن؟ من هر ماه میخریدم این ماه بیشتر شده قیمتش...
    اینترنت 4 مگ کولاک 04 گيگ در ماه 2 تا 8 صبح نامحدود

اون کلمه نامحدود واسه سرعت هستش یا دانلود ؟

شما مودمت بی سیمه؟
    wps رو روی مودمت بستی؟؟

منم حجم زیادی ازم کم می شد می گفتم آسیاتکه (قبلش مخابرات)
    اخرش فهمیدم با یه برنامه ساده اندرویدی مودم رو هک کردن 3 نفر در حال استفاده از سرویسم بودن !!!!!!
    wps رو بستم قطع شدن مصرف اومد پایین
    آره d-link دارم. روی مودم تنظیمات آدرس مک گذاشتم و کلا 5 تا موبایل و یه تلویزیون و یه ----- به صورت وایرلس ازش استفاده میکنن و البته یه PC که با کابل بهش وصل شده. WPS پشت مودم رو چند بار زدم. , وقتی آدرس مک رو فعال میکنیم فقط همون دستگاه ها میتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن. تازه وایرلس رو هم مخفی کردم

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه رو دوباره آوردن. آیا گیگ باکس توی ساعات رایگان، رایگان حساب میشه یا حجم کم میشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

طرح یک ساله که خرداد امسال ارائه داد به اسم صبحانه و از ساعت 6 تا 10 صبح رایگانه.قبلا طرح رایگان 4 مگ داشتم که توی همون هم ماهی 2 گیگ حجم اضافه می خریدم. تا وقتی میزان مصرف رو ساعتی نزنه نمیشه فهمید چجوری مصرف کردیم.میزان مصرف رو روزانه نشون میده
    درست می‌گی. باید سیستم گزارش مصرف ساعتی باشه. اینا حتی گزارش مصرف روزانه هم ندارن بعضن. یعنی فقط فاصله بین قطع و وصل شدن مودم رو اندازه‌گیری می‌کنن. به نظرم اگه بخوای مطمئن بشی که حجم رو به اندازه داره ثبت می‌کنه یا بیشتر از مصرف واقعی، یه چند روزی مودم رو خودت ساعت به ساعت ریبوت کنی تا تو لاگ سیستم اکانتینگ هم ردش بمونه. البته زحمت داره اما به نظرم برای مطمئن شدن لازمه. (حقیقتش من تا حالا با این مشکل مواجه نشدم. یعنی نه تو آسیاتک و نه قبلن که از پارس‌آنلاین داشتم یه همچین مشکلی نداشتم.)

البته این سؤال منم هست. گر چه فکر می‌کنم اگه نامحدود فقط منظورش سرعت باشه و از حجم کم کنه که نمی‌ارزه به خاطرش 10 هزارتومن اضافه بده آدم. مثلن سرویس شهاب تو حالت عادی که حجم مصرفی رو از حساب کم می‌کنه، سرعتش خیلی خوبه. اون وقت بخواد تو ساعت نامحدودشم با همون سرعت بازم حجم کنه که دیگه ارزش نداره این پول اضافه رو بدی براش.

قاعدتن عقلانی اینه که منظورش حجم نامحدود باشه تو اون ساعتا. اما احتمالن سیاست جدیدشون اینه که این حجم با سرعت محدود شده‌ای ارائه بشه.

آره d-link دارم. روی مودم تنظیمات آدرس مک گذاشتم و کلا 5 تا موبایل و یه تلویزیون و یه ----- به صورت وایرلس ازش استفاده میکنن و البته یه PC که با کابل بهش وصل شده. WPS پشت مودم رو چند بار زدم. , وقتی آدرس مک رو فعال میکنیم فقط همون دستگاه ها میتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن. تازه وایرلس رو هم مخفی کردم
    ماشالا واسه خودتون یه شبکه اساسی دارین. 8تا دستگاه دارن ازش استفاده می‌کنن. من همین جوری سرانگشتی بخوام حساب کنم به نظرم ماهی حدود 8 تا 10 گیگ برای استفاده نرمال مصرف حجم دارین. تازه با این وضعیت جدید که ترافیک آپلود هم محاسبه می‌شه، ممکنه مصرف بالاتر هم بره.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

.....حذف شود...
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:44.

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

شبانه رایگان هست دیگه. از حجم کم نمیکنه.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان...
    میگم میشه یک نفر لطف کنه این سامانه ۱۵۴۴ رو یه توضیح کوچیک بده برا من؟

سوال من این هستش که اینجا یه سرویس دارن، مثلا (نامحدود برنزي از 256 تا 1024 کيلوبيت با امکان تبادل حداقل 15گيگ درماه) این یعنی چی؟
    ظاهرا جریانش این هست که با سرعت ۱ مگ ۱۵ گیگ دانلود میکنی، بعد میشه ۲۵۶...
    حالا اینجا نوشته کیلو بیت. یعنی سرعت دانلود برای ۱۵ گیگ اول ۱۲۰ کیلوبایت و برای ادامه حدود ۱۶ کیلوبایت هست درسته؟؟

در این حالت، سرعت اینترنت دیگه از اون ۱۶ تا کمتر نمیشه؟ بیشتر نمیشه؟
    نامحدود هست؟ یعنی تمام ۲۴ ساعت میتونی استفاده کنی با سرعت مشخص شده؟

سوال بعدیم این هستش که دوستان میگن ظاهرا در سرویس های ماهانه، باید هر ماه تند تند تمدید کنی! یعنی هر ماه برای ماه بعد باید بدو بدو بری تمدید کنی قبل از تموم شدن نت. درسته؟ امکان این نیست که یکساله ببندی و هر دو ماه یکبار یا هر ماه پرداخت کنی؟ ولی اینتنرت قطع نشه اگر یه روز اینور اونور شد؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان...
    میگم میشه یک نفر لطف کنه این سامانه ۱۵۴۴ رو یه توضیح کوچیک بده برا من؟

سوال من این هستش که اینجا یه سرویس دارن، مثلا (نامحدود برنزي از 256 تا 1024 کيلوبيت با امکان تبادل حداقل 15گيگ درماه) این یعنی چی؟
    ظاهرا جریانش این هست که با سرعت ۱ مگ ۱۵ گیگ دانلود میکنی، بعد میشه ۲۵۶...
    حالا اینجا نوشته کیلو بیت. یعنی سرعت دانلود برای ۱۵ گیگ اول ۱۲۰ کیلوبایت و برای ادامه حدود ۱۶ کیلوبایت هست درسته؟؟

در این حالت، سرعت اینترنت دیگه از اون ۱۶ تا کمتر نمیشه؟ بیشتر نمیشه؟
    نامحدود هست؟ یعنی تمام ۲۴ ساعت میتونی استفاده کنی با سرعت مشخص شده؟

سوال بعدیم این هستش که دوستان میگن ظاهرا در سرویس های ماهانه، باید هر ماه تند تند تمدید کنی! یعنی هر ماه برای ماه بعد باید بدو بدو بری تمدید کنی قبل از تموم شدن نت. درسته؟ امکان این نیست که یکساله ببندی و هر دو ماه یکبار یا هر ماه پرداخت کنی؟ ولی اینتنرت قطع نشه اگر یه روز اینور اونور شد؟
    نامحدود آسیاتک اونطور نیست. 15 گیگو تقسیم بر 30 روز میکنی که مثلا میشه 500 مگ. شما هر روز 500 مگ با سرعت بالا میتونی استفاده کنی بعد اون حجم سرعتت محدود میشه تا روز جدید شروع شه. یه مشکلی هم که وقتی سرعتت محدود شد پیش میاد محدودیت کانکشن هست. اونقدری که از باز کردن دو تا صفحه هم زمان پشیمون میشی. نامحدود که هست و هیچ وقتی قطع نمیشه ولی کاری کردن که نمیتونی خیلی بیشتر استفاده کنی
    در مورد تمدید من متوجه نشدم دقیقا منظورتون چی هست. شما تو سرویس های نرمال میتونی چند ماهه هم تمدید کنی. اگه نمیخوای طولانی مدت تمدید کنی که متونی یه فاکتور اضافه پرداخت کنی که خودکار بعد سرویس فعلی فعال بشه و نت قطع نشه

12. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه رو دوباره آوردن. آیا گیگ باکس توی ساعات رایگان، رایگان حساب میشه یا حجم کم میشه ؟
    فقط واسه دکوره وگرنه نمیشه خرید کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •