سلام دوستان
این آدرس ستاد نیروی زمینی ارتش چیه؟ این آدرس درسته:لویزان - بلوار ارتش-چهارراه مینی سیتی-ستاد فرماندهی نیروی زمینی
با مترو چطوری میشه رفت اونجا؟ یا نزدیکترین ایستگاه مترو به اونجا چیه؟
ممنون
سلام دوستان
این آدرس ستاد نیروی زمینی ارتش چیه؟ این آدرس درسته:لویزان - بلوار ارتش-چهارراه مینی سیتی-ستاد فرماندهی نیروی زمینی
با مترو چطوری میشه رفت اونجا؟ یا نزدیکترین ایستگاه مترو به اونجا چیه؟
ممنون
Last edited by x3lmorgan; 01-10-2015 at 18:12. دليل: چرا پستا 4تا 4تا ارسال میشه!
معافیت BMI که دیگه نیست ...تو اون لیست بیماری ها هم نیست. فقط معاف از رزم میشه.
با مترو برو میدون نوبنیاد(ایستگاهش جدیدا افتتاح شده) از اونجا بگی سواری هست (تاکسی هایی که میرن دانشگاه امام حسین مسیرشون از همون راهه)
Last edited by tohid.m; 01-10-2015 at 18:29.
دوستان میگن این برج ۸ ها دوباره عقب افتادن درسته؟!!!!
الان تمرکز بیشتر در مورد چاقی و لاغری به غدد درون ریز و متشرحه داخلی است که با ازمایش خون بررسی می شود.
یکی از دوستانم یه سوالی داشت
برا معافی پزشکی میخواست اقدام کنه برا چشم دیپلم هم هست
چشم چپ 4.5
چشم راست 3.25 با 0.75 صدم استیگمات شرایط معافی رو داره؟ یا این اندازه استیگمات محاسبه نمیشه؟
بچه ها کی میدونه مهلت ثبت نام در دانگاه های آزاد و پیام نور تموم شده یا نه؟؟ اگه تموم نشده تا کی ادامه داره؟؟
- - - Updated - - -
بچه ها کی میدونه مهلت ثبت نام در دانگاه های آزاد و پیام نور تموم شده یا نه؟؟ اگه تموم نشده تا کی ادامه داره؟؟
با این حساب، یه آزمایش خون بدم شاید فرجی شد :d چون من BMI ام 15 هست ... ازون موقعی هم که یادمه همین بودم ، البته چند سال پیش آزمایش دادم مشکلی نبوده ..نمیدونم حالا شاید برای معافیت نتایج دیگه ای مدنظر باشه.
دانشگاه آزاد فک نکنم تو گرفتن داشنجو لحظه ای تردید کنه، لااقل حالا که رو در و دیوار زده پذیرش بدون کنکور تو هر رشته ای و این حرفا، خیالت راحت که اگه وسط عید هم بری میگن تو پولشو بده بقیه اش با ما [emoji6] [emoji6] [emoji6]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام چند تا سوال دارم اگه میشه جواب بدین:
1. این که میگن تو خدمت ممکنه تو ساکت مواد اینا بذارن میشه؟ اگه این اتفاق افتاد ب هر حال هیچ جوری نمیشه ثابت کرد؟ یا کلا مثلا پاپوش درست کنن چ جوریاس؟ مواد که حکمش همین طوریم اعدامه وای به خدمت...
2. اگه مثلا وسط دو یا رژه یا... کم بیاری نفست کم بیاد، قندت بیفته، پات زخم باشه نتونی بدوی یا... زورکی باید ادامه بدی یا شرایط داره؟ مثلا من خودم تو فشار بدنی زیاد و گرما قندم میفته یا فشارم. وقتی آدم نتونه ادامه بده چ جوریاس؟ اینم بستگی ب پادگان داره یا این که کوتاه میان؟
3. کلا این که آدم با کی تریپ رفاقت بریزه تو خدمت خیلی مهمه یه وقت دیدی رو به رو خاله پشت سر چاله بشن. اصا با کسی باید دوست شد؟ از کجا معلوم تو زرد از آب درنیاد؟
4. این که مثلا به کسی بگن ارشد شو بعد میتونه قبول نکنه؟ باید با لحن آروم بگه یا نظامی؟ کدومش بهتره؟ کلا اون جا جلو فرمانده باید سفت گرفت که سفت نخوری درسته؟ نباید ضعیف ظاهر شی؟
مرسی اگه کسایی ک واردن اینارو ج بدن.
این جور استرسا آدمو اذیت میکنه.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)